Verhuisbedrijf

Je verhuist binnenkort, maar je kan niet alle spullen met een normale wagen verplaatsen. Een verhuisbedrijf helpt je niet alleen met het transport, ze tillen ook al je bezittingen mee naar je nieuwe woonst. 

Vergelijk offertes

1684

Voordelen verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een verhuisbedrijf in te huren:

Van A naar B

Een verhuisbedrijf zorgt voor een snelle en efficiënte verhuizing. Professionele verhuizers hebben meer ervaring om je spullen snel en veilig te verplaatsen naar je nieuwe woning.

Veiligheid

Verhuisbedrijven beschikken over de juiste apparatuur en kennis om zware en breekbare items veilig te verhuizen. Zo minimaliseer je het risico op schade of ongelukken.

Tijdsbesparing

Je bespaart veel tijd met een verhuisbedrijf. Ze regelen alles, van het inpakken tot het transporteren en uitladen. Op die manier kan jij je richten op andere zaken.

Verzekering

Verhuisbedrijven bieden vaak verzekering voor je spullen tijdens de verhuizing. Dit geeft je extra gemoedsrust. Je kan je spullen ook tijdelijk op laten slaan als niet alles past in je nieuwe woning.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Hoeveel kost een verhuisbedrijf?

Het kostenplaatje van een verhuizing is niet geheel onbelangrijk. De prijs hangt vooral af van wat je door het verhuisbedrijf wil laten doen. Het is altijd aan te raden om verschillende prijsvoorstellen te vergelijken. Maar voor deze diensten kan je rekenen op deze prijzen:

Diensten verhuisbedrijf Richtprijs (excl. btw en incl. plaatsing)
Alleen transport Vanaf € 400
Transport en inpakservice Vanaf € 800
Transport en in- en uitpakservice Vanaf € 1.300 

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes van verhuisbedrijven