gevelreiniging

1617

Ziet uw gevel er niet meer uit als nieuw, maar zou u dat wel graag willen? Dan biedt gevelreiniging uitkomst! Als er vuil in uw gevel is getrokken, er mossen op groeien of als er graffiti op uw gevel is gespoten, kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar een gevelspecialist.

Gevelreiniging

Een gevel reinigen is simpelweg het schoonmaken ervan. Het kan gaan om bijvoorbeeld aanslag, ingetrokken vuil of graffiti. Als u een specialist naar uw gevel laat kijken, wordt er bepaald hoe uw gevel gereinigd kan worden. Dat kan door middel van stoomreinigen, chemisch reinigen en zelfs door uw gevel te zandstralen. De specialist bepaalt welke techniek het beste is om uw gevel er weer uit te laten zien als nieuw.

Vergelijk offertes en bespaar

Solvari neemt u veel werk uit handen door uit te zoeken welke gespecialiseerde en ervaren gevelreinigingbedrijven er in uw regio actief zijn. Wij zorgen er gratis voor dat tot 5 bedrijven u een passende offerte uitbrengen. U heeft zo de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te vergelijken. Het vergelijken van offertes kan u helpen om tot wel tot 40% op de prijs van gevelreiniging te besparen.