Dry Plan
2 8.0 10 2
8,0
Prijs/kwaliteit
8.5
Service
8.5
Afspraken
7.0

Dry Plan

Steenweg op Heindonk 19
2801 Mechelen

Dry Plan heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in vochtbestrijding. Wij brengen een uniek concept waarbij we u begeleiden vanaf de diagnose van de vochtproblemen tot na de uitvoering van de werken en dit in alle objectiviteit! Dry Plan is een autoriteit in objectieve en correcte vochtdiagnoses. We hebben er geen baat bij om u een “gestuurde” diagnose te presenteren waarbij de uitvoering van het werk onnodig veel geld zal kosten.
- Injectie tegen opstijgend vocht
- Vochtvrij maken van kelders
- Ventilatie
- Hydrofuge -

U kunt bij Dry Plan ook terecht als doe-het-zelver, voor fel gegeerde en professionele materialen die u kan aankopen bij ons. Zo kan u zelf uw vochtproblemen oplossen en heel veel geld besparen.

Wij komen vrijblijvend langs voor advies en offerte op maat.

2 reviews

Uitgevoerd op 26-09-2017 door:

Dry Plan

7 10
7

Vochtbestrijding

zeer professioneel en betrouwbaar

Aanbeveling:
zeer goede service qua uitleg en service en uitvoering van de werken. miscommunicatie met datum van uitvoering werken

Uitgevoerd op 05-06-2020 door:

Dry Plan

9 10
9

Ventilatie

zeer tevreden goede afspraken

Aanbeveling:
alles prima zeer vriendelijke proffessionele mensen. bij mijn ouders werken uitgevoerd, daarom doe ik nu ook beroep op Dry Plan

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

2 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Een fris en gezond woonklimaat

Als een ruimte niet goed geventileerd wordt, wordt het vochtig en muf. Dit zijn ideale leefomstandigheden voor schimmels, die zelfs kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen. Zeker nu veel panden goed geïsoleerd zijn, moet er ook goed geventileerd worden.

Door te investeren in een goed ventilatiesysteem creëert u een fris en gezond woonklimaat. Wilt u weten hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt ventileren en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en laat u verder helpen door de bij ons aangesloten specialisten!