Reviews (13)

Luc

Spouwmuren isoleren
Geverifieerde klant

Spouwmuurisolatie

Offerte, planning en uitvoering liepen onberispelijk. De uitvoering heeft voor een geveloppervlakte van 100m2 slechts een 4 à 5 uur in beslag genomen. Zeer tevreden met het resultaat, merkelijke verhoging van de temperatuur in het woonhuis en dus minder verbruik door de Cv installatie.

Uitgevoerd op 10-11-2023

Simonne

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer professioneel, vriendelijk...

De offerte werd zeer nauwkeurig opgemaakt met een heel duidelijke uitleg. De afspraak voor de uitvoering van het werk is zeer vlot verlopen. De mede-eigenaar van Isoglobe is tijdens de werken langsgekomen en het werk werd keurig uitgevoerd

Uitgevoerd op 28-06-2023

Sabine

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes werk geleverd

Goed advies, prijs kwaliteit goed. Vriendelijk personeel. Ze waren het in eerste instantie de planning vergeten maar hebben dit goed en snel opgelost, nadat ik hier een mail over heb gestuurd. Achteraf nog een duidelijk mail ontvangen voor het aanvragen van de premie. Prima bedrijf.

Uitgevoerd op 16-01-2023

Franca

Dakisolatie

Slechte afspraken

Zeer slecht gedaan het huis ziet ernaar uit dat het beschoten is. Er was afgesproken een boor van 13 te gebruiken bij de offerte er is een boor van ik dacht 19mm gebruikt dus al de brikken zijn zwaar beschadigd( foto's bewijzen) Bazin heeft 3x gezegd dat ze zou komen kijken maar na bijna 3 maanden nog niets te zien. Gisteren morgen om 9.30u zou ze hier zijn weer niet te zien 6x gebeld steeds antw app na met een ander nr gebeld te hebben pakt ze dan toch op met de woorden er was geen afspraak, echt straffe mensen we hebben bevestiging via email. Er is nog niets opgelost, zoals de foto de hele huis

Uitgevoerd op 16-06-2022

Caroline

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Aanrader

Reageerde snel op aanvraag. Goede informatie bij het controleren van de spouwmuren en de offerte. Werken werden goed uitgevoerd en afgewerkt. Vriendelijke werkmannen, alles netjes opgeruimd. Communicatie ivm factuur en premie nauwkeurig en snel. Aanrader!

Uitgevoerd op 28-06-2022

Roger

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede afspraken die nagekomen zijn

de werken werden professioneel afgewerkt

Uitgevoerd op 16-04-2020

J.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Op tijd,snel, afwerking minder

Technieker kwam op tijd maar de afwerking kon beter (voegen). Er waren schade tijdens uitvoeren van de werken. Bevestigingshaken van dakgoot kapot , (tijdens uitrijden van vrachtwagen waarschijnlijk)schade aan mijn oprit (paal beschadigd).Maar bedrijf heeft mij hier wel terug gecontacteerd om een oplossing te bieden dus dat is wel positief vind ik .Snelle en vlotte communicatie na het uitvoeren van werken over mijn opmerkingen en vragen.

Uitgevoerd op 04-12-2019

Luc

Spouwmuur isolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!!

Vooraf een duidelijke offerte ontvangen waarbij alle werkzaamheden en materialen keurig omschreven en gespecificeerd waren. Ook werd er goed uitgelegd hoe men te werk ging, wat het rendement van de isolatie zou zijn etc. Op de afgesproken datum keurig een berichtje dat ze onderweg waren naar ons adres en vervolgens de werkzaamheden gedaan. Na afloop alles netjes opgeruimd en daarbij zelfs nog de moeite genomen om het zwembad van de buren schoon te maken zodat de isolatiekorreltjes niet in het filter konden geraken.
Al met al zeer tevreden over het bedrijf en de medewerkers.

Uitgevoerd op 07-08-19

Isoglobe
Premium Partner
Offerte aanvragen

Contact

Ambachtsstraat 5BUS1
3590, Diepenbeek

Locaties

  • Diepenbeek

    Ambachtsstraat 5 Bus 1
    3590 Diepenbeek
Isoglobe

Deel dit bedrijf