Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Nico

Buitengevel isoleren / bekleden

Gebrekkige plaatsing + niet afgewer

Aanvang werken in 2022, 1 week gewerkt en dan 6 weken verdwenen. Uiteindelijk de crepi geplaatst maar zijgevel slecht gedaan. Geven de fout toe en gaan dit herstellen...9 maand niks van hen gehoord, reageren niet op mail of telefoon, blauwsteen niet geplaatst, gevel niet hersteld, geen dossier inzake isolatie ontvangen. Geen reactie op ingebrekestelling...hun stelling ligt een jaar na aanvang nog steeds hier. Communicatie in het Nederlands is bijna onmogelijk .

Uitgevoerd op 18-09-2022

Linda

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

De werken zijn heel mooi en proper

De boekhouding is teleurstellend, geen antwoord op mails en aangetekend schrijven van 22/07/23 voor het oplossen van een plek in de crepi.

Uitgevoerd op 10-04-2023

Flavie

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Nieuw dak + nieuwe gevel

Nieuw dak laten zetten & gevel laten voorzien van gevelisolatie.
Alles perfect uitgevoerd en zéér tevreden met eindresultaat.
Happy customer!

Uitgevoerd op 04-07-2023

Karoline

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Prachtig nieuwe gevel!!!!

Gevelisolatie met crepi laten doen. Gevel ziet er fantastisch uit en afwerking is top.
Aanrader!

Uitgevoerd op 21-08-2023

Rudy

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

kwalitatief uitstekend werk

afgeleverd werk & equipe : 100 %
verbeterpunt : communicatie met planning

Uitgevoerd op 10-07-2023

Bart

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Mooi en correct vakwerk!

Werk werd correct uitgevoerd maar door slechte weersomstandigheden wel wat blijven aanslepen! Ook werden bepaalde afspraken niet nageleefd, moest soms raden of ze wel kwamen opdagen! Communicatie verliep meestal in het Engels aangezien het Oekrainers en Polen betrof, wel harde werkers die op geen uur meer of min keken. Maar waren vaklui die met precisie werkten. Prijskaartje was ernaar maar het volledige huis heeft een make-over gehad, mag gezien worden!

Uitgevoerd op 12-08-2023

jeroen

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

zeer tevreden en zeer goed afgewerk

goed advies ter plaatse
vlotte communicatie
en goede afwerking zeker een aanrader

Uitgevoerd op 04-06-2023

Lucas

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Raad iedereen deze firma aan.

Ze hebben echt prachtig werk geleverd, mijn huis lijkt het dubbele waard nu! Ook de communicatie verliep goed. Ik raad iedereen aan om deze firma te nemen. Echte aanrader. Wij zijn super content van het geleverde werk.

Uitgevoerd op 23-05-2023

Evert

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Professioneel en perfect werk.

Bijzonder professioneel en hard werkend team. Alles werd perfect en volgens afspraken uitgevoerd. Hebben ondertussen het huis van onze dochter ook laten uitvoeren door xxx met hetzelfde perfecte resultaat. Echt een aanrader met een zeer concurrentiële prijs.

Uitgevoerd op 16-12-2022

Luc

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

zeer tevreden, prijs/kwaliteit top!

Zeer aan te bevelen, jong bedrijf dat vooruit wil, professionele arbeiders die hard werken, alles zorgvuldig afwerken, aangename bedrijfsleiding die oren heeft voor al je wensen en voorkeuren. Bij andere vaak duurdere offertes blijven er nog vaak voorafgaandelijke werkjes door uzelf op te knappen en te betalen. Deze firma heeft ervaring en is creatief in oplossen van allerhande technische moeilijkheden. Ze doen alles voor u en dit aan een scherpe prijs. Ik kan niet anders dan lovend zijn, het resultaat is heel mooi ( zie foto's ) en de firmaleiding komt ook na de werken controleren of er nog iets niet in orde is. Wat een service ! In tegenstelling met enkele andere firma's die we gecontacteerd hebben. Prijs/kwaliteit in betere rangschikking.

Uitgevoerd op 29-04-2023

Alexandre

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

zeer tevreden
Prijs van de offerte werd volledig gerespecteerd
De bouwadvieseur: vlotte en gedetailleerde uitleg over de werken die ze gaan uitvoeren; goede opvolging van de werken.
Werkmannen waren zeer professioneel.
Deze firma is een echte aanrader

Uitgevoerd op 04-04-2023

Salih

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Prober en deftig werk geleverd

Zal dit bedrijf absoluut aanraden

Uitgevoerd op 07-03-2023

Grâce

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Travail incroyable.

Travail propre et rapide. Équipe professionnelle. Le conseiller commercial a été à l'écoute de nos attentes et est toujours disponible. Je recommande cette société à 100%.
Au niveau de l'isolation (10 cm), nous avons directement observé une différence dans la maison. La salle de bain n'est plus humide et il n'y a plus de perte de chaleur.
Nous comptons les rappeler pour la façade arrière.

Merci à toute l'équipe Faccader!

Uitgevoerd op 03-03-2023

Grâce

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Travail incroyable.

Travail propre et rapide. Équipe professionnelle. Le conseiller commercial a été à l'écoute de nos attentes et est toujours disponible. Je recommande cette société à 100%.
Au niveau de l'isolation (10 cm), nous avons directement observé une différence dans la maison. La salle de bain n'est plus humide et il n'y a plus de perte de chaleur.
Nous comptons les rappeler pour la façade arrière.

Merci à toute l'équipe Faccader!

Uitgevoerd op 03-03-2023

Vacilos

Buitengevel isoleren / bekleden

précis et ponctuel

Beau travail et bien fait dans les délais. Finitions impeccables

Uitgevoerd op 12-02-2023

Lies

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Correcte prijs/kwaliteit. Zeer goede communicatie en heel proper werk geleverd. Niks is te veel.

Uitgevoerd op 19-07-2021

Yves

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Super uitvoering toffe werkma´nen

Toffe medewerkers aangename bedrijfleider

Uitgevoerd op 03-01-2023

M

Buitengevel isoleren / bekleden

Onmogelijk om afspraak te maken

Tweemaal werd de afspraak om langs te komen voor offerte verplaats op vraag van bedrijf. Tweede keer zelf moeten bellen want er werd niets gecommuniceerd. Derde maal gewoon geen gehoor. We zullen nooit weten of ze goed werk leveren, maar ze hebben wel werk aan hun communicatie. Als een afspraak niet uitkomt geef het dan gewoon mee op voorhand zonder mensen aan het lijntje te houden.

Uitgevoerd op 04-01-2023

Frank

Buitengevel isoleren / bekleden

De Gevelmeester

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Weinig woorden,het zijn de beste,mooie afwerking aardige en vriendelijke werklui,in een woord DE BESTE !!!!!!!!!

Uitgevoerd op 02-08-2020

Iryna

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Goede werk!

Mannen kennen eigen werk heel goed! 90 vierkante meters in 2 dagen geisoleerd en afgewerkt met crepie.

Uitgevoerd op 21-10-2022

Myriam

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Mensen met hart voor hun werk

Professionele werkers, proper lieten geen rommel achter en ik ondervond geen hinder en lawaai. Het voornaamste een fijne afwerking . Ben zeer tevreden . Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. Zeer goede uutleg en hulpvaardig bij de administratieve beslommeringen zoals de bouwaanvraag.

Uitgevoerd op 05-10-2022

Kris

Buitengevel isoleren / bekleden

Fantastisch werk geleverd

Projectleider en arbeiders kan je nergens beter vinden!!!!!!
Planning minder tevreden van

Uitgevoerd op 30-11-2022

Linde

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant

Zeer correct en mooi werk! Top!

Goed advies gekregen. Goede communicatie en goed bereikbaar bij eventuele vragen. Vlot doorgewerkt en zeer mooi afgewerkt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Vele mensen stoppen in de straat om onze gevel te bewonderen. Al vele mooie commentaren gekregen van buren en anderen.

Uitgevoerd op 24-10-2022

Balint

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Het was het wachten waard 😀

Eindelijk een zaakvoerder die het vak perfect kent en vrouwen niet als idioten behandelt zoals de meeste vakmannen doen. Hij en zijn medewerkers waren zeer professioneel en toch vriendelijk en het voelde als familie. De klus is perfect geklaard, ik heb best lang moeten wachten omdat ze een paar maanden volgeboekt waren maar het is het wachten zeker waard! ze hebben hun best gedaan om de klus op de meest optimale manier te leveren, aangepast aan de gegeven situatie, ik ben erg blij en dankbaar, ik kan hun diensten met volle overtuiging aanbevelen!

Uitgevoerd op 24-10-2022

steve

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer Tevreden

Heel goed bedrijf .Prijs kwaliteit zeer goed .Zeer goed bereikbaar .Werken waren snel gedaan

Uitgevoerd op 07-07-2022

Maurice

Buitengevel isoleren / bekleden

Gevelsolution BV

Aanbevolen door klant

zeer proper en mooie afwerking

goed advies correkte prijs en zeer mooi werk geleverd
mannen die hun stiel uitmuntend kennen
bezet werk korrekt

Uitgevoerd op 29-06-2022

Jos

Buitengevel isoleren / bekleden

Renovatec geveltechnieken

Zeer tevreden goede afwerking

Zeer goed werk geleverd hier in Brugge bedankt een aanrader

Uitgevoerd op 29-06-2022

Luc

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant

Goede prijs offerte. Keurig werk

Goede uitleg. Correcte prijs en op afgesproken tijdstip begonnen met de werken. Keurig werk en vriendelijk personeel. Een upgrade van ons huis

Uitgevoerd op 08-06-2022

Filip

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering goede opvolging

De communicatie met de arbeiders zelf was soms wat moeilijk, maar door de goede opvolging van de werkleider was dit uiteindelijk geen probleem.
Prijs van de offerte werd volledig gerespecteerd (waar ik in eerste instantie voor bevreesd was, want de prijszetting was aanzienlijk interessanter dan van concurrerende firma's).

Ook een foutje achteraf mbt de gevelsteen werd binnen de week rechtgezet.

Heel blij met het afgeleverde werk.

Uitgevoerd op 01-02-2022

Brian

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en goed afgewerkt

Alle afspraken na gekomen, we hebben altijd advies en uitleg kunnen vragen, alles netjes afgewerkt zeker een aanrader !

Uitgevoerd op 11-03-2022

Filter reviews