Beveilig je huis. Tot wel 40% goedkoper!

  1. Verlaag de inbraakkans met 90%
  2. Verhoog je veiligheidsgevoel
  3. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen

Beveilig je huis. Tot wel 40% goedkoper!

  1. Verlaag de inbraakkans met 90%
  2. Verhoog je veiligheidsgevoel
  3. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen

Ontvang gratis offertes

Ruim 3.219.694 mensen gingen je voor!

Is jouw huis al goed beveiligd?

Zorgeloos leven. Dat willen we allemaal wel. Het helpt als je je huis zonder zorgen achterlaat, wetende dat er altijd iets of iemand is die aan de bel trekt als er thuis iets misgaat. Dit gebeurt ook als je thuis bent en lekker ligt te slapen. Om deze gemoedsrust te bereiken, raden we je aan je huis goed te beveiligen. In het geval van inbraak of brand krijg je direct een seintje en voorkom je erger. Dagelijks zijn 200 huishoudens slachtoffer van inbraak en er breekt minstens zo vaak ergens een (kleine) brand uit. En dat terwijl je niet eens veel hoeft te investeren in veilig wonen.


Veiligheid voor jou en je gezin

Inbrekers slaan jouw huis of bedrijfspand het liefst over als ze zien dat het goed beveiligd is. Dit kan met een alarmsysteem of camerabeveiliging. Een naastgelegen pand dat niet beveiligd is, is voor inbrekers een veel betere keus.

Betaalbare oplossingen

Het beveiligen van je huis hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Via Solvari vergelijk je kosteloos en zonder verplichtingen meerdere offertes. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor de beveiliging van je huis. Tip: is je woning ouder dan 10 jaar en laat je een alarmsysteem plaatsen door een erkend installateur? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6 i.p.v. 21%.

Verlaag inbraakkans met 90%

Met slimme technologie is het mogelijk altijd te weten wat er thuis gebeurt of op zijn minst een seintje te krijgen als er iets misgaat. Kies je voor een compleet alarmsysteem met een inbraakalarm, camerabeveiliging en een brandalarm mét aansluiting op een meldkamer? Dan hoef je niet zelf in actie te komen, maar doen anderen dit voor je.

Je huis beveiligen? Laat ons je kosteloos en zonder verplichtingen voorstellen aan de beste beveiligingsspecialisten in jouw regio.

Een greep uit de bij Solvari aangesloten beveiligingsspecialisten

Welke manier(en) van je huis beveiligen kies jij?

Om je huis te beveiligen heb je dus meerdere mogelijkheden: een brandalarm, een bewakingscamera en een inbraakalarm. Logischerwijs kies je voor alle drie als je je huis volledig wil beveiligen. Lees meer over de 5 beste inbraakpreventiemaatregelen.

Inbraakalarm

Een inbraakalarm waarschuwt je (en een meldkamer, als je hiervoor kiest) als er inbrekers in je woning of bedrijfspand zijn of als ze proberen binnen te komen. Inbraakalarmen werken ook preventief; inbrekers slaan je pand liever over. Hierdoor daalt de inbraakkans al met 90%!

Camerabeveiliging

Als inbreker zijnde zie je jezelf het liefst niet terug in een opsporingsprogramma op televisie. Daarom werkt camerabeveiliging goed als afschrikmiddel. Breken ze toch in? Dan staan ze op beeld en dat vergroot de pakkans enorm. Een mooie manier om je spullen terug te krijgen en de inbreker te veroordelen.

Brandalarm

Zeker niet iedereen heeft een brandalarm of er hangt er wel een in huis, maar niet op de goede plek. Een brandalarm waarschuwt je als er brand uitbreekt. Op tijd handelen en je voorkomt dat je grootste nachtmerrie uitkomt! Ook voor het detecteren van koolstofmonoxide - de sluipende moordenaar - zijn brandmelders ideaal.

Wil je meer weten over het het beveiligen van je huis of bedrijfspand? Ontvang gratis advies en kostenoverzichten van specialisten in jouw regio.

Psychische gevolgen van inbraak en brand

Zowel inbraak als brand zijn dramatische ervaringen. Soms vallen er zelfs gewonden. Vrijwel alle slachtoffers kampen met emotionele, financiële en praktische schade. Vooral de psychische schade is heftig: je bent gespannen, boos, je kan je niet meer concentreren en ook slapen is problematisch. Daarnaast voel je je niet meer veilig in je eigen huis. Uit onderzoek blijkt dat tijdstip van de inbraak, wel of niet thuis zijn tijdens de inbraak, de grootte van de vernielingen en de hoeveelheid gestolen goederen geen invloed hebben op de emotionele reacties van de slachtoffers.

Tip: naast het beveiligen van je huis is het ook slim je te verdiepen in de verzekeringen die je hebt. En houd er rekening mee dat rookmelders verplicht zijn in nieuwe woningen, huurwoningen en kamers.

Wat kost het om je huis te beveiligen?

