Grondwerken

Moet een bouwput gemaakt worden voor het plaatsen van een fundering, kelder, regenput of zwembad? Dan moet je bij een professionele grondwerker zijn! Grondwerken zijn namelijk zeer complex en vergen de nodige know-how. 

Vergelijk offertes

1675

Waarom een professional inschakelen voor grondwerken?

Waarom kies je het best voor een ervaren professional om grondwerken uit te voeren? Hieronder vind je alvast de belangrijkste voordelen terug: 

Grondige kennis van milieuwetgeving

Bij het uitvoeren van grondwerken komen er allerlei soorten grond, zand, aarde en andere bodemmaterialen vrij. Deze moeten op een verantwoorde wijze afgevoerd en verwerkt worden.

Professionele materialen

Een ervaren grondwerker beschikt over alle noodzakelijke materialen om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Denk maar aan wielladers, mobiele kranen of vrachtauto’s.

Administratieve voorkennis

Moet je voor bepaalde werkzaamheden een vergunning aanvragen of een melding doen? En wat moet je nog regelen voor de werkzaamheden van start gaan? Een expert geeft je advies!

Vakkundige uitvoering

Een grondwerker levert niet alleen je septische put, regenput, ... Hij zorgt ook voor een vakkundige plaatsing. Zo kan jij op je beide oren slapen! 

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Wat kosten grondwerken?

Grondwerken vergen een goede planning, veel voorbereiding en nemen flink wat tijd in beslag. Ook alle bijkomende kosten en materialen beïnvloeden het totale kostenplaatje. Enkele richtprijzen:

Type grondwerken Prijs per m³ (excl. btw)
Uitzetten en afbakenen Gem. € 10 à 15
Ontgraven Gem. € 5 à 10
Uitgraven Gem. € 30 à 70
Opvullen Gem. € 15 à 25
Grondafvoer Gem. € 10 à 15
Afwerking Afhankelijk van werkzaamheden

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor grondwerken