Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Filip

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering goede opvolging

De communicatie met de arbeiders zelf was soms wat moeilijk, maar door de goede opvolging van de werkleider was dit uiteindelijk geen probleem.
Prijs van de offerte werd volledig gerespecteerd (waar ik in eerste instantie voor bevreesd was, want de prijszetting was aanzienlijk interessanter dan van concurrerende firma's).

Ook een foutje achteraf mbt de gevelsteen werd binnen de week rechtgezet.

Heel blij met het afgeleverde werk.

Uitgevoerd op 01-02-2022

Brian

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en goed afgewerkt

Alle afspraken na gekomen, we hebben altijd advies en uitleg kunnen vragen, alles netjes afgewerkt zeker een aanrader !

Uitgevoerd op 11-03-2022

Michael

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Uitstekende begeleiding van begin tot eind.
Heel duidelijke offerte en uitleg gekregen, waardoor we ons zekerder voelden bij onze keuze.
I.v.m. met andere aannemers waren ze heel scherp geprijsd voor de kwaliteit dat ze leveren.

De snellere opstarttijd was voor ons ook een no-brainer.

Ook tijdens en na de werkzaamheden ben ik steeds professioneel begeleid geweest, zowel met de verkoper, projectleider en alle werkmannen.

Zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 23-04-2022

Joris

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer tevreden. Duidelijke communicatie en steeds bereikbaar. Werken zijn prima uitgevoerd! TOP!

Uitgevoerd op 10-01-2022

Ingrid

Buitengevel isoleren / bekleden

Bedrieglijk

Schat van een verkoper, dacht ik, maar... toen ik mijn offerte kreeg, begon ik te twijfelen. Cralux bood veel gratis aan (stelling, afplakken van ramen en deuren - weliswaar enkel als ik binnen de week reageerde), en was ook de goedkoopste per vierkante meter, maar... het aantal vierkante meters dat de firma in rekening bracht, was precies het dubbele van wat andere firma's noteerden, en de prijs voor bijzaken (raamdorpels bijvoorbeeld) was ook dubbel zo hoog als elders. Bovendien staan er in het bijgevoegde contract wel erg veel rariteiten. Alles om de firma te beschermen, niets om de klant te beschermen. Kortom... na het lezen van de offerte en het contact was mijn vertrouwen compleet weg...

Uitgevoerd op 28-03-2022

Henricus

Buitengevel isoleren / bekleden

Zeer tevreden

De werkzaamheden zijn volgens afspraak gedaan
Wel een beetje vertraging wegens Corona maar dat was buiten de wel van de aannemer
De ploeg die de werkzaamheden uitvoerde waren zeer vriendelijke en een goede communicatie
Top

Uitgevoerd op 07-09-2021

luc

Buitengevel isoleren / bekleden

via onderaanneming

Betreft nieuwe crepi bepleistering op klein binnenkoer en plaatsen nieuwe plinten. 29/3/21 offerte ontvangen. Start werken 8/11/2021. Dus zeer lang wachten. Volgens zaakvoerder: " werk uit te voeren tussen de soep en de patatten ". op 19/11/21 factuur ontvangen. Op heden 9/1/2022 nog steeds niet afgewerkt. Plinten niet opgevoegd en afwerking met silicone
in verschillende kleuren omdat de tubes grijs leeg waren hebben ze maar zwart gebruikt. De crepi afwerking is echter wel ok. Op 9/12/21 gevraagd wanneer ze komen afwerken. Volgens zaakvoerder: arbeiders geveld door corona; we zullen geduld moeten hebben. 9/1/2022 niets meer vernomen. Heb vandaag besloten en aan de zaakvoerder gemeld dat ze niet meer moeten komen dat ik het resterende zelf zal afwerken. Conclusie: Bozica = nooit meer. Werk zal waarschijnlijk te klein geweest zijn.

Uitgevoerd op 08-11-2021

Paul

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte service (info, werken...)

Goede begrijpbare info
Proper werk
Correcte afspraken

Uitgevoerd op 10-11-2020

Marie

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd!

Bij opmaken offerte duidelijke uitleg over staat van gevel. Goed geïnformeerd, vlotte service. Hulpvaardige, vriendelijke mensen die hun vak goed verstaan en uitvoeren. Gevel laten isoleren en renoveren en heel tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 14-10-2021

Sarah

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer mooi resultaat

Goede uitleg. Werken netjes uitgevoerd. Sympathieke medewerkers. Prima opvolging.

Uitgevoerd op 15-09-2021

greg

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Kwaliteit en top medewerkers!

Werk is zeer goed uitgevoerd. Eerlijk advies/ eerlijke mening of het nu positief of negatief nieuws is, er wordt niet naar de mond gepraat en dat is geweldig. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Vraagt tussentijds naar wensen van de klant. Zeer vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen.

Uitgevoerd op 03-06-2021

Jef

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles prima afgewerkt proper achter gelaten.

