Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

jacky

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

duideijke commmunicatie en prijs/kw

alle afspraken nagekomen , proper afgewerkt

Uitgevoerd op 18-10-2019

Mattias

Zonneboiler plaatsen of vervangen

EB - Systems

Zeer ontevreden

Verschillende afspraken gemaakt, zonder dat het bedrijf ons iets heeft laten weten komt er niemand langs (2 keer is dit voorgevallen)
Op de 3e afspraak voor een zonneboiler en gasbrander, vertellen ze me dat ze geen zonneboilers en gasbranders meer installeren wegens te veel problemen. Nu doen ze enkel nog elektrische zonnepanelen :-(
Ik ben zeer ontevreden in de communicatie en professionailiteit

Uitgevoerd op 30-05-18

Rik

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professionaliteit ten top !

Voorname vertegenwoordiger met degelijke concrete uitleg.
Installatie heel professioneel geplaatst en proper afgewerkt.

Uitgevoerd op 20-02-2016

Peter

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

goeie afspraken & proper werk

Wij zijn heel tevreden over uw installateur. Perfecte kwaliteit : kwam zijn afgesproken uren na en werkte proper
Je hebt er weer een supercontente klant bij.

Uitgevoerd op 17-06-2015

Frederik

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel en vriendelijk

Voor de werknemers die bij ons zijn geweest, wil ik vragen hen proficiat te wensen voor het geleverde werk en de vriendelijkheid. Zij vormen een groot deel van de publiciteit van de firma.
We zijn ook zeer tevreden over het maken van de afspraken en opvolging. U mag ons steeds opgeven als referentie.

Uitgevoerd op 21-03-2017

Noel

Zonneboiler plaatsen of vervangen

EB - Systems

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig , volgens afspraak

Kreeg goede uitleg

Uitgevoerd op 22-01-2017

Sven

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Aanbevolen door klant

Tevreden !

Wij kregen goed advies zowel voor CV, zonneboiler als warmtepomp. Onze oude CV-ketel had het laten afweten, daarom heeft Tant ons voorrang gegeven om de nieuwe installatie zo snel mogelijk te installeren (misschien in het nadeel van anderen, waarvoor onze excuses ). De warmtepomp was eerst nog niet meegeleverd maar de oorzaak bleek bij de logistiek van Daikin te liggen en niet bij Tant. Deze werd dan 2 weken later geleverd en geplaatst.

Uitgevoerd op 16-11-2016

Guido

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Aanbevolen door klant

Simply the best!

Vanaf het eerste contact met prijsofferte tot de laatste fine tuning met de vingertop was het aangenaam professioneel handelen met de firma Tant. Was het bij alle firma's maar zo!

Uitgevoerd op 16-11-2016

Philip

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Geverifieerde klant

Zeer ontevreden

Alles is zeer mooi voorgesteld tot de betaling van de zonneboiler gedaan is. Vanaf het moment dat de betaling gedaan is er geen enkele communicatie meer vanuit het bedrijf. Bij navraag scheept men mij af en tot op heden heb ik geen goederen ontvangen. De betaling is bijna 2 maand geleden gebeurd, terwijl er in het contract staat dat de levering 5 dagen na betaling zal gebeuren!

Uitgevoerd op 20-07-2016

Johan

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Tant EnergySolutions

Aanbevolen door klant

Tevreden

Correcte en stipte afhandeling van het dossier, zowel technisch als administratief.

Uitgevoerd op 20-05-2016

Christophe

Zonneboiler plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden!

Adequate opvolging, goed advies en een zeer scherpe offerte. Werk is perfect uitgevoerd en ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review