Glaszetter

Plaats je binnenkort nieuwe ramen in je woning? Een glaszetter helpt je om ramen en kozijnen te installeren en om alle raampartijen op te knappen. Zo ben je zeker van perfect geplaatste ramen.

Vergelijk offertes

1063

Voordelen glaszetter

Een glaszetter biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een glaszetter in te schakelen:

Professionele installatie

Een glaszetter verzorgt de nauwkeurige en vakkundige installatie van ramen en glas. Zo heb je gegarandeerd een perfecte pasvorm en optimale isolatie.

Kwalitatieve materialen

Specialisten gebruiken hoogwaardige materialen die duurzaam en veilig zijn. Dit zorgt voor een lange levensduur van je ramen en verhoogt de inbraakveiligheid van je woning. 

Snelle plaatsing

Een glaszetter werkt doorgaans snel en efficiënt. Bovendien hoef je zelf niet te worstelen met het verwijderen en plaatsen van glas waardoor je wel wat risico's vermijdt.

Advies op maat

Een glaszetter adviseert je over de beste mogelijkheden voor jouw woning. Heb je vragen over isolatie, veiligheid of esthetiek? Je krijgt gegarandeerd deskundig advies dat aan je wensen voldoet.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Snel in contact met professionals

Na het invullen van waar ik naar op zoek was en een paar persoonlijke gegevens (naam, tel. enz.) kreeg ik vrijwel direct (dag later) al een aantal telefoontjes van professionele bedrijven voor een adviesgesprek op locatie. Het werkt dus uitstekend.

Verificatie contactgegevens uit Amsterdam zocht naar professionals en koos voor Solvari

Snel contact prettig gesprek

Er werd snel contact opgenomen en afspraak werd snel gemaakt. Prettig gesprek en werd goed uitgelegd wat ging gebeuren. Offerte was duidelijk en werd niet op aangedrongen om snel een beslissing te nemen.

Math Borghans uit Utrecht zocht naar professionals en koos voor Solvari

Hoeveel kost een glaszetter?

De prijs voor een glaszetter is afhankelijk van de firma, het aantal arbeidsuren, eventuele voorbereidende werkzaamheden en natuurlijk ook van de glassoort. Een overzicht van de prijzen per type glas: 

Type beglazing Gem. prijs per m² (excl. btw, incl. plaatsing)
Hoogrendementsglas € 105 à 120
Hoogrendementsglas (+) € 110 à 130
Hoogrendementsglas (++) € 115 à 140
Driedubbel glas (+++) € 150 à 230

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes van glaszetters