Reviews (19)

Schrijf een review

Bart

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

De plaatsing van de deuren voor onze Chirolokalen werd ruim binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Een correcte en vakkundige plaatsing van de deuren met oog voor de nodige details. Er was steeds een vlotte communicatie over het verloop van het traject tussen bestelling en plaatsing.
Een firma die zeker en vast aan te raden is voor de plaatsing van deuren en ramen.
Ze zorgen voor een betaalbaar project met kwaliteitsvolle materialen.
Bedankt voor de vlotte service!

Uitgevoerd op 23-02-2021

Klaas

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correct

Snelle, correcte opvolging
Goede communicatie
Mooi werk

Uitgevoerd op 19-03-2021

Monica

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

100% tevreden

Van eerste kennismaking tot laatste factuur een positieve ervaring!
Prijs/kwaliteit dik ok en alle afspraken correct en meer dan op tijd nagekomen.
Zeer goede communicatie zowel wat antwoorden betreft als het uit zichzelf verstrekken van de nodige informatie.

Uitgevoerd op 02-03-2021

Paul

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak en op tijd

Ik had al verschillende aannemers gecontacteerd maar de leveringstermijn van minstens 3 a 4 tot 5 maanden was veel te lang voor mij. Toen ik een advertentie van quinor -construct op fb zag staan, heb ik contact met hen opgenomen. Nog geen 5 weken zijn de ramen al geplaatst. Kortom, een van de weinige aannemers die al zijn afspraken echt nakomt. Een goed advies, levering binnen de afgesproken termijn en een correcte plaatsing.

Uitgevoerd op 15-02-2021

Freya

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klanten, aanrader!!!

Wij lieten alle deuren en ramen en garagepoort in ons huis in januari 2021 vervangen door Quinor Construct. Voor de uitvoering van de werken werd de tijd genomen door de zaakvoerder om alles uitvoerig te bespreken. Werken zelf werden tijdig en nauwkeurig uitgevoerd, met de nodige zorg en netheid voor ons huis. Prijs/kwaliteit van ramen en deuren is prima. Zeer bekwame, hardwerkende en sympathieke zaakvoerder, net als zijn vakmensen!! Hebben ons op geen enkel vlak teleurgesteld. We zouden iedereen Quinor Construct aanraden!

Uitgevoerd op 04-01-2021

Eveline

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Plaatsing van ramen en deur

Onze ramen en deur zijn geplaatst door Quinor construct. Wij zijn hier ZEER tevreden van.
Goede bespreking voor het plaatsen gebeurd.
Het werk was op 2 dagen gedaan, alles netjes achtergelaten.
Snelle en goede werking met oog voor detail!
Gebruik van kwaliteitsvol materiaal, en dit voor een goede prijs.
Zeer hardwerkende, vriendelijke en respectvolle vakmannen.
Alles was naar wens, niets op aan te merken.
Zeker en vast een aanrader.
Bij verdere verbouwingen weten wij waar aankloppen.
Bedankt QUINOR CONSTRUCT voor het mooie resultaat!

Uitgevoerd op 21-12-2020

Kristof

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer goede communicatie

Ik heb bij quinor, reeds meerdere malen ramen besteld. En vanaf dag 1 was de communicatie top. De levering en plaatsing was op tijd en de kwaliteit/prijsverhouding, wauw !! Een verademing in het ramen landschap

Uitgevoerd op 09-01-2021

Erika

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, prijs en kwaliteit!

Ik zocht degelijke aluminium ramen en een dubbele deur voor een tiny house in hout gemaakt. Ik kreeg goed advies, toch een beetje anders dan een doorsnee plaatsing in een gewoon huis, en een correcte offerte. De afspraken zijn nagekomen en de plaatsing gebeurde zoals gevraagd. Bij een kleine fout die niet kon ingeschat worden door de plaatser is er meteen een oplossing gekomen en is de aanpassing zonder verdere discussie correct uitgevoerd. Het resultaat is helemaal zoals gevraagd en ik ben zeer tevreden. Glenn is een vriendelijke leverancier die niet enkel een verkoper is, maar ook kennis van zaken heeft.
2 ramen gaan zowel op kip als gewoon open en een heel klein raampje voor de badkamer kon normaal gezien enkel opendraaien, maar men slaagde er toch in om ook dat een kleine kip functie te geven zodat er altijd verluchting mogelijk is zonder extra te moeten voorzien. Helemaal blij!

Uitgevoerd op 23-11-2020

Quinor Construct
Offerte aanvragen

Locaties

  • Berlaar

    Schaarbroek 10
    2590 Berlaar

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Quinor Construct

Benieuwd naar de kosten van jouw project? Kom in contact met Quinor Construct door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten