Keukenrenovatie

Droom je van een mooie open keuken? Wil je je huidige keuken grondig moderniseren? Of is het tijd om je verouderde keukenkasten een nieuwe look te geven? Dan is een keukenrenovatie de beste optie! 

Vergelijk offertes

1573

Voordelen keukenrenovatie

De voornaamste reden van je keuken renoveren, is omdat je hem niet meer mooi vindt. Maar een renovatie heeft nog een aantal andere pluspunten. Een overzicht:

Relatief goedkoop

Je keuken renoveren is vaak goedkoper dan een compleet nieuwe keuken aanschaffen. Bovendien is het slim om over te stappen op duurzame apparaten met een goed energielabel. 

Beperkte kap- en breekwerken

Wil je zoveel mogelijk stofvorming en breekwerken vermijden? Dan is een renovatie de beste optie. Let wel, daardoor ben je wel beperkter qua mogelijkheden. 

Waardevermeerdering woning

Mocht je je huis willen verkopen, dan draagt een gerenoveerde keuken bij aan een hogere waarde van je woning. Zo ziet je huis er veel strakker en moderner uit en dat verkoopt beter.

Maatwerk

Als je je keuken gaat renoveren, kan je kiezen uit veel mogelijkheden en kleuren. Zo is je keuken straks helemaal naar wens. Ook past deze dan goed bij de rest van je interieur.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

keukenrenovatie

Correcte communicatie en afspraken. Netjes afgewerkte keuken. Vriendelijk personeel. Snel en proper gewerkt. Correcte prijs.

Jeroen / Sylvie uit Turnhout zocht naar Keukens en koos voor PRS Keukenrenovatie

Keuken renoveren: kosten

Bij het renoveren van een keuken zijn veel verschillende aanpassingen mogelijk. Daardoor is het moeilijk om een precieze projectprijs weer te geven. Een overzicht op basis van enkele veelvoorkomende klussen:

Werkzaamheden Gemiddelde kosten (excl. btw, incl. plaatsing)
Keukenblad vervangen € 250 à 550 per lopende meter
Keukenfronten renoveren/vervangen € 10 à 250 per front
Keukenkasten renoveren € 20 à 40 per m2
Spatwand plaatsen € 20 à 150 per m2
Spoelbak en kraan € 200 à 700
Elektrische apparaten (koelkast, kookplaat, ...) € 80 à 300

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor keukenrenovatie