Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Dirk

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering , zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het uitvoeren binnen de opgegeven termijn. Ook de werken zelf zijn zeer goed uitgevoerd. Een echte aanrader. Waren ze allemaal maar zo.

Uitgevoerd op 02-08-2022

Carlo

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken crepi

Super bedankt aan deze firma voor het plaatsen van de crepi.
Onze gevel heeft er nog nooit zo mooi uit gezien.
Alles verliep vlotjes en zonder probleem van offerte tot einde van de werken een heel goede service.

Uitgevoerd op 01-03-2022

Astrid

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Goed gewerkt!

Wij hebben de achtergevel van ons pand door Kijzer laten isoleren afgewerkt met witte crepi en zijn super tevreden, vooral van het contact met Linda en Peter. Onze achterburen zijn even enthousiast over het mooie uitzicht!

Uitgevoerd op 23-01-2022

Erwin

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel professionals!

Gevelwerken gedaan, snel en goed afgeleverd. De adviseur was zeer correct en top uitleg, snelle offerte en duidelijk. Een goede administratieve opvolging en ook ondersteuning bij de subsidieaanvraag. Zeer blij met mijn isolatie en crepi werken. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 10-01-2022

Inke

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Dak en gevel

Degelijke en volledige informatie over de dakwerken. Zeer communicatief en transparante offerte. Goede kwaliteit afgeleverd. Wij hebben ook onze muren laten bezetten met spuitkurk. De werken werden goed uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. 1 muur was niet in orde, maar werd mooi hersteld. Vriendelijke mensen! Wij zijn tevreden.

Uitgevoerd op 18-01-2022

Danté

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken crepi

Wij hebben de achtergevel van ons pand door Renovatie Meesters laten isoleren afgewerkt met witte crepi en zijn super tevreden. Onze achterburen zijn even enthousiast over het mooie uitzicht!

Uitgevoerd op 21-01-2022

Darco

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

De beste gevelwerkers

Ze zijn heel gekend in het vak gevelwerken. De eerste firma die bij ons de gevel kwam renoveren deed het niet naar onze wensen en het zag er verschrikkelijk uit.
Tot ons geluk kwamen we renovatie meesters tegen en ze fiksten dit probleem zonder enige moeite. Nieuwe isolatie en de prachtige afwerking met spuitkurk ik had het me niet beter kunnen voorstellen super bedankt!

Uitgevoerd op 04-01-2022

Joyuce

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Top firma!

De werkmensen waren vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Tijdens de werken was er een open communicatie wat zorgde voor een vlotte samenwerking en snelle beslissingen om geen onnodige vertragingen te krijgen. Een pluim voor het ganse team.

Uitgevoerd op 27-12-2021

Christiaan

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelrenovatie

Renovatie meesters is een professionele firma die betaalbare kwaliteit levert. Beloftes en afspraken worden nagekomen. De offerte is duidelijk. Geen verrassingen erna. De opvolging en administratie zijn top.
Dit is de eerste maal dat ik een aannemer over de vloer krijg en geen opmerkingen heb. Een aanrader dus.

Uitgevoerd op 13-01-2022

Leslie

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelbekleding spuitkurk

Zeer goed werk geleverd onze gevel heeft er nog nooit zo mooi uitgezien dit is de eerste keer dat ik van spuitkurk heb gehoord en na het luisteren naar de vertegenwoordiger die ons vertelde over de vele voordelen van spuitkurk hadden we geen andere keus dan onze gevel te bekleden met spuitkurk.
Heel aangename werkmannen en zeer proper gewerkt.
Bedankt!

Uitgevoerd op 25-11-2021

Harry

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelrenovatie

Wij hebben Renovatie meesters gevonden via homeproved en de reviews komen overeen met de service die ze voorzien. Onze gevel renoveren was geen moeilijkheid voor dit bedrijf. De offerte was heel duidelijk en goedkoop de werken zijn snel en perfect uitgevoerd vooral de afwerking met spuitkurk zag er prachtig uit ik kon het me niet beter voorstellen! Zeker 1 van de beste en een aanrader, bedankt!

Uitgevoerd op 13-12-2021

Saskia

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

gevelwerken

Firma Renovatie meesters heeft bij ons de gevel geïsoleerd en bekleed. Van offerte tot afwerking werden we zeer goed begeleid. Wij zijn uiterst tevreden met de hoge afwerkingskwaliteit, De communicatie met de firma verliep zeer vlot. Wij zijn tevreden klanten en raden iedereen aan om samen te werken met renovatie meesters.

Uitgevoerd op 30-11-2021

Kane

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel laten doen

Ik ben zeer tevreden van de gevelwerken die firma renovatie meesters heeft uitgevoerd aan onze gevel. Het was een team van deskundige medewerkers die hier prachtig werk afgeleverd hebben. deze mensen hebben telkens alles proper achter gelaten, echt top! Deze firma levert zeer mooi werk en zijn van hun woord. Ik raad firma Renovatie meesters aan iedereen aan.

