Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Patrick

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Kelderdichting door Aqua Group

Afspraken werden stipt gevolgd.
Goede communicatie op de werf.
Correcte uitvoering van het werk.
De werf werd heel netjes en gepoetst achtergelaten.
Top Team 👍👍👍👍

Uitgevoerd op 22-04-2024

Julienne

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Vocht

De werken zijn zoals gevraagd goed uitgevoerd. De vloer werd beschermd met plastiek.

Uitgevoerd op 22-04-2024

Nambi

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

They have showed up

Dryplan employee has showed up after a delay due to over work on his previous appointment.
Wanted to change the previous rating from 1 to 4, but as there is option creating a new review

Uitgevoerd op 05-04-2024

Nambi

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Never showed up

They have agreed to visit and check the issue, but didn't show up for two of the appointments they have proposed.
I am not sure, how they have decent rating in Solvari.
Very disappointed.

Regards
Nambi

Uitgevoerd op 05-04-2024

Jeroen

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

prima service

snel, betrouwbaar, vlotte commiunicatie

Uitgevoerd op 30-03-2024

Kathleen

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Kelderdichting

Vakmensen met kennis van zaken - eerlijk en betrouwbaar

Uitgevoerd op 28-03-2024

Wim

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Kelderwerken

Goed en professioneel

Uitgevoerd op 28-03-2024

Freddy

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Top niet meer over te zeggen

Eerste deel hebben ze komen doen en in mei beginnen ze aan het tweede deel omdat eerste deel perfect was

Uitgevoerd op 28-03-2024

Jos

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Under Construction

Is nog onder construction

Uitgevoerd op 25-03-2024

Elisabeth

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Heel tevreden van het werk van dryhouse

Heel tevreden van het geleverde werk en van het maken van afspraken met de administratie van het bedrijf. Moeilijkere communicatie op de werkvloer met werknemers die niet altijd voldoende Nederlands machtig zijn

Uitgevoerd op 25-03-2024

conny

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Opstijgend vocht buitenmuur

Heel vriendelijke jongens en heel goed in orde.

Uitgevoerd op 29-02-2024

Geverifieerde klant

Vocht binnenmuur

Buitenmuur laten reinigen en behandelen tegen doordringend vocht ;door de regen aan deze zijde van het huis; nog eenmaal water aan de binnenmuur gehad na het behandelen en nu blijft deze, ook al regent het veel kurkdroog, Bedankt Diego.
Aanrader!!!

Uitgevoerd op 20-02-2024

Kristof

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Vocht kruipkelder

Communicatie was super. Uitstekend werk geleverd in toch wel moeilijke werk omstandigheden.

Uitgevoerd op 18-02-2024

Frederik

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Vochtprobleem kelder

Wat de eerste werken betreft zijn we erg tevreden (plaatsen van pompen). Nu is het wachten op volgende werken (behandelen keldermuren en plafond)

Uitgevoerd op 13-02-2024

Els

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

snel

We hebben het probleem op een andere manier kunnen oplossen, Wel zeer snel telefoonoproep gekregen om een afspraak te maken.
Dank u

Uitgevoerd op 05-02-2024

Bavo

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Zeer correct, accuraat en klantvriendelijk

Zeer correct, accuraat en klantvriendelijk

Uitgevoerd op 04-02-2024

Els

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

snel

Ik kreeg zeer snel telefoon om hun diensten aan te beiden.
Lang verhaal kort, was het niet nodig om de hen langs te laten komen.
Erg bedankt voor de snelle oproep.

Uitgevoerd op 01-02-2024

Kevin

Schimmels
Geverifieerde klant

Schimmel verwijderen

Hadden last van schimmel en deze is mooi en snel weggehaald door aquadry solutions.
Volgende werk door hen staat al in de planning.

Uitgevoerd op 20-12-2023

Marianne

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Vochtbehandeling

De werken zijn snel kunnen aanvangen en mijn kamer was op een paar dagen afgekapt, geïnjecteerd en terug bepleisterd aan de voordeligste prijs die ik kon vinden. Met dank ook voor de propere afwerking 👍 Marianne

Uitgevoerd op 13-12-2023

Joris

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Goed werk geleverd

Snel en efficiënte uitvoering volgens afspraak

Uitgevoerd op 11-12-2023

stein

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Super firma en werknemers!

