Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Nas - Omar

Vochtbestrijding

Zeer tevreden: Eerlijk en expert

KB is bij ons geweest voor water in de kelder en opstijgend vocht. In tegenstelling tot de andere concollega's heeft hij ons een oplossing op maat geboden van onze behoeftes en niet om er maximum aan te verdienen. Vlotte communicatie en alles in mensentaal uitgelegd, wat fijn is voor niet-technisch geschoolden. De werken zelf werden proper uitgevoerd, nadien alles opgeruimd. Zeer toegankelijk voor bijkomende vragen, voor ons alleszins een goede ervaring

Uitgevoerd op 27-01-2022

Emmanuel

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Slordig en vuil afgewerkt.

De werken waren op 2 dagen gepland maar hebben minder dan een dag geduurd. Dan is €3.400 wel heel snel verdiend.
Bij de werken zelf werd er een electriciteitskabel geraakt en dat werd snel onder een plastieken velletje gestoken en opgevuld met cement zodat ik het niet meer kon controleren. De afwerking was erg slordig, ook maar halve opkuis van de werk na het werk. Enkele weken later bij de hevige regenbuien in Juli kwamen we erachter dat de werkmannen hun restanten van epoxycement hadden uitgekapt in onze afvoergoot. Daar was alles vastgekoekt zodat het water niet meer wegkon en heb ik er alles met een krabber moeten afschrapen.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf dat ik aan niemand zal aanbevelen. Ook het oorverdovend stilzwijgen van de verkoper nadat ik mijn klachten had doorgegeven aan het bedrijf zijn me een doorn in het oog. Contract getekend en dan besta je niet meer. Foei.
Een ontgoochelfde klant.

Uitgevoerd op 30-06-2021

Keanu

Vochtbestrijding

MOISTURE-SOLUTIONS

Oplichter! Kelder is om zeep!

Zeer slecht werk geleverd. Na enkele weken kwam al zijn bezetsel los van de muur. Uiteraard nadat ik hem hierover aansprak kan ik hem al 6 weken niet contacteren. Ik ben mijn geld kwijt en mijn kelder is in slechtere staat dan voor hij begon! Uitleggen kan hij heel goed maar heb nog niets vakkundig gezien. Normaal moest hij ook nog scheurherstelling op mijn gevel uitvoeren maar is nooit gekomen. Mijn voorschot ben ik dus ook kwijt! Wees gewaarschuwd met deze persoon!

Uitgevoerd op 06-01-2021

Elien

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden van het bedrijf

Correcte prijs, zeer goede communicatie. Correcte werkmensen. Zeer tevreden van de service. En tot nu zijn de problemen opgelost.

Uitgevoerd op 12-02-2021

sarina

Vochtbestrijding

De Verbouwgroep BV

zeer tevreden

Heel goede prijs voor de werken, goede communicatie per mail en nog een batibouwkorting gekregen. heel goed bedrijf

Uitgevoerd op 06-04-2021

Mike

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vakbekwaamheid ten top

De firma heeft zeer snel contact genomen met mij , zelfde dag nog een offerte ontvangen die zeer aantrekelijk was ,direct samen datum afgesproken ,geleverde werk professioneel uitgevoerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden over deze firma.
Absolute aanrader voor vakwerk tegen een betaalbare prijs.

Uitgevoerd op 04-02-2021

Hanne

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Snelle service & duidelijke uitleg

Heel vriendelijk, op korte termijn beschikbaar en geen te moeilijke technische termen. Oplossing aangereikt die ook meteen werkte.

Uitgevoerd op 04-01-2021

Patrick

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Afspraken van a tot z nagekomen

Duidelijke diagnose en oplossing aangeboden gekregen

Uitgevoerd op 17-06-2020

Davy

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden, vakbekwaam

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Uitgevoerd op 11-05-2020

Jorissen

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vriendelijk dus dat wekt vertrouwen

goede prijs

Uitgevoerd op 12-05-2020

Dominique

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed advies, snel en proper gewerkt! Een aanrader !

Uitgevoerd op 14-06-2019

viviane

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Topbedrijf,zeker een aanrader.

Heel gedienstige werkman,werkt heel netjes en proper,ik ben er heel tevreden over !!
Zeer vriendelijk man,met de juiste ervaringen in dit vak.
Aanrader !!

Uitgevoerd op 21-01-2020

Ann

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Eerlijk, vriendelijk, zeer proper, werken erg hard door. Houden zich steeds aan de afspraken. Prima werk geleverd!

