Loading...

Over Soft Water Solutions- Hot Water Solutions Specialist in installatie en onderhoud van waterverzachters en warmtepompboilers

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor het plaatsen van een waterverzachter en warmtepompboiler, dan is Soft Water Solutions de beste keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van waterverzachters en warmtepompboilers in heel België en Luxemburg, hebben we bewezen dat we een top keuze zijn in deze sector.

Ons team van experts heeft uitgebreide kennis en ervaring in het installeren van waterverzachters en warmtepompboilers, en we werken alleen met hoogwaardige producten die voldoen aan alle Europese normen. Onze waterverzachters zijn ontworpen om de hardheid van uw water te verminderen, waardoor uw apparaten langer meegaan en u geld bespaart op uw energierekening.

Onze Atlantic warmtepompboilers bieden een milieuvriendelijke oplossing voor de productie van warm water in uw huis. Met behulp van hernieuwbare energiebronnen, zoals lucht en water, zijn onze warmtepompboilers energie-efficiënt en verminderen ze uw CO2-uitstoot.

Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice aan al onze klanten. We begrijpen dat het installeren van een waterverzachter en warmtepompboiler belangrijke beslissingen zijn en daarom zorgen wij voor een naadloze installatieprocedure. Onze experts zorgen ervoor dat uw waterverzachter en warmtepompboiler op de juiste manier geïnstalleerd worden en dat ze voldoen aan al uw verwachtingen.

Kortom, als u op zoek bent naar de beste leverancier voor het plaatsen van een waterverzachter en warmtepompboiler, dan is Soft Water Solutions de juiste keuze. Met onze uitgebreide ervaring, deskundige team en hoogwaardige producten, garanderen wij dat u de beste oplossingen krijgt voor zachter water en efficiënte warmteproductie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze oplossingen voor zachter water en warmte!

Kenmerken

1.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Geverifieerde klant

Super

Zowel de snelheid van reageren, de vriendelijkheid van verkoper, plaatser en administratieve medewerkers waren super met 5 sterren te vermelden. De prijs/ kwaliteit is echt super. De snelheid van de plaatsing was ongelooflijk vlug. Heel dikke proficiat voor dit bedrijf wat ik ten zeerste kan aanbevelen

Uitgevoerd op 21-02-2024

Vraag offerte aan bij Soft Water Solutions- Hot Water Solutions Specialist in installatie en onderhoud van waterverzachters en warmtepompboilers