Veranda  
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend veranda-offertes
Ontdek wat een veranda voor jou kan betekenen
  • Vergroot je woonoppervlak
  • Meer licht in huis
  • Verleng je buitenleven 
1068

Haal de tuin naar binnen met een veranda

Met een veranda zorg je voor meer woonruimte, kun je langer buiten zitten en kun je zorgen voor meer licht in huis. Ook verhoogt een veranda de waarde van je woning. Er zijn verschillende soorten veranda’s.

De mogelijkheden van een veranda

Een veranda is mogelijk in een open en een gesloten variant. Een veranda is beschikbaar in verschillende materialen, namelijk PVC, aluminium en hout. Met deze verschillende materialen kun je jouw veranda ook veel verschillende looks geven. Het is ook mogelijk om je veranda te laten isoleren, zodat het er ook in de winter comfortabel is.

Kosten van een veranda

De kosten van een veranda kunnen erg uiteen lopen. De gemiddelde prijs voor een gesloten veranda ligt tussen de 10.000€ en de 25.000€. Dit is afhankelijk van de grootte, het materiaal, de beglazing,  en de specialist. Er zijn ook veel opties als het gaat om bijvoorbeeld de verlichting en de vloer van de veranda, die allemaal invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

Een open veranda kost gemiddeld 800€ tot 2.500€. Afhankelijk van het gekozen materiaal, de vloer en de specialist. 

Soorten veranda's

Er zijn twee verschillende soorten veranda’s, namelijk de open en de gesloten veranda. De veranda waar je voor kiest is afhankelijk van jouw wensen.

Open veranda

Een open veranda is een veranda zonder ramen. Dit is een ideale optie als je buiten wil zitten, maar geen last wil hebben van de wind of regen. Ook is een open veranda een mooie plek voor een tuinset of voor een barbecue. Met een open veranda kun je een groter deel van het jaar genieten van jouw tuin.

Gesloten veranda

Een andere optie is een gesloten veranda. Deze optie is iets duurder, maar heeft wel gelijk veel meer voordelen. Zo vergroot je met een gesloten veranda je woonruimte flink, haal je meer licht naar binnen en geniet je het hele jaar van je tuin. Bij een gesloten veranda zijn er enorm veel mogelijkheden qua looks, verlichting en isolatie. Een gesloten veranda is een echte toevoeging aan je woning.

Ontvang veranda offertes

Wil je langer genieten van je tuin en je woonruimte vergroten? Vraag gratis en vrijblijvend veranda offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar tijd en geld.

Veelgestelde vragen over veranda's

Met een veranda vergroot je jouw woonruimte, geniet je langer van je tuin en haal je meer licht in huis. Ook vergroot je de waarde van je woning.
De kosten van een veranda lopen enorm uiteen. Een open veranda is een stuk goedkoper dan een gesloten veranda. De prijs hangt af van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de soort waarvoor je kiest en de specialist.

Eerder bekeken pagina's