Reviews (42)

Eddy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

nette installatie van panelen dak

De installatie van de panelen zijn net en proper op dak geinstalleerd.
Bekwame en profesionele mannen (team 2).

Later zal nog de finale connectie volgen. Wachten op digitale meter.

Uitgevoerd op 04-07-2023

philippe

Zonnepanelen installeren

1 grote miserie en ellende

Ik heb met 950 karakters nooit genoeg om nog maar tot 1/10 te komen van mijn verhaal!
Een complete ramp! Geen communicatie, leugens dat ze het zelf geloven over materiaal dat niet binnen is. (de installateurs zeggen van wel), geen tijd, slecht en verkeerd aangesloten waardoor de batterijen stuk zijn gegaan, dreiging en aanmaning voor betaling tewijl het nog niet in orde is....enz
Hun voorschot in Juli 2022 gestort, eind Mei 2023 pas is "orde"! 40 panelen, 20 Kw batterij en omvormer. Ik ben de laatste persoon die een zelfstandige slecht zou maken, maar wees gewaarschuwd hier. Good luck

Uitgevoerd op 10-11-2022

Lieselot

batterij plaatsen

geen service na verkoop

Alles omtrent de verkoop liep 'te' vlot.
Plaatsing door externe installateur in onder aanneming, man kreeg foute installatie gegevens, omvormer daardoor in alarm.
Durasun reageerde niet op herstel, externe installateur wel.

Door stroompanne batterij in panne/stuk. Het hele gebeuren speelt meer dan 6 maanden aan Dursaun reageert NIET, ook met expertise en verzerking geen onderhandelingen die tot herstel leiden.
Grote schande.

Uitgevoerd op 21-08-2023

david

Zonnepanelen installeren

Zeer slechte service!

Zonnepanelen en batterijen zijn hier al in december geplaatst en nu (april) werken deze nog steeds niet. Ondertussen hebben ze al een defecte batterij komen halen en nog geen teruggebracht. Een schande!

Uitgevoerd op 12-12-2022

Chris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, vriendelijke werkman

Zeer tevreden over het jonge team, werken perfect en netjes af. Top team van durasun dak1

Uitgevoerd op 17-02-2023

Serge

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Correct en vriendelijk personeel

Van a tot z alles correct verlopen. Plaatsers zeer vriendelijk en alles netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 09-02-2023

Benjamin

Zonnenaccu 's
Aanbevolen door klant

Service na verkoop

Enkel maanden na de plaatsing van de zonneactiviteit ‘s kreeg ik een storingsmelding waardoor de accu’s zich afschakelden.
Het duurde even voordat de afstemming helemaal goed was en ik las enkele van de negatieve reviews over Durasun. Ik dacht oh je!
Het probleem niet op afstand op te lossen en moet een technieker komen.
Uiteindelijk prima service en uitleg gegeven, zeer klantgericht, alles doet het weer en dus heel tevreden.
Van mij dus absoluut geen negatieve review.

B.R.

Uitgevoerd op 02-02-2023

Gert

Zonnepanelen installeren

Geen service

Van dag 1 problemen met de pv-installatie met thuisbatterij. Ondertussen doet de omvormer al geruime tijd totaal niets meer en de batterij is volledig plat. Tientallen keren naar Durasun gemaild en gebeld, op de mail 1 antwoord gehad en telefonisch steeds hetzelfde antwoord, " ik zal het doorgeven". Verkopen kunnen ze, installeren geven ze uit en service doen ze niet.

Uitgevoerd op 19-01-2022

Durasun

Premium partner
6 keer gekozen

Waar wij voor staan:

Eigen ontwikkeld EMS systeem
Gecertifieerd Duracell partner
Enkel eigen ploegen
Geen onderaannemers
Premium verhaal

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Ham

    Schipperstraat 5
    3945 Ham
  • Durasun

    Schipperstraat 5/1
    3945 Ham
Durasun

Deel dit bedrijf