Ze hebben ongeloofelijk goed hun werk gedaan,
Top werk tegen een scherpe prijs en nadien ook goed opgeruimd en de nazorg is ook schitterend!

Uitgevoerd op 06-12-2023

Guy

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Vochtprobleem kelder

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Nadat ik via Solvari dit bedrijf aangewezen kreeg had ik binnen de 24 uur reeds contact met dit bedrijf. Binnen de week kreeg ik al bezoek om een bestek op te maken. Dit zeer gedetailleerd bestek kreeg ik de dag nadien! De werken werden aangevat volgens voorgestelde planning (+/- 3weken). Beide techniekers waren volgens afspraak op tijd begonnen. Ter plaatse werd alles kort overlopen hoe de werkzaamheden zullen verlopen. Bij bijkomende vaststellingen werd ik steeds op de hoogte gebracht. Werken werden volgens schema correct EN zuiver afgeleverd. De afgesproken prijs werd helemaal niet overschreden ondanks dat door onvoorziene omstandigheden de werken iets uitliepen. Nieuwe afspraak werd ter plaatse gemaakt om na uitharding bij te werken en verdere controle op de uitgevoerde werken. Deze techniekers zijn ZEER VAKBEKWAAM en hebben een zeer hoge dosis beroepsfierheid. Bedankt Aquadry solutions!!!

Uitgevoerd op 28-11-2023

Siebren

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Slechte afwerking voor basiskwaliteit

Je betaalt een hoge prijs voor basiskwaliteit en een slechte afwerking.

Uitgevoerd op 20-11-2023

Bart

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Kelder grondwater

Top service
Snelle service
Puik resultaat

Uitgevoerd op 15-11-2023

Stephane

Vochtbestrijding

Op tijd en naauwkeurig

Techniekers zijn professioneel en de afwerking is proper

Uitgevoerd op 31-10-2023

Zuzana

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Excellent and quick service

Excellent communication, high-quality and quick service, first-class products. Highly recommended!!!

Uitgevoerd op 25-10-2023

Geert

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 23-10-2023

Aanbevolen door klant

Zeer correct en op tijd

Zeer correct, zeer sympathieke man.
Voert de werken heel nauwkeurig uit,zegt ook wat er nadien moet gedaan worden en zal het nog opvolgen na de werken.
Heel tevreden.
Verlaat ons huis en laat het zeer proper achter,
Is een vakman. Een aanrader!!!

Uitgevoerd op 01-09-2023

Aanbevolen door klant

DE BOIS Glenn is echt top!

Wij hadden 4 offertes, maar degene van DE BOIS Glenn was de gunstigste. Een nette offerte met alles duidelijk vermeld.
Glenn is ontzettend fijn en is de deskundige eigenaar van het bedrijf. Hij heeft al veel ervaring in deze sfeer en doet alle werken zelf. Daarom is hij een zeer vakkundige man die weet waarover hij over praat. Dit heeft mij ook de doorslag gegeven om in zee te gaan met DE BOIS Glenn. Fijne ploeg vakmensen werkt nauwgezet met kwaliteitsmaterialen en houdt zich aan toezeggingen en afspraken.
Er was geen chaos en overlast in de werktijd. Daardoor werd alles goed geregeld en elke dag keurig opgeruimd en aangeveegd.
De renovatie van onze kelder is op een heel ontspannen manier en naar tevredenheid gerealiseerd.
De vooraf bepaalde prijs in offerte is ook diegene die we betaald hebben.
Wij zijn ontzettend tevreden en raden iedereen dit bedrijf aan!

Uitgevoerd op 11-08-2023

Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Heel tevreden over het geleverde werk en het resultaat. Duidelijke communicatie op voorhand en tijdens de werken over het werk en de timing. De werken startten met enige vertraging, maar ook dat werd correct afgesproken. Werkten proper en nauwgezet, ik zou hen zeker aanraden!

Uitgevoerd op 20-03-2023

Filter reviews