Loading...

Over GuySolutions@home

Na een telefoontje of email komt Guy Bertin persoonlijk en vrijblijvend langs bij u thuis voor gratis advies i.v.m. dakisolatie of i.v.m. volledig afgewerkte geïsoleerde binnenmuren.
Een gedetailleerde en tevens scherpe offerte wordt onmiddellijk ter plaatse opgemaakt.
Bij akkoord wordt uw gekozen project op de geplande datum door één en dezelfde persoon van begin tot einde uitgevoerd wat de beste kwaliteit en klanttevredenheid garandeert.
Isoleren = besparen maar ook genieten van meer comfort! In de winter voelt het aangenaam warm en in de zomer heel wat frisser!

Jarenlange ervaring alsook grondige vakkennis garandeert u de meeste geschikte werkwijze voor het isoleren van uw woning. Er wordt rekening gehouden met diverse bouwknooppunten. Je krijgt niet alleen professioneel advies bij opmaak van een offerte maar Guy Bertin is ook aanwezig tijdens de werken en kijkt persoonlijk toe dat de werken conform de gemaakte afspraak worden uitgevoerd. Dit brengt met zich mee dat er in de eerste graad wordt toegezien op kwaliteit van de uitvoering van de werken. Dankzij deze manier van werken kent GuySolutions@home al heel veel tevreden klanten. De beste reclame is dan ook onze mond-tot-mondreclame. Bezoek onze website www.guysolutions.be en lees onze klantenreacties.
Alle papierwerk omtrent aanvraag van uw isolatiepremie bij Fluvius wordt door ons van A tot Z in orde gebracht.
GuySolutions@home is eveneens geselecteerd als aannemer door het energiehuis Warmer Wonen en is ook erkend lid van de Confederatie Bouw.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (12)

Rafael

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

Professioneel, correct

Reeds van bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel. Bij de opmeting werd tekst en uitleg verstrekt nopens de manier van werken, het soort materiaal dat gebruikt zou worden. Ook viel het op dat er onmiddellijk een offerte werd gemaakt met behulp van een laptop en draagbare printer waardoor de offerte onmiddellijk beschikbaar was. De gegevens op de offerte waren transparant ook met betrekking tot de mogelijkheden op een premie. Na het bezoek bleek dat er een vergissing was in de berekening. Zonder probleem is men teruggekomen om opnieuw op te meten en werd de offerte aangepast. Tijdens de uitvoering van de werken werd accuraat en vakkundig gewerkt. Na de werken werd alles mooi opgeruimd. Kortom: klasse!

Uitgevoerd op 20-04-2022

Wim

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies, keurig vakmanschap

Bij het eerste plaatsbezoek kregen we eerlijk advies, een grondige uitleg en onmiddellijk een offerte met een correcte prijs. De eindfactuur week niet van af van de offerte. Er wordt enkel met kwaliteitsmateriaal gewerkt. De werken werden stipt uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijn. De werkplaats werd netjes achtergelaten zodat wij enkel nog moesten genieten van een proper geïsoleerde zolder. Helemaal tevreden!

Uitgevoerd op 17-01-2022

FILIP

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

werken zijn zeer vlot verlopen en netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 25-02-2022

Crl

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

Het is proper afgewerkt

Hijwas deeerste die mij gekontach heeft

Uitgevoerd op 06-01-2022

Luc

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

zeer goede service

Werken werden stipt volgens de offerte uitgevoerd. Zeer tevreden

Uitgevoerd op 11-03-2022

Andy

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Perfecte opvolging

Ter plaatse offerte en werken ook uitgevoerd volgens offerte. Opvolging premie aanvraag verliep ook heel vlot.

Uitgevoerd op 06-12-2021

Patric

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

stipt en nauwkeurig

zeer goede service en info inzake premies

Uitgevoerd op 11-10-2021

Ruth

Dakisolatie

GuySolutions@home

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar, prijs/kwaliteit

Goeie service, duidelijke afspraken die werden nageleefd. De werken werden netjes en snel afgewerkt. Het resultaat is zoals afgesproken en volgens de verwachtingen. Prijs/kwaliteit heel goed.

Uitgevoerd op 21-06-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij GuySolutions@home