Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
  • Vul het korte formulier in
  • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
  • Kies de beste vakman
  • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1073

Dakisolatie 
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend dakisolatie-offertes

Ontdek wat dakisolatie voor je kan betekenen

Verbeter je wooncomfort

 Bespaar op je energiefactuur

Voldoe aan de dakisolatienorm

Een lagere energiefactuur met dakisolatie

Door je dak te isoleren, kun je onnodig warmteverlies tegengaan. Hierdoor streef je naar een hoger wooncomfort én een lagere energiefactuur. Hier vind je alle informatie over dakisolatie, waaronder de kosten, norm en de beschikbare materialen. 

Voordelen van dakisolatie

Voordelen van dakisolatie

Dakisolatie is een van de belangrijkste stappen naar een lagere energiefactuur. Door je dak te isoleren, kan warmte niet meer onopgemerkt ontsnappen via het dak.

Naast dat je kan streven naar een lagere energiefactuur, stijgt door dakisolatie het wooncomfort in je woning. In de winter houdt dakisolatie de warmte vast in huis, in de zomer houdt het de woning juist koel. 

Meer informatie over dakisolatie

Besparen met dakisolatie

Besparen met dakisolatie

Met het isoleren van jouw dak kun je besparen op de energiefactuur. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot en draag je dus bij aan een beter milieu. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Kom er binnen 2 minuten achter met onze Woningisolatie rekenhulp!

Kosten van dakisolatie

Kosten van dakisolatie

Door je dak te isoleren, bespaar je op de energiefactuur. Aangezien het rendement van dakisolatie erg hoog is, zal je de gemaakte kosten voor dakisolatie snel terugverdienen. 

De kosten voor dakisolatie verschillen enorm en hangen af van verschillende factoren. Je kan ervan uitgaan dat de gemiddelde kostprijs van dakisolatie tussen de €2.500 en €5.500 ligt (bij een eengezinswoning met een dakoppervlakte van 76 m2). 

Meer informatie over de kosten

Brochure dakisolatie

Alle informatie over dakisolatie samen in één handige brochure? Klik op de button hieronder en download onze dakisolatie brochure helemaal gratis.

Soorten materialen

Je kan het dak met verschillende soorten materialen laten isoleren. De materialen kunnen in drie groepen worden onderverdeeld.

Minerale wol
Minerale wol

Minerale isolatiewol is voornamelijk geschikt voor het isoleren van hellende daken, aangezien het op maat gesneden kan worden en samen te drukken is. Onder isolatiewol verstaan we drie soorten wol.

Isolatieplaten
Isolatieplaten

Naast isolatiewol is het mogelijk om je dak te isoleren aan de hand van isolatieplaten. De meest gebruikte isolatieplaten voor zowel hellende als platte daken zijn platen bestaande uit XPS, PIR en PUR.

Los isolatiemateriaal
Losse isolatie

Tot slot is het mogelijk om je dak te isoleren met losse isolatie, oftewel los isolatiemateriaal. Twee veelvoorkomende losse isolatiematerialen naast PUR in schuimvorm zijn EPS parels en hennep

Vergelijk offertes voor dakisolatie

Wil je óók profiteren van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend dakisolatie offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar tijd en geld.

Waarom offertes via Solvari vergelijken?

 Je ontvangt gratis en vrijblijvend tot wel 4 offertes

 Beoordeel op punten die je belangrijk vindt

 Kies voor de specialist met het beste aanbod

 Bespaar tijd en moeite vanuit huis

Vraag offertes aan:

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

Veelgestelde vragen over dakisolatie

Alle informatie op één plek?

Advies van Ari

Aanbevolen voor je woning

Met deze maatregelen kun je je woning mogelijk nog meer verbeteren

...