Loading...

Over P&H Dakwerken

Premium partner

PH Dakwerken is een jong en dynamisch bedrijf. Maar jong staat hier niet voor onervaren, integendeel! Alle medewerkers van PH Dakwerken kunnen immers bogen op een lange, individuele expertise in het plaatsen van daken, zowel bij industriële als particuliere toepassingen, in nieuwbouw én renovatie. De bundeling van zoveel kennis is zeldzaam in de sector en biedt ons heel wat competitieve voordelen.

PH Dakwerken beperkt zich niet tot het louter plaatsen van platte of hellende daken, maar biedt verschillende diensten aan die gaan van dakdichting over regenafvoer, dakranden, het plaatsen van lichtkoepels en dakramen, houtconstructies, constructies van dakkapellen, zink en koperwerken, het aanleggen van tuindaken en de volledige afwerking tot in het kleinste detail!

Kiezen voor PH Dakwerken is kiezen voor een totaalaanpak, van initiële studie tot eindafwerking. Met de zekerheid dat de dakbedekking van uw dak in goede handen zit, voor een betaalbare prijs zal uitgevoerd worden en voor een bewezen meerwaarde zal zorgen van uw bestaande woning of uw nieuwbouw.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
5.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven