EcoPuur NV

9.4 (12 Reviews )
Offerte's vergelijken
EcoPuur NV

Deel dit bedrijf

Over EcoPuur NV

EcoPuur is als energie-aannemer gespecialiseerd in energieprojecten voor particulier en kmo. Wij bekijken hoe verschillende oplossingen gecombineerd kunnen worden om een optimale besparing te realiseren. Onze totaalaanpak maakt ons de ideale partner voor wie duurzaam met energie wil omgaan.

Op de zon kan je rekenen

Je eigen energie opwekken dankzij de zon is een investering die zich gemakkelijk laat terugverdienen. De zonnepanelen van vandaag kosten immers een pak minder en leveren meer rendement op.

Een onafhankelijke energieproductie door middel van zonnepanelen garandeert je een lagere woonkost. Zonnepanelen blijven dus een interessante investering en zijn onmisbaar om het E-peil van je woning laag te houden. Ook wie renoveert verzekert zich met zonnepanelen van een duurzame oplossing op lange termijn.

Jouw voordelen?

- Gedetailleerde en transparante offerte
- Een onafhankelijke energieproductie met een lange levensduur
- De investering laat zich makkelijk terugverdienen

Reviews (12)

Schrijf een review
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Correct, snel en betere opbrengst

Duidelijke offerte en snelle plaatsing, een probleem dat zich initieel stelde door te hoge netspanning 255V werd snel opgelost door over te gaan naar 3fasige omvormers, en werkelijke opbrengst is 20% hoger dan ingeschat op de offerte, en dit blijft nog steeds hetzelfde na 8jaar. De installatie kende vooralsnog geen defecten.

Uitgevoerd op 06-12-10

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

No nonsense aanpak en correct

Correct advies, zonder verkoopspraat. De installatie verliep heel vlot, alles werd opgekuist en alle afval werd terug meegenomen.

Uitgevoerd op 15-02-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

heel erg tevreden

eerste contact 2009 plaatsing 13 zonnepanelen, In 2017 terug contact op de bis beurs te Gent.Gegevens achtergelaten, dag daarna ( maandag) afspraak voor bespreking zonnepanelen. Heel vlug prijsberekening en antwoord op de gestelde vragen. Afspraak plaatsing heel correct.

Uitgevoerd op 01-02-18

Bekijk alle beoordelingen