Isolatievormen

Je woning isoleren is essentieel. Maar hoe begin je hier aan? Isoleer je langs de binnenkant of toch langs buiten en welke isolatiesoorten gebruik je? Je vloer, muren en dak moet je uitstekend laten isoleren.

Vergelijk offertes

1743

Voordelen isolatievormen

Isolatievormen bieden heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om je woning te isoleren:

Energiebesparing

Isolatie vermindert warmteverlies, waardoor je geniet van lagere energiekosten. Dit maakt je huis efficiënter en bespaart geld op lange termijn.

Verhoogd comfort

Goed geïsoleerde huizen blijven warmer in de winter en koeler in de zomer. Dit zorgt voor een consistent en aangenaam binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur.

Milieuvriendelijk

Isolatie verlaagt je energieverbruik, wat leidt tot minder CO2-uitstoot. Dit draagt bij aan een duurzamere leefstijl en helpt de impact op het milieu te verminderen.

Geluidsisolatie

Isolatievormen helpen ook om geluid van buitenaf te verminderen, wat zorgt voor een rustigere en stillere leefomgeving. Geluidsisolatie is vooral nuttig in drukke stedelijke gebieden of langs verkeerswegen.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

topservice en eindresultaat

niets op aan te merken, alles verliep zoals afgesproken.

Dmitri uit De Haan zocht naar Isolatievormen en koos voor EPDM Solutions platte daken

Hoeveel kost isoleren?

Benieuwd naar de gemiddelde kostprijzen voor isolatie? Je kan jouw woning langs alle kanten en hoeken isoleren, maar hoeveel zal het je kosten? Hieronder geven we je een overzicht met de gemiddelde prijzen per isolatievorm:

Isolatievorm Richtprijs (excl. btw en incl. plaatsing)
Spouwmuurisolatie € 2.250 à 4.500
Dakisolatie € 20 à 35 per m²
Vloerisolatie € 15 à 45 per m²

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor isolatievormen