Loodgieter

Bij problemen met riolering, gas of waterleidingen kan een loodgieter je het beste helpen. Deze problemen moeten namelijk spoedig verholpen worden. Ook kan een loodgieter je nieuwe sanitair aanleggen.

Vergelijk offertes

1064

Voordelen loodgieter

Een loodgieter heeft ervaring met het vervangen en plaatsen van leidingen en sanitair. Daarnaast zijn er nog meer voordelen te noemen. Een aantal pluspunten van een loodgieter zijn:

Vakmanschap

Werkzaamheden met je leidingen zijn vaak erg lastig. Een loodgieter beschikt over de juiste kennis en gereedschappen. Zo werkt alles precies zoals het zou moeten. 

Hoger wooncomfort

Als alles rondom je water- en gasleidingen goed werkt, geniet je van een hoger wooncomfort. Een lekkage of verstopt toilet zit natuurlijk niemand op te wachten. De loodgieter lost dit op.

Geen vocht

Als al je leidingen etc. goed zijn aangesloten en goed werken, heb je geen last van vocht in huis. Schimmels en vochtplekken zijn voor niemand prettig. Een vakspecialist voorkomt het dan ook door alles goed aan te leggen. 

Warme omgeving

Een loodgieter is ook in te schakelen voor je cv en leidingen daaromheen. Zo geniet jij van een lekker warm huis op de koude winterdagen. Ook bij nieuwbouwwoningen is een loodgieter nodig.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

plaatsen septische put

dit bedrijf is nog jong maar doet het zeer goed goede communicatie correct en eerlijk

chris uit Bonheiden zocht naar Loodgieter en koos voor AM.Rioleringswerken

Grondverzakking door defect in waterafvoer

Ons probleem werd onmiddellijk aangepakt. We kregen een duidelijke uitleg en werden snel en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden !

ATTA uit Antwerpen zocht naar Loodgieter en koos voor Afvoer Pro

Prijzen voor loodgieters

Afhankelijk van de werkzaamheden die je laat uitvoeren door een loodgieter, kunnen de kosten flink oplopen. Bij een lekkage heb je niet alleen te maken met het opsporen, maar ook met reparatie. Een richtprijs is dan ook per onderdeel wisselend. Hieronder slechts een paar voorbeelden van werkzaamheden.

Werkzaamheden Gemiddelde kosten (excl. btw, incl. arbeidskosten)
Riool ontstoppen € 140 - 160 per uur
Lekkage opsporen € 300 - 500 per keer
Cv onderhoud € 100 - 250 per keer

Veelgestelde vragen over loodgieters

Een verstopping is niet leuk en zeer onhandig, maar iedereen maakt het weleens mee. Je kan eerst zelf proberen of ontstoppen werkt, maar bij een hardnekkig probleem is een loodgieter inschakelen noodzakelijk. Een loodgieter geeft passend advies en pakt het probleem grondig aan. Zo kan jij weer jarenlang vooruit. 

Dat is erg wisselend. Afhankelijk van wat je wil laten doen en hoe ernstig dit is. Ook liggen de kosten voor een loodgieter in het weekend hoger. Maar soms ontkom je er niet aan. 

Dit is erg wisselend. Een loodgieter is er voor de aanleg van water- en gasleidingen, ontstoppingen, dakgoot schoonmaken, cv controleren, ... Bij contact met een loodgieter is het handig om je probleem te bespreken en zo samen tot een passende oplossing te komen. 

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux