Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Willy

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Uitstekend advies, afspraken zijn tot in de puntjes nagekomen, professioneel en vriendelijk personeel. Een aanrader.

Uitgevoerd op 08-04-2016

Jeannine

Alarm & beveiliging

Alco Security nv.

Aanbevolen door klant

Veiligheid & betrouwbaar

Zeer goed advies. Professioneel personeel dat altijd vriendelijk en behulpzaam is.
Klant is koning, stiptheid en nauwkeurigheid. Hierbij kan ik Alco Security ten zeerste aanbevelen.

Uitgevoerd op 05-04-2016

Koen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Alles werd ons correct meegedeeld, alsook dat we ook nog konden genieten van de verlaagde BTW. Dit werd niet meegedeeld door de andere firma's.
Ook werd alles goed uitgelegd qua installatie, de mogelijk opbrengst.
De firma staat ook altijd klaar om je vragen meteen te beantwoorden.

Uitgevoerd op 05-04-2016

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Een maand naar een lek gezocht met andere loodgieters, maar hij zat er pal op. Ze weten wat ze doen en ze zijn nog zeer vriendelijk ook. Puike prijs-kwaliteitverhouding en niks is hen teveel gevraagd.

Uitgevoerd op 14-03-2016

Raf

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Spijtig voor de klanten !

Slechte ervaring mee.
Gewoon niet mee in zee gaan.
Bedrijf is verlaten, onbereikbaar, .....
Conclusie mag je zelf trekken.

Uitgevoerd op 09-03-2016

Johan

Dakwerken

Dakwerken Verschueren

Aanbevolen door klant

Aan te bevelen

Goed advies, vlugge prijsofferte, correcte afspraken, vriendelijke, behulpzame en discrete uitvoerders van de isolatie.

Uitgevoerd op 03-03-2016

Katrien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Tevreden !!!

Verkoper was 'vastberaden' om ons te helpen (gelukkig voor ons, achteraf gezien), goed advies, aantal panelen werd aangepast aan ons verbruik, zaakvoerder was bereikbaar en beantwoordde vlot en vriendelijk de vele vragen. Geen discussie over betalen/bepalen van het voorschot, panelen werden geleverd binnen de afgesproken tijd, vriendelijke/professionele installateurs, installateurs hebben oog voor het esthetische aspect en durven hiervoor af te wijken van het idee van de zaakvoerder, nemen initiatief, werken proper, verzorgd en snel. Enige minpuntje: wachttijd tussen het plaatsen van de panelen en het opstarten van de installatie (woensdag geplaatst, maandag opgestart). (kan ook aan mijn geduld gelegen zijn) Zonder dit, hadden ze een dikke 9 verdiend.

Uitgevoerd op 25-02-2016

Marc

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Nooit ramen kopen bij hen

Hebben ons achtergelaten met open ruimtes waardoor de wind binnenkon in december 2014 en hebben niets meer laten weten. Ik moest toen het volledige bedrag betalen voor aleer ze begonnen te werken.Het heeft me al bijna 4000 euro gekost aan advocaat kosten. Dus koop nooit geen ramen bij deze bedrieger Ludo de zaakvoerder

Uitgevoerd op 22-02-2016

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en in orde!

Hele goeie afspraken, correcte prijs en een professionele uitvoering.

Uitgevoerd op 22-02-2016

Dennis

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Opgepast voor deze firma!

Vertegenwoordiger en werkmannen (bij elk bezoek andere onderaannemers) doen hun werk goed maar de baas van de firma (of patron zoals hij zich laat noemen) is ronduit agressief, onbeleefd en totaal onbekwaam. Belooft veel, maar er komt weinig van in huis. Andere afwerking dan afgesproken, verkeerde raamindelingen,... Wanneer je hem belt pakt hij niet af of legt hij gewoon terug op.
Uiteindelijk hebben we het opgegeven en hebben we de afwerking maar zelf gedaan.
Totaal niet aan te raden, wat er mis gelopen is, is veel te lang om hier op te schrijven

Uitgevoerd op 15-02-2016

Anita

Ramen en deuren

WINDOW STYLE

Absoluut niet tevreden

Helft van het materiaal is maar geleverd, verkeerd materiaal geleverd. Houden mensen aan het lijntje door te zeggen dat ze contact gaan opnemen, wat helemaal niet gebeurd. Wel geld innen onder het mom dat ze anders de materialen niet meekrijgen vanuit de fabriek waar ze worden gemaakt en dat ze te weinig cash-flow hebben om alles voor te schieten.Eens hun geld ontvangen komen ze niet meer voor de verdere afwerking en houden ze je aan het lijntje.

Uitgevoerd op 13-02-2016

Eric

ISOLBLOW

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden !

