1813

Spanplafond 
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend spanplafond offertes
Ontdek wat spanplafond voor je kan betekenen
 Stijlvol en modern uiterlijk
 Snel geplaatst
Gaat lang mee

Stijlvolle en moderne afwerking van je plafond met spanplafond

Wil je een strakke en moderne afwerking van je plafond? Dan zal een spanplafond je zeker bevallen. Bij het plaatsen van een spanplafond spannen ze een synthetisch materiaal tegen het betonnen plafond. Hierdoor krijgt je plafond de stijlvolle afwerking die je zoekt. Het plaatsen van een spanplafond kan snel en zonder stof of breekwerk. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten spanplafonds, welke designs en kleuren je kunt kiezen en de prijs hiervan.

Voordelen van een spanplafond

Voordelen van een spanplafond

Een spanplafond heeft een hoop voordelen. Zo zorgt een spanplafond ten eerste voor een moderne en stijlvolle afwerking van je plafond. Een ander voordeel is dat een spanplafond erg lang mee gaat. Vaak wel 25 tot 30 jaar. Overigens duurt het plaatsen van het spanplafond meestal maar één dag.

Kosten van een spanplafond

Kosten van een spanplafond

De kosten van een spanplafond kunnen sterk uiteen lopen, afhankelijk van de specialist, het materiaal en de oppervlakte van het plafond. Per vierkante meter zal spanplafond tussen de €70 en de €150 liggen.

Omdat de prijzen van spanplafond zo sterk uit elkaar liggen is het altijd handig om offertes te vergelijken.

Ontvang offertes

Soorten doeken voor een spanplafond

Als je je aan het oriënteren bent of een spanplafond de juiste keuze is voor jou, is het goed om te kijken welk type doek het beste werkt voor jouw woning. Hieronder lees je meer over de verschillende typen doek.

Polyester
Een polyester spanplafond is veelal naadloos, tot een breedte van ongeveer 5 meter. In de lengte kun je hierin veel verder gaan. Polyester spanplafonds worden door speciale profielen of traditionele klemconstructies op de muren gemonteerd en vervolgens strak opgespannen. Doordat er nauwelijks naden zijn, oogt een polyester spanplafond strak en modern. De kosten van een polyester spanplafond liggen gemiddeld tussen de €75 en de €80 euro.
PVC
Een spanplafond op basis van PVC is te verkrijgen in glans, mat en in verschillende kleuren en designs. PVC spanplafonds worden gemonteerd met het harpoensysteem. Er wordt dan een constructie opgehangen en het doek wordt hierin gespannen. Het fijne hieraan is dat het doek te allen tijde gedemonteerd kan worden. Het enige kantelpunt van een PVC spanplafond zijn de lasnaden. Een PVC spanplafond kost gemiddeld tussen de €70 en de €75.

Ontvang spanplafond offertes

Wil je óók genieten van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes voor spanplafonds aan via Solvari. Zo kan je eenvoudig meerdere specialisten vergelijken op prijs/kwaliteit en bespaar je tijd en geld.

Veelgestelde vragen over spanplafond

Spanplafond kan binnen één dag geplaatst worden.
Spanplafond gaat gemiddeld 25 tot 30 jaar mee.
Per vierkante meter kost spanplafond tussen de €70 en de €150, afhankelijk van het materiaal en de specialist. 

Eerder bekeken pagina's