Loading...

Over Shopskyi&CO

Welkom bij ons Belgische gevelrenovatiebedrijf, waar we trots de brug slaan tussen Oekraïense vakmanschapstradities en de Belgische bedrijfscultuur.

Waarom kiest u voor ons ?
Gratis Offerte, deze heeft u reeds de volgende dag in uw mail !
Maandelijkse promo's voor de vlugge beslisser!

Onze diensten op het gebied van gevelisolatie en -afwerking, gespecialiseerd in crepi en spuitkurk, zijn diep geworteld in onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en innovatie.

Ons bedrijf is niet alleen een voorbeeld van technische expertise, maar ook van culturele integratie, waarbij we de Belgische waarden van precisie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen.

Opgericht door twee Oekraïense broers en een toegewijde Nederlandstalige vertegenwoordiger.
Samen met ons team zetten wij ons volledig in voor de tevredenheid van onze klanten en de uitmuntendheid van elk project."

Wij onderscheiden ons door uitsluitend te werken met de beste producten op de markt, waardoor we niet alleen de duurzaamheid en esthetiek van uw eigendom garanderen, maar ook bijdragen aan een verbeterde energie-efficiëntie.

We begrijpen het belang van de financiële voordelen die komen kijken bij gevelrenovatie en energiebesparing. Daarom staan we niet alleen tijdens het renovatieproces aan uw zijde, maar bieden we ook essentiële nazorg door het afleveren van uw premieattest na de werken en betaling.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 1900
ingeschreven bij KBO

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven