Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Tom

Opstijgend vocht

Verdito GCV

Aanbevolen door klant

Zeer goed!!

Zeer correct en proper uitgevoerd .
Dikke pluim!!

Uitgevoerd op 24-04-2017

Inge

Vochtbestrijding

Renovocht

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

In orde

Vlotte afspraken. Zeer snel geholpen en goed werk geleverd.

Uitgevoerd op 10-04-2017

danny

Vochtbestrijding

KNK PROJECTS

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

goed werkvolk correcte afspraak

snelle servies, goed werkvolk, beleefd, netjes opgeruimd .

Uitgevoerd op 31-03-2017

Kristien

Vochtbestrijding

KNK PROJECTS

Aanbevolen door klant

nauwkeurig, stipt en proper werk

snelle en duidelijke communicatie, correct werk, netjes en vlot. probleem van jarenlang ondergelopen kelder prima opgelost

Uitgevoerd op 03-02-2017

Geert

Vochtbestrijding

KNK PROJECTS

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Strikte timing, duidelijke en gestructureerde offerte: alle mogelijke oplossingen duidelijk opgelijst in offerte, correcte uitvoering

Uitgevoerd op 01-03-2016

Sandra

Vochtbestrijding

KNK PROJECTS

Aanbevolen door klant

Goede afspraken nauwkeurige opvolgi

Prima nazorg

Uitgevoerd op 02-03-2017

Christian

Vochtbestrijding

PN Bouw

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden van service en werken

Bij het eerste gesprek al een zeer goede indruk. De werken zijn efficiënt en zeer goed uitgevoerd. Als je extra vragen of opmerkingen heeft kan je altijd iemand bereiken die je de nodige informatie of hulp geeft. Ik kan alleen maar aanraden om met P&N Bouw samen te werken.

Uitgevoerd op 17-02-2017

Monique

Vochtbestrijding

Tibas BV

Aanbevolen door klant

proficiat , zeer goed gewerkt

“Zeer correcte firma . Van A tot Z professionals met een passie voor hun vak. Ook de uitvoerders waren allemaal Nederlandstalig en mensen van bij ons. Het was een aangename samenwerking met deze firma. Het prijsverschil met andere firma’s was het dan ook meer dan waard. Deze firma is echt aan te raden

Uitgevoerd op 14-11-2016

Lien

Vochtbestrijding

PN Bouw

Aanbevolen door klant

Vlugge, vriendelijke service

Jongstleden is er bij mij thuis, werken uitgevoerd door de firma P&N.
Vele firma's wilden dit werk niet doen omdat het ging om een heel klein herstel, namelijk opkomend vocht links en rechts aan de inkom. Of ze wouden het doen tegen woekerprijzen. Tot P&N aan de deur kwam. De prijs was zo laag toch zeer correct. Ze werken met professionele producten. En zelfs de afwerking namen zij zich op hen.
Heel beleefd en zeer punctueel hebben zij mijn muren afgekapt, behandeld, gemorteld met de nodige producten en als kers op de taart afgewerkt met pleister.
Dit alles aan een bespottelijke prijs.
Zij hebben bewezen dat zelfs kleine werken uitgevoerd kunnen worden zonder het probleem uit te vergroten.
Ik ben P&N zeer dankbaar voor het werk in de menselijkheid die ze aan de dag hebben gelegd voor mij. Een alleenstaande vrouw. Want geef toe hoeveel maken er geen misbruik om juist ons, alleenstaande vrouwen er door te trekken.
Ik heb een beperking en ook mijn keuken moet verbreed worden. Ik weet nu wie P&N is. Een ander bedrijf komt niet meer aan de orde.
Bedankt!

Uitgevoerd op 08-02-2017

Roxanne

Vochtbestrijding

PN Bouw

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Goed advies, zowel voor als na de oplevering. De werken werden goed uitgevoerd volgens afspraak en planning. De werf werd weer netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Dany

Vochtbestrijding

Dry Home Solutions bvba

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

proper werk geleverd ! tevreden

het werk is uitgevoerd zoals wij het wilden, we zijn héél content van deze firma en gaan die zeker aan anderen aanbevelen.

Uitgevoerd op 18-01-2017

Anna

Vochtbestrijding

Tibas BV

Aanbevolen door klant

Kwaliteit en vakkennis!!

Zeer correcte firma, vertegenwoordiger met kennis van zaken en uitvoerders met passie. . Bij geen enkele andere firma die langskwam hebben we een goed gevoel gehad buiten Tibas.We voelen aan alles dat deze firma de klant centraal zet en kwalitatief de zaken aanpakt.

Uitgevoerd op 18-12-2016

Eric

Vochtbestrijding

DelG

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Professioneel

Uitgevoerd op 21-11-2016

Erik

Vochtbestrijding

Iso - Klus

Aanbevolen door klant

Correcte afspraken!

Van in het begin correcte afspraken. Werken werden keurig uitgevoerd ook al zat het weer juist niet zo mee. Neemt goed zijn tijd om alles tot in het laatste detail uit te voeren. Geeft bijkomende raad als er nog andere problemen opduiken.

Uitgevoerd op 04-05-2016

Dirk

Vochtbestrijding

Tibas BV

Aanbevolen door klant

Ventilatie

Ik wil Tibas bedanken voor

Uitgevoerd op 07-11-2015

Rudy

Vochtbestrijding

Tibas BV

Aanbevolen door klant

Vlamingen !

na verschillende bezoeken even verder gaan zoeken naar de firma's welke zijn langs geweest voor offerte. Zeer goede referenties over deze firma gevonden, wel duurder dan de rest . Uitvoerders waren wel uit de streek . Kan ik niet zeggen van alle andere aannemers die hier al geweest zijn. Met deze mensen kon je tenminste een babbeltje slaan in het Nederlands. Propere harde werkers, chapeau !

Uitgevoerd op 15-10-2015

Filter reviews