Je veilig voelen in je eigen woning of bedrijfspand is veel waard. Daarom denken veel mensen ook dat het beveiligen van je woning veel geld kost. In de praktijk valt dit juist heel erg mee! En zeg nou zelf: zorgeloos wonen is onbetaalbaar. Als jij je huis goed beveiligt, kan je soms korting krijgen op je inboedelverzekering of eventueel een premie krijgen als jouw gemeente hierbij aansluit.

Kosten alarminstallatie

Wat jij precies betaalt voor het beveiligen van je woning, hangt helemaal af van je wensen. Hoe complex is het systeem en hoe uitgebreid wil je het? Een standaardinstallatie begint ongeveer bij €1.000. Voor meer advies vraag je een gratis brochure aan of laat je kosteloos en zonder verplichtingen in contact brengen met specialisten in jouw regio.

Verlaagd btw-tarief

Woon je in een woning die ouder is dan 10 jaar? Je komt dan in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6% i.p.v. 21%. Dit scheelt nogal in de kosten van het beveiligen van je huis! Overleg dit altijd even met de specialist die het werk uitvoert.Premie in jouw gemeente?

Mogelijk geeft jouw gemeente premie voor de installatie van alarmsystemen. Het is slim om van tevoren te checken of je hier recht op hebt. Op premiezoeker.be zie je of dit in jouw gemeente het geval is. 

Kosteloos in contact komen met specialisten die je alles vertellen over het beveiligen van je huis of bedrijfspand?

Ervaringen van Vlamingen die hun huis al lieten beveiligen

Uitgevoerd op 03-07-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Alarm & beveiliging

Dé referentie in beveiliging!

Aanbeveling:
Na uiterst professionele begeleiding omtrent het te plaatsen systeem werden de werken stipt, verzorgd en met uiterste precisie uitgevoerd en dit alles voor een meer dan correcte prijs!

Uitgevoerd op 13-04-18 door:

AJG-Systems

9.3 10
9,3

Compleet alarmsysteem particulier

Zeer tevreden en proper!

Aanbeveling:
Heel tevreden met het alarm systeem! Arne en Randy hebben dat heel goed gedaan.
Het verkoopsgesprek van fazeli was echt top!

Uitgevoerd op 27-02-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Camerabeveiliging zakelijk

Prijs kwaliteit een topper

Aanbeveling:
Zeer tevreden over de kwaliteit alsook tevreden over de medewerkers die de installatie uitvoeren, stipt, vlot en discreet.

Uitgevoerd op 12-12-17 door:

AJG-Systems

10 10
10

Alarm & beveiliging

uitstekende service ,scherpe prijs

Aanbeveling:
Geeft de juiste advies , werken zeer professioneel uitgevoerd , neemt de nodige tijd om uit te leggen tijdens de installatie , komt afspraken na en verwittigd ook op voorhand de dag van installatie voor tijd aankomst en de prijs is zeer scherp.

Uitgevoerd op 11-01-18 door:

SecurCo BVBA

9.3 10
9,3

Alarm & beveiliging

gewerkt volgens de afspraak.

Aanbeveling:
Werk werd verzorgd uitgevoerd.zeer degelijke uitleg. Een 👍 voor giovanni en michiel. Ook voor Pascal Dumon een pluim.

Uitgevoerd op 23-11-2017 door:

DelFa Protection BVBA

9.3 10
9,3

Camerabeveiliging woonhuis

zeer tevreden

Aanbeveling:
alles was heel goed niks op aan te merken .Ik ga het zeker voort vertellen en mond reclame is de beste.

Uitgevoerd op 14-10-2017 door:

AJG-Systems

9.3 10
9,3

Compleet alarmsysteem particulier

Deskundig en volgens afspraak

Aanbeveling:
Zeer goed advies, verstand van zaken, snelle respons, stipte afspraken en professionele installatie.

Uitgevoerd op 16-08-2017 door:

AJG-Systems

9.3 10
9,3

Alarm & beveiliging

zeer tevreden

Aanbeveling:
Correcte uitleg, netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 18-07-2017 door:

AJG-Systems

8 10
8

Alarm & beveiliging

Snel en professioneel

Aanbeveling:
Toffe mensen die professioneel werken. Altijd snel reactie op vragen en een snelle installatie van het systeem. Het systeem kan je uitbreiden naar al jouw behoeften.

Uitgevoerd op 27-04-2017 door:

AJG-Systems

10 10
10

Alarm & beveiliging

Een goed bedrijf met toffe mensen

Aanbeveling:
Een bedrijf met kennis van de zaak en die zijn afspraken na komt daar ben ik tevreden van en raad dit dan ook iedereen aan .

Uitgevoerd op 12-04-2017 door:

AJG-Systems

9 10
9

Alarm & beveiliging

postitief

Aanbeveling:
tevreden zeker een aanrader !!

Uitgevoerd op 24-03-2017 door:

AJG-Systems

9 10
9

Alarm & beveiliging

Topteam AJG: proffesioneler, stipt!

Aanbeveling:
Wij zijn zéér tevreden van het volledige team van AJG!!!
We hebben een correcte en scherpe prijs met heel goede service gekregen van Joël, Iedereen is vriendelijk en klantgericht.
De Installateur (Randy) was ook héél vriendelijk en proffessioneel!
Over de hele lijn een aanrader voor iedereen!
Groeten
Jo & Jobien