Prijs cv-ketel

(85 Reviews)
1053

De prijs van een cv-ketel hangt van veel factoren af. Als u een cv-ketel laat installeren, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden die de prijs kunnen beïnvloeden. Hieronder vindt u een overzicht van de prijsfactoren en de prijzen die u kunt verwachten bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Prijsfactoren cv-ketel

Bent u zich aan het oriënteren om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen? Dan zijn er een aantal punten die invloed hebben op de prijs die u uiteindelijk betaalt. Zo is er ten eerste onderscheidt te maken tussen verschillen soorten cv-ketels, zoals een combiketel, een condensatieketel en een mazoutketel. Het vermogen van deze ketels speelt ook een rol in de prijs. Daarnaast hanteren verschillende installateurs ook verschillende tarieven. Het is daarom verstandig om altijd meerdere offertes te vergelijken. Zo vind u altijd de beste deal.

Cv-ketel prijs

Doordat de prijs afhangt van veel factoren is het lastig om een gemiddelde prijs te noemen. Voor een combiketel bent u vaak tussen de €1.000 en €3.000 kwijt inclusief montage en btw. Gaat u voor een condensatieketel, dan moet u al gauw rekenen op een prijs van tussen de €1.800 en €4.500. Voor een mazoutketel ligt de prijs tussen de €3.500 en €8.500.

Gratis offertes voor cv-ketels vergelijken 

Bent u benieuwd wat een nieuwe cv-ketel kost die aan uw wensen voldoet? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk tot wel 5 installateurs! Of u nou een combiketel, mazoutketel of condensatieketel prijs wilt vergelijken, de bij ons aangesloten specialisten helpen u graag verder.

Eerder bekeken pagina's