Uitgevoerd op 30-09-2021

Renaat

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel bekleed

Ik contacteerde Renovatie meesters voor de isolatie en bekleding van de zijgevel van mijn woning. Ik kreeg een duidelijke uitleg tijdens het plaatsbezoek en een antwoord op al mijn vragen. De offerte was transparant en kwam overeen met de factuur. De werken werden met veel zorg uitgevoerd en nadien werd alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Uitgevoerd op 25-10-2021

Matteo

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken

Wij hebben een heel goeie ervaring met Renovatie meesters.
De werken zijn zeer professioneel uitgevoerd.
Ook de werfopvolging en administratieve zaken werden zeer goed opgevolgd en afgehandeld.
Ik kan Renovatie meesters met stip aanraden!

Uitgevoerd op 06-08-2021

Vanny

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel+Dakwerken

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat dat Renovatie Meesters heeft afgeleverd. We hebben door hen onze gevel laten isoleren + crepi en ook een volledig nieuw geïsoleerd dak (+ platte daken). Dak en gevel werken hebben elkaar vlot opgevolgd en problemen tijdens de werken werden snel aangepakt. dankjewel!!

Uitgevoerd op 08-11-2021

Ward

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken

Renovatie meesters heeft bij ons de zijgevel bekleed met leien en isolatie geplaatst. Ik ben tevreden over het resultaat en het verloop van de werken. Vanaf de aanvraag tot aan het einde van de werken werden er duidelijke afspraken gemaakt en opgevolgd. Een heldere en eenduidige communicatie.

Uitgevoerd op 28-10-2021

Vincent

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Renovatie van dak en Gevel

We besloten om onze werken te laten doen door Renovatie Meesters. Ons plat dak werd geïsoleerd en vernieuwd door bekwame vakmannen het ging ook snel. Onze ramen en deuren werden vernieuwd ook hier mooi afgewerkt. De gevels van ons huis werden geïsoleerd en bezet met crepi. Op korte tijd, Heel veel werk verzet. Kleine probleempjes werden aangepakt en opgelost. Het eindresultaat mag gezien worden. we zitten lekker warm binnen en de prijs viel ook mee. Wij raden Renovatie Meesters zeker aan.

Uitgevoerd op 06-10-2021

Sally

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel isolatie

Fijne ervaring van het begin tot eind. Renovatie meesters kwam bij ons isolatie in nieuwe gevel plaatsen. Een bedrijf dat wil mee nadenken met zijn klanten en hun te woord staat met de nodige kennis en ervaring.
Zeer vlotte planning en uitvoering van de werken. Zéér tevreden over het resultaat.

Uitgevoerd op 13-11-2021

maaike

Gevelwerken

zeer tevreden

zeer degelijke firma, werken zeer nauwkeurig.
van afspraak tot afwerking alles heel duidelijk verlopen.

Uitgevoerd op 19-11-2021

Nadia

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Werk niet binnen beloofde periode uitgevoerd...

Werk is niet uitgevoerd geweest. Kon het niet binnen de beloofde periode

Uitgevoerd op 21-10-2020

yannick

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken - Crepi

Vriendenlijk,goede kwaliteit

Uitgevoerd op 12-03-2020

Pieter

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Alle vijf sterren waard!

Het was een waar genoegen om met Anthony samen te werken, het is een vakman die meedenkt en goed adviseert.

Uitgevoerd op 30-04-2020

Dirk

Gevelwerken

NDB Renovatie

Geverifieerde klant

Slecht uitvoering en geen reactie

Slecht uitgevoerde werken (reiniging en slecht uitgevoerde hydrofuse) met name bij voorgevel . Zaakvoerder Nico Debbaut per brief gemeld dat dit probleem van uitdroging was en mij gegarandeerd via brief dat indien na 5 maanden er geen verandering gevel zou zijn dit op kosten van NDB zou herdaan worden. Nu 18 maanden na werken na verschillende malen plaatsbezoek zaakvoerder en belofte dat alles in orde komt geen reactie meer van zaakvoerder nog op Telefoon, sms, mail en aangetekend schrijven.

Uitgevoerd op 18-06-2020

Wim

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Alles in orde!

Slechts enkele dagen tussen zoekertje plaatsen en uitgevoerde opdracht. Resultaat goed en proper achtergelaten

Uitgevoerd op 18-12-2019

Koen

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Correcte vakman!

Goede communicatie, snel en proper uitgevoerd!

Uitgevoerd op 31-10-2019

Marinette

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Dik tevreden!

Dik tevreden met de uitgevoerde werken en prijs.
Vriendelijk persoon.
Een aanrader .

Uitgevoerd op 27-09-2019

Charlotte

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Goede communicatie

kwam zeer snel langs om een inschatting te maken, nadien duurde het even maar werken werden zeer goed uoitgevoerd en aangename babbel

Uitgevoerd op 17-09-2019

hubert

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Een aanrader

Anthony, is iemand waar je 100% kan op rekenen!
Is betaalbaar en correct zoals het hoort te zijn.

Uitgevoerd op 17-08-2019

Sylvie

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Snelle uitvoering van de klus!

Anthony is super goed in communicatie en heel de klus snel en goed gedaan. Hij geeft ook raad over eventuele andere mogelijkheden

Uitgevoerd op 10-05-2019

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review