Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Luk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Een perfecte afwerking,!

Een zeer goed en uitgebreid advies en toelichting: dit ontbrak bij 2 andere firma's.

Uitgevoerd op 21-01-2016

Jurgen

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Alles geregeld van A tot Z. Duidelijke uitleg verkregen en de werken perfect en proper uitgevoerd. Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 19-01-2016

Theo

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Hebben de klus zeer vlug geklaard,proper werk .
Achteraf alleen spijtig dat er ten controle geen onderzoek is gebeurd met een warmtecamera om na te zien of er overal een isolatievulling is uitgevoerd. Nu weet men dit niet zeker i

Uitgevoerd op 07-01-2016

Dieneke

Ramen en deuren

Novorama

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer blij met onze nieuwe ramen en deuren van Velle! Na een scherpe prijs in de offerte ook al stipte levering en goed uitgevoerd werk!. Zeker aan te bevelen !

Uitgevoerd op 22-12-2015

Dominique

Jvl projects

Aanbevolen door klant

Perfect !!!!!!!!

Deze firma heeft de oprit + pad richting achtertuin beklinkerd, Tuin afsluiting met betonplaten alsook het aanleggen van een gazon doormiddel van graszoden. Zeer tevreden van de geleverde prestaties alsook de kostprijs/kwaliteit.

Uitgevoerd op 15-12-2015

Bernard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

correcte samenwerking

Zaakvoerder werkt zelf mee en kwam vooraf tweemaal de wensen bespreken.No nonsense uitleg, korte wachttijd tot uitvoering. Vlotte en correcte realisatie.

Uitgevoerd op 07-12-2015

Roland

Spouwmuurisolatie

ECO-isolatiewerken

Aanbevolen door klant

professioneel uitgevoerd

Goede controle vooraf scherpe prijs en correcte afspraak

Uitgevoerd op 06-12-2015

Bram

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Top!

Een tijdje geleden hebben wij onze woning laten voorzien van een alarmsysteem en de nodige rookmelders. Alles werd perfect geïnstalleerd door hun vakmannen.
We zijn heel tevreden over de vlotte plaatsing en duidelijke communicatie naar ons toe!
Voor ons is MATT SECURTIY een echte aanrader!

Uitgevoerd op 29-11-2015

Greet

Zonnepanelen installeren

Vlaanderen Groen eco

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Correct advies en correcte prijs. Zeer tevreden over de na service. Alles werkt mooi jongens! Thx.

Uitgevoerd op 26-11-2015

Dirk

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Ventilatie

Ik wil Tibas bedanken voor

Uitgevoerd op 07-11-2015

Rudy

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Vlamingen !

na verschillende bezoeken even verder gaan zoeken naar de firma's welke zijn langs geweest voor offerte. Zeer goede referenties over deze firma gevonden, wel duurder dan de rest . Uitvoerders waren wel uit de streek . Kan ik niet zeggen van alle andere aannemers die hier al geweest zijn. Met deze mensen kon je tenminste een babbeltje slaan in het Nederlands. Propere harde werkers, chapeau !

Uitgevoerd op 15-10-2015

Kelly

Vochtbestrijding

Global aqua protect

Aanbevolen door klant

Goed vriendelijk werk

Goede en vlotte werking, propper afgewerkt, vriendelijk, alle advies die nodig is

Uitgevoerd op 08-10-2015

Michel

Spouwmuurisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

Keurig en correct.

Perfecte uitvoering en propere afwerking. Kortom een echte aanrader en de beste prijs /kwaliteit .

Uitgevoerd op 05-10-2015

Christophe

Pelletkachels
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Correct en snel geïnstalleerd, fabrikant kwam zelfs een controle doen en zag zelden een dergelijke installateur die alles volgens de regels van de kunst installeerde.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Christophe

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden.

Een heel goed advies en een prachtige installatie gekregen, zeer content.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Christophe

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden!

Adequate opvolging, goed advies en een zeer scherpe offerte. Werk is perfect uitgevoerd en ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Martin

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering

Grondige analyse vooraf, werken volgens afspraak en netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 28-09-2015

Sonja

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden van a-z

Zeer snel en goed advies, zaakvoerder komt persoonlijk langs en heeft duidelijke kennis van zaken.

Uitgevoerd op 23-09-2015

Tim

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant

Mooi afgeleverd werk

Goede info en alles zoals afgesproken

Uitgevoerd op 17-09-2015

Bart

Kachels Mario

Uiterst ontevreden !

Deze kachel vertoonde mankementen van bij de aanvang. Bij een eerste herstelling (tijdens 1ste jaar nog in garantie) werd eerst een factuur opgestuurd. Na bemiddeling van consumentenbond en veel later pas kreeg ik creditnota. Nadien moest de kachel nog eens hersteld worden: omdat de eerste herstelling FOUT was uitgevoerd. Ik kreeg terug een factuur. Terug bemiddeling van consumentenbond. Op mn mails kreeg ik nooit antwoord, tenzij zelfs grove bedreigingen terwijl ik net in mijn recht was. Nu weigert Kachels Mario jaarlijks onderhoud uit te voeren en ik kan nergens anders terecht voor onderhoud van dat merk.

Uitgevoerd op 15-09-2015

Freddy

puriso ieper

Aanbevolen door klant

betrouwbaar

Service en na service zeer goed
Na isolatie werkt perfect, goedkopere energiefactuur.

Uitgevoerd op 14-09-2015

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prachtig werk!

Alles werd correct uitgevoerd. Zeer degelijke uitleg. Ik raad deze zeker aan bij andere mensen.

Uitgevoerd op 14-09-2015

Simon

WINDOW STYLE

heel slecht firma.

Ze hebben ramen in February geplatsen en ze moet nog langs komen voor afwerking. Ik kan nog niet mijn muren laten spuiten omdat het ramen zijn nog open en nog moet afgewerkt worden. En nu is al 7 maanden ze zeggen dat we komen vandaag en morgen of volgende week, en nog altijd niks niks. En van binnen kant ze hebben ramen allen met giprox afgewerkt en niet met alominium hoek.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Daniel

WINDOW STYLE

totaal onbetrouwbaar

11 maand na aanvang vervanging ramen zijn deze nog steeds niet volledig afgewerkt niet tegenstaande 90pct betaling, aanmaningenen in gebreke stellingen.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Danny

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Alles werd uitgevoerd zoals afgesproken. Prima service!

Uitgevoerd op 10-09-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review