Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Luc

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Isolatiewerken en crepi

Prachtig werk geleverd door het super gemotiveerde team van Florian

Uitgevoerd op 23-05-2024

Jean-Claude

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Gevelisolatie, afgewerkt met crepy

Mooi werk geleverd aan eerlijke prijzen.
Vriendelijke en harde werkers.

Uitgevoerd op 21-05-2024

Sofie

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Sofie

Communicatie tijdens de werken is helemaal niet goed ze spreken geen Nederlands de werkers oké dat kan maar veel uitstel van de afspraken de communicatie tussen kantoor en de opvolgers lukt ook niet daar veel afspraken voor niets wand ze komen niet af en de werken op zich van de resultaten kan beter veel min punten en geen nette werkers voor mij 1 keer ik zou niet meer met deze firma werken

Uitgevoerd op 21-05-2024

Leo

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

isolatie

De werken waren zeer goed uitgevoerd door ISOBOOST maar vertraagd door weersomstandigheden en daardoor hadden we veel problemenn om de premie aan te vragen en te mailen en telefoneren.
Deze werden zeer goed opgelost door de medewerking van SOLVARI en Isoboost
dus hopelijk komt nu toch alles in orde

Uitgevoerd op 21-05-2024

Eddy

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Prima

Correcte plaatsing, afwerking. Vriendelijk personeel. Een aanrader.

Uitgevoerd op 18-05-2024

Leo

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Snel

Steeds vlot telefonisch bereikbaar. Kwamen afspraken na. Voor de premie werd vroeg genoeg de aanvraagformulieren verzonden.
De laatste dag, na het vele regenen, een zonnige maandag. Met veel man om de crepi op 1 dag mooi te hebben afgewerkt. Alles nadien netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 17-05-2024

Oger

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Gevelbekleding met slides.

De werken zijn nog niet begonnen.
Ze zullen in de maand mei beginnen
Groetjes Oger Vanharen.

Uitgevoerd op 14-05-2024

Greet

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Planning

Zeer vriendelijk en vlot contact tot hiertoe. De werken moeten nog starten maar heb er alle vertrouwen in.

Uitgevoerd op 13-05-2024

Laurence

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Isoleren en crépi van de volledige woning

Wij hebben een zeer goede ervaring met cralux ! Alles werd netjes afgedekt , de ploeg werkte netjes en zeer accuraat, ook het opruimen werd grondig gedaan. Zeer tevreden over het resultaat!

Uitgevoerd op 03-05-2024

RALUCA DENIS

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Professioneel, eerlijk en vriendelijk

Nadat ik verschillende andere bedrijven had geprobeerd, vond ik uiteindelijk de perfecte match met RENOTEX. Kwalitatieve producten en service, met oog voor duurzaamheid. En als u een betrouwbaar antwoord op uw vraag nodig heeft, raad ik de heer Vincent Aalders zonder enige aarzeling aan. Ik ben een terugkerende klant van Vincent en hij heeft mij nooit teleurgesteld. Een zeer vriendelijk, geduldig, deskundig en behulpzaam persoon. Hij gaf me duidelijke informatie over het product (crepi) en hielp me de juiste keuze te maken. Ik was opnieuw onder de indruk van het serviceniveau dat ik kreeg. Ik raad RENOTEX aan aan iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bedankt Vincent en RENOTEX team en veel succes verder! Ik ben er zeker van dat onze samenwerking niet zal stoppen na dit prachtige ervaring.

Uitgevoerd op 30-04-2024

Paolina

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

isolatie van buitenmuren

Goede en uitbreiding uitlegging.
Snel reactie.
Offerte direct gemaakt.

Uitgevoerd op 29-04-2024

anya

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Te klein project

Uitstekend en meteen duidelijke taal. Bijzonder vriendelijk.

Uitgevoerd op 24-04-2024

Patrick

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Isoleren voor-en achtergevel + afwerken met crepi.

Na het huisbezoek van de bouwadviseur Seyfi Akcinar beslist om de werken door 123Construct te laten uitvoeren (duidelijke uitleg en snel ontvangen van de offerte),
Het eindresultaat mag gezien worden ,goede opvolging van de werken en geen probleem om aanpassingen te doen .
Zeer tevreden over deze firma en Seyfi .

