Schrijnwerker

Wil je nieuwe ramen en deuren plaatsen? Of zoek je een professional die je maatkasten vervaardigt? Dan is een schrijnwerker precies wat je zoekt. Hij maakt of herstelt alle constructies uit hout, kunststof of aluminium in en rond je woning. 

Vergelijk offertes

1637

Waarom een schrijnwerker inschakelen?

Een schrijnwerker biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om beroep te doen op een schrijnwerker:

Werk op maat

Een schrijnwerker biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en situatie. Zo ben je zeker van een gepersonaliseerd eindresultaat.

Vakmanschap

Schrijnwerkers leveren kwalitatief werk. Specialisten hebben genoeg ervaring en precisie om duurzame, kwalitatieve meubelstukken en constructies te maken.

Kwalitatief materiaal

Schrijnwerkers hebben toegang tot een breed scala aan houtsoorten en materialen. Een specialist adviseert over de beste en meest duurzame opties voor jouw project.

Hogere woningwaarde

Maatwerk van een schrijnwerker kan de waarde van je woning verhogen. Op maat gemaakte elementen vormen een extra stijlvolle touch aan je huis.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Top pro
Top pro
Top pro
Top pro

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Prachtig maatwerk

Mooi maat werk, perfect afgewerkt en alles volgens afspraak verlopen. Ik kan deze firma aanraden als je vakmanschap zoekt.

Alain uit Aarschot zocht naar Schrijnwerken en koos voor Welkom bij Wood and Partners

Prachtige dressing

Zeer correct,zeer proper,ook de narorg perfect,luisteren naar hetgeen de klant vraagt Hier komen ze zeker nog terug. TOP BEDRIJF

Connie uit Kortrijk zocht naar Schrijnwerken en koos voor volckaert interieur design

Hoeveel kost een schrijnwerker?

Je kan een heleboel laten maken door een schrijnwerker. De kosten voor schrijnwerk zijn daardoor afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de gekozen materialen, toepassingen en allerlei afwerkingen. Zo kosten standaard raamkozijnen in pvc bijvoorbeeld € 250 – 550 per m² (excl. btw, incl. plaatsing) en betaal je voor een buitendeur in hout al snel € 2.000 – 4.000 (excl. btw, incl. plaatsing).

Daarnaast verschillen de arbeidskosten ook van schrijnwerker tot schrijnwerker. Reken gemiddeld op zo'n € 25 à 60 per uur. Hoeveel je precies betaalt, is afhankelijk van de ervaring van de vakspecialist.

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes van schrijnwerkers