Uitgevoerd op 05-09-2020

ludo

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

op tijd ,netjes, vriendelijk

Uitgevoerd op 15-06-2021

Dirk

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Stipt en mooi uitgevoerde werken.

Werk heel goed uitgevoerd, werknemers professioneel. Heel snelle uitvoering.

Uitgevoerd op 25-05-2021

Wally

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

enorm tevreden

Alles verlopen volgens afspraak. 2 hardwerkende broers en kuisen alles netjes op .

Uitgevoerd op 08-04-2021

eric

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

Zeer degelijke en professionele informatie ivm isolatie en afwerking van de isolatie en krepie bezetting .
Vriendelijke en zeer behulpzame werkmannen die ook oplossingen aangeven ivm sommige problemen die opduiken tijdens de werken , zoals bv verluchtingsuitgang .

Uitgevoerd op 07-06-2021

Tinne

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en correct

Correcte en aangename contacten zowel met baas als met uitvoerend personeel. Ook de werken zijn met precisie uitgevoerd en we hebben geen ongemak ondervonden tijdens de werken. Deze firma raden we zeker aan zowel op gebied van prijs kwaliteit als op gebied van communicatie.

Uitgevoerd op 03-05-2021

Erik

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Stipt, zeer goede uitleg, top

Familiebedrijf dat meewerkt en meedenkt in je klus.
Alles wordt voor je geregeld.
Zeker aan te bevelen voor mensen zonder kennis van zaken.
Dat zijn vakmannen.

Uitgevoerd op 10-06-2021

Daniël

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Professioneel afgewerkt,zeer tevred

Belangrijk: bij ons gaat het NIET om buitenmuren isoleren maar wel volledig dak isoleren!!

we kregen goed advies; professioneel en tot in de puntjes afgewerkt; binnen vastgestelde tijd opgeleverd; zeer tevreden van geleverd werk door vriendelijke vakmensen

Uitgevoerd op 03-05-2021

Magalie

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Prijs-kwaliteit top!

Professionele, correcte uitvoering en vriendelijke medewerkers.
Prijs-kwaliteit heel in orde. Enkel de communicatie m.b.t. data van werken verliep wat stroef.
Verder niets op aan te merken.

Uitgevoerd op 24-04-2021

Danny

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Naukeurig en optijd uitgevoerd

Netjes uitgevoerd, professional uitgevoerd,

Uitgevoerd op 25-03-2021

Said

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professionele en netjes

Ze waren goed op tijd en leverden mooi afgewerkt werk. Heel vriendelijke en professionele mensen.

Uitgevoerd op 24-03-2021

L.

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Goede uitleg vooraf, snel werk.

Snelle afspraak, duidelijke uitleg en offerte, werken op de in samenspraak vastgelegde datum.

Uitgevoerd op 29-03-2021

Frank

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Correcte firma

Zeer tevreden over het geleverde werk. Krijgen veel complimenten uit de buurt. Bij mogelijke problemen komt de zaakvoerder zelf langs met een gepaste oplossing. Werf wordt netjes achtergelaten. Echt een aanrader

Uitgevoerd op 02-09-2020

Jimmy

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Professioneel

Vriendelijk,werkwillig en kennis van zaken,merci mannen.

Uitgevoerd op 04-03-2021

Tom

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte service

Alles uitgevoerd zoals besproken

Uitgevoerd op 01-03-2021

Gabriel

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Heel snel

Ik sprak en in een paar dagen zij kwamen ook om het werk te doen

Uitgevoerd op 24-02-2021

Marc

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima verlopen

Goed advies en corona proef

Uitgevoerd op 23-02-2021

Joachim

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Kennis van zaken en proper werk!

De vertegenwoordiger die langs kwam voor de firma was duidelijk op de hoogte en kwam niet enkel "snel een product verkopen". Hij maakte echt wel tijd en maakte er een punt van om zeer goed te informeren. We kregen ook uitleg over zaken die door de isolatie die zij zouden plaatsen niet opgevangen kon worden. Hij was ook de enige die alle muren nagekeken heeft ipv slechts 1. Beide zaken werden door geen enkele andere firma gedaan!

De offerte was duidelijk en hoewel niet te goedkoopste van alle offertes die we hadden ontvangen kozen we toch voor deze firma in de hoop dat het positief voorbezoek zou verder gezet worden in de plaatsing.

De plaatsing zelf verliep heel vlot en kundig. De plaatsers zelf waren heel vriendelijk en correct en hebben netjes werk afgeleverd. Vanaf dag 2 voelden wij zeer goed het verschil in leefklimaat in huis. Geen ijzige muren meer! Tot nu toe alleen maar voordelen van deze investering gehad dus!

Uitgevoerd op 22-01-2021

Patrick

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

top service

vlug en prijs kwaliteit ok

Uitgevoerd op 07-05-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review