Uitgevoerd op 18-04-2024

Ludwig

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Crepi

Goede afwerking tegenslag met het weer communicatie kan beter

Uitgevoerd op 12-04-2024

Thierry

Buitengevel isoleren / bekleden

FL service

Geverifieerde klant

Stuurt een tussenpersoon en laat nooit niets meer horen (blijkt failliet te zijn)

Luna Verbeek van FL Services was één van de verkopers die hierop reageerden.

We hebben echter nooit rechtstreeks contact gehad met dit bedrijf, want blijkbaar treedt Luna enkel op als "bouwadvieur". Zij schotelde ons wel een offerte en voorschotfactuur voor, maar vermelde geen enkele keer dat zij niet (rechtstreeks) voor het bedrijf werkt of het feit dat ze het eigenlijk zelf ook nog niet zo goed kent... Nu blijkt dat Luiggi Florentino op de rand van het faillissement zit en trekt ze haar handen af van heel de situatie.

Luigi zelf is intussen totaal onbereikbaar, zowel op de nummer die op de offerte staat, als op de nummer die we van Luna doorkregen. Na verder onderzoek is dit niet de eerste keer dat Luiggi Florentino in slecht papieren zit.

Uitgevoerd op 08-04-2024

hugo

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Na lang wachten toch een mooi resultaat

Voor isolatie van onze achtergevel zijn we in zee gegaan met iso solutions.
We hebben een tijdje moeten wachten voor de werken konden beginnen. Wegens aanhoudend regenweer en andere problemen waren er blijkbaar op andere werven wat achterstanden. Ook als uiteindelijk het werk bij ons gestart is, viel de planning al eens letterlijk en figuurlijk in het water. Maar verder kan ik enkel positief zijn over dit bedrijf. Zeer aangename contacten. De patroons ( vader en zoon ) zagen we regelmatig ook verschijnen op de werf. Waar dan volgende stappen en eventuele vragen konden besproken worden. Ook de werkman die alles bij ons uitvoerde was zeer vriendelijk en voorkomend. Er werd professioneel en netjes ( voor zover mogelijk natuurlijk) gewerkt. Terras en platte daken werden goed afgeschermd . De werkman deed zelfs andere schoenen aan wanneer die door ons huis moest ! Eens de werken voorbij kunnen we enkel stellen dat we erg tevreden zijn.

Uitgevoerd op 02-04-2024

Christel

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Doet niet wat hij belooft

April ‘23 offerte ondertekend. Garantie dat werken in ‘23 zouden gebeuren. Meteen nadien begon de miserie: wekenlang geen reactie op telefoons/mails. Na 6 weken kreeg ik de gegevens voor aanvraag vergunning. In juli zorgt hij alweer voor vertraging doordat bepaalde info voor vergunning fout was. December ‘23 wordt vergunning goedgekeurd. En de miserie begint opnieuw: vage beloften, geen reactie op telefoon en mails, nul communicatie. Belooft altijd mij op de hoogte te houden maar doet niks. Zaakvoerder vraagt uiteindelijk vergunning aan voor stelling voor de periode 1/3-8/4. Intussen is het 19/3 en hij is nog steeds niet gestart. Geen perspectief, behalve: binnenkort, eerstdaags… Weigert een datum te geven. Al meermaals aangeboden om offerte te vernietigen zodat ik verder kan met aannemer die wel wil werken. Uiteraard zonder reactie. Rest alleen nog aangetekende ingebrekestelling en ontbinding via rechtbank. Dit is ongezien.

Uitgevoerd op 19-03-2024

Sandra

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Betrouwbare firma

Zelfcontrole foute isolatie geleverd, speciale blok voor hek terug te hangen moeten zeggen dat het niet geplaatst was. Opruimen is ook hun beste kant niet (1 maand na dat de muur al klaar was pas komen opruimen) . Wanneer ze komen was ook niet altijd duidelijk . De muur is wel prachtig gedaan, buren hun muur is door een ander bedrijf gedaan er is een zeer groot verschil.

Uitgevoerd op 15-03-2024

Nick

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Crepi op gevel - Vreselijke firma!

