Schoonmaakbedrijf

Is jouw huis of kantoor toe aan een grondige schoonmaakbeurt, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Een schoonmaakbedrijf komt regelmatig schoonmaken. Zo heb je toch een frisse omgeving, maar kost het jou geen tijd.

Vergelijk offertes

1689

Voordelen schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf inhuren zorgt ervoor dat je huis toch schoon is, maar dat dit jou geen geld kost. Daarnaast zijn er nog meerdere pluspunten te noemen. De voornaamste voordelen van een schoonmaakbedrijf zijn als volgt.

Eigen middelen

Een schoonmaakbedrijf heeft alle benodigdheden om je huis of kantoor grondig te reinigen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit. Bovendien hoef je ze dus niet zelf aan te schaffen.

Gezonde omgeving

Als je huis niet goed schoon is, ligt er niet alleen veel vuil. Ook ziekteverwekkers en bacteriën krijgen ruim baan. Door regelmatige, goede schoonmaak voorkom je dit.

Hoger wooncomfort

In een schoon huis is het wooncomfort aanzienlijk hoger. Ook blijft de waarde van je woning zo redelijk goed. Een vies huis verkoop je voor aanzienlijk minder geld.

Geld besparen

Bij een schoonmaakbedrijf denk je niet direct aan geldbesparing. Toch zorgt regelmatige schoonmaak dat je meubels in goede staat blijven. Zo bespaar je geld op de lange termijn.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Kosten schoonmaakbedrijf

De kosten voor een schoonmaakbedrijf zijn flink verschillend. Ook is dit afhankelijk van oppervlakte, hoe vaak je wil laten schoonmaken, ... Een richtprijs is € 16 - 30 per uur (excl. btw, incl. arbeidskosten).

Soort schoonmaak Gemiddelde kosten (excl. btw, incl. plaatsing)
Periodieke schoonmaak (1 -2 keer per week) Vanaf €90 per week
Dagelijkse schoonmaak Vanaf € 30 per dag
Glazenwasser Vanaf € 60 per 6 weken

Veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven

Er is veel vraag naar schoonmaakbedrijven. Ieder jaar is het weer meer dan het jaar ervoor. Er staan dan ook veel vacatures open voor schoonmakers. Want er is op dit moment niet genoeg aanbod op de arbeidsmarkt. 

Gemiddeld kost een schoonmaakbedrijf vanaf € 150 per maand. Maar dat kan dus erg wisselen, afhankelijk van oppervlakte en frequentie van de schoonmaak. 

Een schoonmaakbedrijf maakt wel degelijk winst. Dit is meestal 3-8 procent. 

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux