Kasten op maat

Door meubels op maat te laten maken, kan je de ruimtes in je woning optimaal benutten. Kasten op maat zijn perfect om je interieur uniek en persoonlijk te maken. Je hebt vele manieren om je kasten thuis in te delen.

Vergelijk offertes

2354

Voordelen kasten op maat

Een kast op maat biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om kasten op maat te plaatsen:

Beschikbare ruimte

Heb je een schuine muur op zolder waar een gewoon meubel niet past? Laat dan een kast op maat vervaardigen. Zo’n meubel biedt optimale opbergmogelijkheden zonder onnodig plaatsverlies.

Vele mogelijkheden

Je kan elke kant uit met maatmeubelen. Je hebt keuze uit vele materialen, kleuren, indelingen en afwerking. Zo kan je een maatwerk meubel samenstellen dat perfect bij jouw interieur past.

Grote meerwaarde

Kwalitatieve maatmeubelen zijn een echte meerwaarde voor je woning. Het is vaak een echte eye-catcher in je woonkamer of keuken en het kan zelfs zorgen voor een hogere woningwaarde.

Unieke uitstraling

Een op maat gemaakte kast past perfect in jouw interieur. Daardoor krijgt de ruimte een luxueuze uitstraling. Bovendien ben je zeker dat je een uniek meubelstuk in je woning hebt.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Hoeveel kosten een kast op maat?

Voor een kast op maat betaal je meestal meer. Elk project is anders en dat heeft z’n invloed op de kosten van meubelen op maat. De belangrijkste prijsbepalers zijn de afmetingen van het maatwerk, het materiaal, de complexiteit van het ontwerp en de afwerking. Je kan gemiddeld rekenen op zo’n € 500 à 1.000 per lopende meter (excl. btw & plaatsing). Laat je goed informeren door verschillende specialisten en bekijk welke mogelijkheden er zijn voor jouw interieur.

Veelgestelde vragen over kasten op maat

Kies de juiste materialen. De gebruikte materialen bepalen in grote mate de totale kostprijs van je project. Zo zal massief hout al snel dubbel zo duur zijn als houtfineer of MDF-platen. Denk na over de complexiteit van je kasten. De complexiteit van de indeling van je kast, dressoir of tv-meubel doet de prijs snel oplopen. De uiteindelijke uitstraling van je maatmeubel is grotendeels afhankelijk van de afwerking. Denk maar aan het plaatsen van ingebouwde verlichting, extra legplanken, een achterwand en andere materialen qua binnen- of buitenafwerking. Al deze mogelijkheden maken van je maatkast een uniek stuk.

Bij het maken van maatkasten heb je eerst een uitgebreid gesprek over alle wensen en eventuele toekomstperspectieven. Het leven staat niet stil en een kwalitatieve kast moet zich dan ook flexibel kunnen aanpassen naargelang je noden. Afneembare schappen, inklapbare vouwtafels, hangrails en opbergsystemen kunnen perfect geplaatst en verplaatst worden. Aan de hand van inspiratiefoto’s kan je zelf al een goed idee vormen van je ideale maatkasten.

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor kasten op maat