Uitgevoerd op 05-07-2020

Berlinda

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd

Alles is goed uitgelegd en toffe werkmannen

Uitgevoerd op 14-10-2020

Wouter

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden maar vragen bij prijs-kwal

Aquatec heeft bij ons een huiszwam verwijderd in de kelder en verluchtingssysteem geplaatst. Afhandeling ging erg vlot en professioneel. Bovendien waren zij de enige firma die kwam kijken die de huiszwam correct identificeerde. Desondanks kan ik me niet van de indruk ontdoen dat de werken zwaar overschat waren, al kan ik niet vergelijken omdat we niet de tijd hadden om andere offertes aan te vragen specifiek voor de huiszwam. De werken werden ingeschat op 2 à 3 dagen en hebben uiteindelijk net een halve dag geduurd. Desondanks heeft dit ons de volle € 7000 gekost...

Uitgevoerd op 14-01-19

Hugo

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

tevreden, kan deze firma aanbevelen

goed advies gekregen, goede prijs kwaliteit en werk is goed uitgevoerd, na de werken is alles netjes opgekuist en proper achter gelaten

Uitgevoerd op 30-10-18

Anouk

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Op voorhand prijs afgesproken, goed nageleefd. Snelle en persoonlijke service.

Uitgevoerd op 01-09-17

Georges

Kelderdichting
Aanbevolen door klant

zeer professioneel werk!

Solvari heeft mij overtuigd om voor hun te kiezen, en daar heb ik absoluut geen spijt van! Sinds de kelder professioneel is gedicht, zie ik geen druppel water meer in mijn kelder!

Uitgevoerd op 09-05-2018

Patricia

Vochtbestrijding

HomeFresh

Aanbevolen door klant

Zeer keurig werk, eerlijke prijs

Uitstekend advies gekregen van Homefresh en de werken konden ook snel ingepland worden, waardoor onze kelder nu terug helemaal droog is en sindsdien helemaal geen vochtproblemen meer vertoont.

Uitgevoerd op 26-06-18

Walter

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Uitstekend werk, zeer tevreden.

De zelfwerkende patron levert prima werk af, is zeer vriendelijk, gedienstig en geeft goede raad. Correcte afspraken en de werken uitgevoerd zoals het hoort te zijn. Mijn natte kelder is eindelijk kurkdroog en klaar voor gebruik. Zeker een aanrader!!!

Uitgevoerd op 23-04-18

Is

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Uitermate stipt, vriendelijk

Vuile kelder waar vaak water in stond. Een grote ergernis in huis. En wat is het fijn dat dit op twee dagen proper en net werk opgelost is. Nu een mooie bruikbare kelder die kan dienen als voorraadplaats

Uitgevoerd op 15-12-2017

Ria

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig,net en op tijd.

Goed advies en uitleg. Werken correct uitgevoerd. Afspraken juist nagekomen. Bij de aanvang van de werken doken er ' onvoorziene (bijkomende werken bij. Toch werd alles ,mits een extra werkdag, alles verzorgd en correct afgewerkt.

Uitgevoerd op 14-11-2017

Tom

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Heel correcte firma!

De zaakvoerder is een heel correct persoon. Kwam zijn afspraken na (planning, prijs).

Uitgevoerd op 07-11-2017

Koen

Vochtbestrijding

Murovatie

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

professioneel, correct, op tijd

alles correct, professioneel, op tijd uitgevoerd zoals afgesproken. aangename babbel, vriendelijk volk. ze zoeken de beste oplossing op maat ifv je situatie, met alles word er rekening gehouden.

Uitgevoerd op 14-11-2017

Jelle

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig zeer tevreden

Het werk is prima uitgevoerd zeer proper de afwerking prima zeer vriendelijke man heeft met al onze wensen rekening gehouden niet opdringerig

Uitgevoerd op 13-11-2017

Marc

Vochtbestrijding

DL Groep België

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Op tijd uitgevoerd.Proper werk

Het advies door de verkoper was gelijklopend met de verkopers van andere firma's. Hij gaf mij ook duidelijk de verschillende mogelijkheden om het vocht te bestrijden. De werken werden op één, lange, dag uitgevoerd. Het resultaat één dag de feiten is mooi. Afwachten nu of het probleem echt is opgelost.
De communicatie met de Poolse arbeiders verliep stroef. De technisch adviseur had beloofd tijdens werken ter plaatse te komen doch dit is NIET gebeurd.

Uitgevoerd op 19-10-2017

Johan

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Scherpe prijs; Prima uitvoering.

Nuttig advies gekregen, geen verkoopspraatje. Prijs was zeer concurrentieel, de werken werden volgens afspraak uitgevoerd.

Uitgevoerd op 02-10-2017

Glen

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer professioneel en betrouwbaar

zeer goede service qua uitleg en service en uitvoering van de werken. miscommunicatie met datum van uitvoering werken

Uitgevoerd op 26-09-2017

Josée

Kelderdichting

MOISTURE-SOLUTIONS

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden over de werken

Goed advies, werk goed, zorgzaam en netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 28-09-2017

Josée

Vochtbestrijding

MOISTURE-SOLUTIONS

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies en werk stipt en goed uitgevoerd. Ook zeer behulpzaam.

Uitgevoerd op 26-09-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review