Meest onbekwame firma waar ik ooit heb mee gewerkt! Ga nooit in zee met deze firma!
Planning was rampzalig om nog maar mee te beginnen. Ze werken met onderaannemers die je niet kunt vertrouwen en zonder verwittiging plots voor de deur staan. Zo heb ik ruim €2000 in het zwart moeten betalen aan de onderaannemer voor kleine extra's wat volgens mij veel te veel was, zeker voor de slechte kwaliteit van het geleverde werk!
Daarnaast hebben ze in mijn afwezigheid in mijn drankkast gezeten en quasi een hele fles single malt whisky opgedronken alsook een halve fles Tequila.
Daarnaast hebben ze de blauwsteen gevoegd met tegellijm met enorme vlekken tot gevolg waarvoor een gespecialiseerde firma is moeten komen om die terug proper te krijgen, wat zelfs niet 100% mogelijk was. Ik heb hen hier gevraagd om een compensatie, maar nooit een antwoord mogen ontvangen.
Daarnaast hebben ze een reeds gebruikt dakgootprofiel geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 13-03-2024

Iwo

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Ik ben heel blij dat ik met 123construct in zee ben gegaan. Het is een zeer professioneel bedrijf. Ze begeleiden je stap per stap doorheen het hele proces. Op mijn vragen wist vertegenwoordiger Tufan telkens raad. Sto klonk ons onbekend, maar onze architect kende dit merk en wist dit aan te prijzen. We zijn heel tevreden met onze keuze. Verdiende 5/5!!

Uitgevoerd op 08-03-2024

Pol

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Isolatie en crepi achtergevel

Tufan kwam heel snel de zaak bekijken en werkte een gedetailleerde offerte uit die prijscompetitief was en waar achteraf geen extra's meer bij kwamen. Het personeel is supervriendelijk, is professioneel, werkt proper en laat alles netjes achter. De zaakvoerders zijn dagelijks op de werf om de werken op te volgen en werken ook mee op de werkvloer. De werken zijn uitgevoerd volgens de afgesproken timing, ondanks het slechte weer. We hebben een heel mooi resultaat en zijn erg tevreden. Dank aan het hele team !

Uitgevoerd op 05-03-2024

sarah

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Vertrouwen hersteld na mooi eindresultaat

Na mijn eerste review, zou ik graag een tweede willen toevoegen om duidelijk te maken dat de aannemer alles eraan gedaan heeft om de bouw zo snel mogelijk af te leveren en met een mooi eindresultaat tot gevolg.

Uitgevoerd op 04-03-2024

Edmond

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Voorgevelbehandeling

Topservice van hun vertegenwoordiger Seyfi Akcinar,net voorkomen met een zeer goede uitleg en met voldoende materiaal om alle fase 's aan te tonen,echt een topper.

Uitgevoerd op 26-02-2024

Edmond

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Voorgevelbehandeling

Vanaf het eerste contact met de firma 123 construct hun vertegenwoordiger Seyfi Akcinar klikte het meteen net voorkomen goede uitleg met de nodige benodigheden en illustratie goede prijs,topservice.

Uitgevoerd op 26-02-2024

Edmond

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Voorgevelbehandeling

Vanaf het eerste contact met 123 construct namelijk Seyfi Akcinar klikte het meteen,goede voorstelling en goede prijs,echt topservice.

Uitgevoerd op 26-02-2024

Roger

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

123Construct klonk ons niet meteen bekend in de oren, maar onze architect merkte op dat zij met Sto werkten. Op de manier werden zij ons favoriet. Mede dankzij de professionele uitleg van Tufan. Hij legde ons haarfijn uit hoe de werken zouden verlopen. Ook voor opvolging was hij telkens aanwezig. De werkmannen zijn zeer sympathiek kerels en laten alles netjes achter. Dat was voor ons toch wel een belangrijke. Kortom wij zijn zeer tevreden met123!

Uitgevoerd op 26-02-2024

Edmond

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Voorgevel

Ziet er een goede firma uit,heb bij hen getekend,ze beginnen half september.

Uitgevoerd op 19-02-2024

Nicole

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

crepi

Werken nog niet uitgevoerd .Wacht op datum (vermoedelijk half April

Uitgevoerd op 14-02-2024

Eliane

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Onmiddelijk verder geholpen door de bedrijf zeker een aanrader

Onmiddelijk verder geholpen door de bedrijf zeker een aanrader

Uitgevoerd op 21-01-2024

Andy

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Gevelisolatie plaatsen + afwerken met crepi.

Zeer goede firma. Goede prijsofferte gekregen. Zeer fijne samenwerking. TOP!

Uitgevoerd op 14-12-2023

Filter reviews