GuySolutions@home
Offerte aanvragen

Werkzaamheden

Locaties

  • Wevelgem

    Berkenlaan 7
    8560 Wevelgem
GuySolutions@home

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij GuySolutions@home

Benieuwd naar de kosten van jouw project? Kom in contact met GuySolutions@home door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten

Over GuySolutions@home

Na een telefoontje of email komt Guy Bertin persoonlijk en vrijblijvend langs bij u thuis voor gratis advies i.v.m. na-isolatie van spouwmuren, dakisolatie of volledig afgewerkte geïsoleerde binnenmuren.
Een gedetailleerde en tevens scherpe offerte wordt onmiddellijk ter plaatse opgemaakt.
Bij akkoord wordt uw gekozen project op de geplande datum door één en dezelfde persoon van begin tot einde uitgevoerd wat de beste kwaliteit en klanttevredenheid garandeert.
Isoleren = besparen maar ook genieten van meer comfort! In de winter voelt het aangenaam warm en in de zomer heel wat frisser!

Als erkend installateur van Knauf Supafil werkt GuySolutions@home volgens de strenge normen van de STS71-1 en de WTCB technische voorlichting 246. Het ATG certificaat is trouwens nodig voor het bekomen van uw premie voor na-isolatie spouwmuren.
Alle papierwerk voor uw isolatiepremies wordt onmiddellijk door ons van A tot Z in orde gebracht.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Pablo

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

perfecte isolatie

Wij wonen nu 3 jaar in het huis en hebben dit bedrijf ingehuurd om de dakisolatie te maken. de verandering is meedogenloos! We voelen geen tocht meer in huis, we horen het lawaai van de straat niet en het is warm in huis. we gebruiken heel weinig verwarming. de veluxramen zijn mooi en van goede kwaliteit. Het werk is correct, stipt en snel gedaan. Ook via hen hebben ze de premies opgevraagd die bij mij horen

Uitgevoerd op 26-03-2021

Glenn

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies en uitleg

Uitgevoerd op 18-03-2021