Nauwkeurig uitgevoerde opmetingen met goede uitleg over Supafil en de manier van werken. Voorzien tijdstip van uiitvoering werd gerespecteerd. Vriendelijke vaklui die professioneel te werk gingen. Omgeving netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 07-02-2016

Sylvia

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer vakkundig werk!

Goed advies, alles volgens plan afgewerkt. Nette uitvoering en binnen de tijd

Uitgevoerd op 05-02-2016

Clemens

Energie-Warmtetechniek

Aanbevolen door klant

correct en eerlijk 10

perfecte offerte-perfecte afspraken-perfecte technieker-netjes afgwerkt-
totale werking volledig klaar voor keuring

Uitgevoerd op 27-01-2016

Luk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Een perfecte afwerking,!

Een zeer goed en uitgebreid advies en toelichting: dit ontbrak bij 2 andere firma's.

Uitgevoerd op 21-01-2016

Jurgen

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Alles geregeld van A tot Z. Duidelijke uitleg verkregen en de werken perfect en proper uitgevoerd. Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 19-01-2016

Theo

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Hebben de klus zeer vlug geklaard,proper werk .
Achteraf alleen spijtig dat er ten controle geen onderzoek is gebeurd met een warmtecamera om na te zien of er overal een isolatievulling is uitgevoerd. Nu weet men dit niet zeker i

Uitgevoerd op 07-01-2016

Dieneke

Ramen en deuren

Novorama

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer blij met onze nieuwe ramen en deuren van Velle! Na een scherpe prijs in de offerte ook al stipte levering en goed uitgevoerd werk!. Zeker aan te bevelen !

Uitgevoerd op 22-12-2015

Dominique

Jvl projects

Aanbevolen door klant

Perfect !!!!!!!!

Deze firma heeft de oprit + pad richting achtertuin beklinkerd, Tuin afsluiting met betonplaten alsook het aanleggen van een gazon doormiddel van graszoden. Zeer tevreden van de geleverde prestaties alsook de kostprijs/kwaliteit.

Uitgevoerd op 15-12-2015

Bernard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

correcte samenwerking

Zaakvoerder werkt zelf mee en kwam vooraf tweemaal de wensen bespreken.No nonsense uitleg, korte wachttijd tot uitvoering. Vlotte en correcte realisatie.

Uitgevoerd op 07-12-2015

Roland

Spouwmuurisolatie

ECO-isolatiewerken

Aanbevolen door klant

professioneel uitgevoerd

Goede controle vooraf scherpe prijs en correcte afspraak

Uitgevoerd op 06-12-2015

Bram

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Top!

Een tijdje geleden hebben wij onze woning laten voorzien van een alarmsysteem en de nodige rookmelders. Alles werd perfect geïnstalleerd door hun vakmannen.
We zijn heel tevreden over de vlotte plaatsing en duidelijke communicatie naar ons toe!
Voor ons is MATT SECURTIY een echte aanrader!

Uitgevoerd op 29-11-2015

Greet

Zonnepanelen installeren

Vlaanderen Groen eco

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Correct advies en correcte prijs. Zeer tevreden over de na service. Alles werkt mooi jongens! Thx.

Uitgevoerd op 26-11-2015

Dirk

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Ventilatie

Ik wil Tibas bedanken voor

Uitgevoerd op 07-11-2015

Rudy

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Vlamingen !

na verschillende bezoeken even verder gaan zoeken naar de firma's welke zijn langs geweest voor offerte. Zeer goede referenties over deze firma gevonden, wel duurder dan de rest . Uitvoerders waren wel uit de streek . Kan ik niet zeggen van alle andere aannemers die hier al geweest zijn. Met deze mensen kon je tenminste een babbeltje slaan in het Nederlands. Propere harde werkers, chapeau !

Uitgevoerd op 15-10-2015

Kelly

Vochtbestrijding

Global aqua protect

Aanbevolen door klant

Goed vriendelijk werk

Goede en vlotte werking, propper afgewerkt, vriendelijk, alle advies die nodig is

Uitgevoerd op 08-10-2015

Michel

Spouwmuurisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

Keurig en correct.

Perfecte uitvoering en propere afwerking. Kortom een echte aanrader en de beste prijs /kwaliteit .

Uitgevoerd op 05-10-2015

Christophe

Pelletkachels
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Correct en snel geïnstalleerd, fabrikant kwam zelfs een controle doen en zag zelden een dergelijke installateur die alles volgens de regels van de kunst installeerde.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Christophe

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden.

Een heel goed advies en een prachtige installatie gekregen, zeer content.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Christophe

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden!

Adequate opvolging, goed advies en een zeer scherpe offerte. Werk is perfect uitgevoerd en ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review