De verhuizers zorgen voor het vervoer van jouw inboedel

1684

De verhuizers regelen de spullen, jij de rest

Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Een verhuizing is een leuk vooruitzicht, alleen het geregel niet. Je hebt al meer dan genoeg te doen. Laat wat stress uit je handen nemen, de verhuizers regelen het vervoer van jouw spullen.

Voordelen van verhuizers

Je spullen veilig op locatie

Tuurlijk, een optie is om je familie en vrienden om hulp te vragen. Alleen hierbij is de kans veel groter dat er wat stuk gaat. Als je een verhuisbedrijf inhuurt maak je je niet druk, met hun kunde en expertise zorgen ze goed voor je spullen.

Passend vervoer

Een verhuisbedrijf beschikt vaak over meerdere soorten wagens. Hierdoor is er voor elke verhuis klus een geschikt voertuig. Vooral als je over een grote inboedel beschikt is het inhuren van een verhuisbedrijf slim.

Geen fysieke klachten

Bij een verhuizing bestaat de kans dat je fysieke klachten overhoudt aan het tillen. Je wilt natuurlijk ook niet dat een van je vrienden of familieleden dit overkomt. Laat het daarom over aan de verhuizers. Die weten precies hoe het moet.

Enthousiast geworden van deze voordelen? Vraag hier gemakkelijk en snel je gratis offertes aan

Wat doen verhuizers voor jou

De hoofdtaak van een verhuisbedrijf is natuurlijk het overbrengen van jouw spullen. Ze zorgen ervoor dat de spullen veilig op locatie aankomen. Het is mogelijk om het verhuisbedrijf ook andere taken op zich te laten nemen, zo doen ze ook in- en uitpakken, demonteren van meubels, tijdelijke opslag en technische werkzaamheden.

Tip: wil je graag gebruik maken van de service van een verhuisbedrijf, maar zijn de kosten een probleem voor je? Dan zijn er aantal dingen die helpen de kosten te besparen. Als je zelf je meubels uit elkaar haalt, de spullen inpakt en ze klaar zet. Is het mogelijk dat dit al op de kosten scheelt.

Het verschil tussen erkende en niet-erkende verhuizers

Nee, we zeggen niet dat een erkend verhuizer beter is dan een verhuizer die niet-‘’erkend’’ is. Erkende verhuizers hanteren een ‘verhuis garantie’. Mocht het bedrijf niet in staat zijn om jouw verhuizing voort te zetten, neemt een ander erkend bedrijf de verhuizing over. Daarnaast is er een voorschot garantie waarbij je maar maximaal 25% vooraf betaald. Als het bedrijf failliet gaat krijg je ook een vergoeding tot maximaal 1.000€. Lees meer over de garanties 

Een niet-erkende verhuizer zit niet bij een brancheorganisatie, daarom bieden ze deze garanties ook niet. Wel zijn ze over het algemeen een stuk goedkoper, dit komt omdat ze geen kosten betalen voor de brancheorganisaties.

Wat kost een verhuizing

Je gaat binnenkort verhuizen en wilt graag de prijzen van verhuizers weten. De prijzen zullen erg verschillen, hierdoor is het lastig om precies te zeggen wat je kwijt bent. Het ligt aan wat de afstand is, de hoeveelheid spullen, het aantal verhuizers en het tarief van het verhuisbedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de prijsindicatie.

Uitgevoerde klus Prijsindicatie
Verhuiswagen + een verhuizer 60€ per uur
Voorrijkosten +/- 50€
Totale kosten voor een gemiddelde woning 900€

Het is ook mogelijk een internationaal verhuisbedrijf in te huren, als je verder weg gaat wonen. Hiervoor zullen de kosten hoger liggen dan een binnenlandse verhuizing, in de kosten is er rekening gehouden met de extra kilometers.

Zou je meer informatie willen ontvangen over verhuizers? Vraag hier binnen één minuut gemakkelijk je gratis offertes aan.

Meest gestelde vragen over verhuizers

Een verhuizer is verantwoordelijk voor het verhuizen van goederen van een locatie naar de andere voor hun klant. De belangrijkste taak is het onbeschadigd overbrengen van de goederen is.

Naast het vervoeren van jouw inboedel, doen de meeste verhuizers ook de spullen in- en uitpakken, demonteren van meubels, tijdelijke opslag en technische werkzaamheden.

De prijzen van een verhuizer verschillen erg. Dit komt omdat het eraan ligt wat de afstand is, de hoeveelheid spullen, het aantal verhuizers en het tarief van het verhuisbedrijf.

Een erkend verhuisbedrijf biedt meer garanties dan een niet-erkend verhuizer, daar tegenover staat dat een niet-erkend verhuisbedrijf een stuk goedkoper is.

Wij willen jou graag in contact brengen met de beste specialisten op het gebied van verhuizen. Vraag nu je gratis offertes aan en vind de specialist bij jou in de buurt. Deze verschaft jou gratis en vrijblijvend advies en informatie.

Eerder bekeken pagina's