Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Marc

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Een voorbeeld voor vele bedrijven

Van begin tot eind alles uitgelegd, geregeld, gecommuniceerd en door zalige monteurs super goed opgeleverd. En daar bovenop de beste pvc ramen van Schüco. Wij zijn tevreden.

Uitgevoerd op 13-04-2022

Jorn

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer goede en mooie ramen

Goed geplaatste ramen
vooraan hebben ze aan mijn terras zelf een muurtje uitgebroken voor mijn schuifraam te steken
De andere ramen zijn goed geplaatst allemaal met elektrische rolluiken zeer mooi afgewerkt
Zelf de de service achteraf was goed
Ik ben er tevreden van

Uitgevoerd op 01-05-2022

Jan

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

100% tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding , gemaakte afspraken worden perfect nagekomen , meer zelfs levering en plaatsing was sneller dan voorzien . Plaatsing werd deskundig en netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 28-04-2022

Jan

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

100% tevreden

Mooie prijs kwalitetverhouding .afspraken perfect nagekomen zelfs snellef geleverd en geplaatst dan afgespriken netjes uitgevoerd . Zeer goede bereikbaarheid . Echt een aanrader

Uitgevoerd op 28-04-2022

eddy

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

heel professioneel gedaan klasse werknemers prijs kwaliteit heel goed een aanrader voor andere mensen om ramen te laten plaatsen door de firma jan& wout uit brecht

Uitgevoerd op 06-04-2022

Beniamino

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Professionele vakmannen

Afspraken correct afgewerkt. Op tijd geleverd. Zeer goede prijs voor goede kwaliteit pvc.
Zeer vriendelijke vakmanschap.
Alles was gelijk ik het had gevraagd.
Zeer goede en professionele plaatsing van ramen en deuren.
Alvast bedankt mannen dikke duim 👍

Uitgevoerd op 07-03-2022

Tania

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Top team, top communicatie

Zeer tevreden over alles, vriendelijk, eerlijk en top qualiteit.
Alles mooi op tijd, goede en duidelijke communicatie.
Ook na oplevering alls,super goed.

Ben een zeer tevreden klant

Uitgevoerd op 06-12-2021

Tom

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prima werk geleverd

Vooral de afwerking was wel verzorgd. Zeer bekwame afwerking !

Uitgevoerd op 23-03-2022

Shelby

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Knowledgeable and Thorough

After dealing with water infiltration around my windows, Wout inspected the situation and found the sources of the problem immediately. He found several mistakes that were made when a different company installed the windows years prior. He also identified other possible risks caused by the poor work done previously.

He took the time to explain all of the problems thoroughly and how they would be resolved. Wout was quick to find a date to come and repair everything and my problems have been resolved. He offered a great price and was a pleasure to work with. I will definitely be using his services again for future projects and would highly recommend him.

Uitgevoerd op 14-02-2022

Maarten

Ramen en deuren

Uiteindelijk wel een oplossing

Al om al niet alles goed gegaan. Wel uiteindelijk tot een oplossing gekomen.

Uitgevoerd op 14-03-2022

Axel

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden !

Professioneel advies, kwalitatief werk en zowel budget als deadlines werden gerespecteerd ...
Klasse !

Uitgevoerd op 20-10-2021

Schandalig!!!

Betaald om nieuwe ramen voor en achteraan te plaatsen en enkel de achterramen zijn geplaatst maar ons geld is weg !!!

Uitgevoerd op 09-02-2021

J

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Vakkundig

Goede communicatie. Vakkundig geplaatst.
Goede service na verkoop door Wouter!
Proper en netjes

Uitgevoerd op 03-02-2022

Geverifieerde klant

Niets afgewerkt grote bedriegers

Deze mensen zijn grote bedriegers zij werken niets af,voor ze zeggen dat het niet waar is stuur ik alvast een paar bewijzen zodat ze het niet kunnen afwijzen

Uitgevoerd op 03-02-2021

Yoeri

Ramen en deuren

Onvriendelijk, neemt niet de tijd

Eerst moeten we volgens de corona regels een afspraak maken omdat we niet vrij welkom zijn in de showroom, op de afspraak voor ons staan mensen zonder afspraak binnen waar door wij moeten wachten, na ons komen ook mensen zonder afspraak binnen die door de vrij onvriendelijke medewerkster bijna voor ons zouden zijn geholpen. Snel snel proberen af te handelen en tot op heden nog steeds geen offerte ontvangen zoals eerder beloofd. Dus totaal niet tevreden.

Uitgevoerd op 29-01-2022

willem

Ramen en deuren

Pictor Solutions

Voorschot betaald, niets geleverd

Voorschot betaald voor het plaatsen van 6 kelderramen en een buitendeur voorjaar 2021. We zijn nu einde januari 2022 en er werd nog niets geleverd en geplaatst. Marcin Raciborski neemt telefoon niet meer op.

Uitgevoerd op 19-01-2022

S

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Service gegarandeerd

Bij rondgang tijdens offerte werd ons een goed advies aangeboden. Onverwacht waren de ramen vroeger dan gedacht geleverd waardoor er wel wat flexibiliteit vereist werd van beide kanten, maar alles werd goed opgelost en de werken proper uitgevoerd. Service gegarandeerd.

Uitgevoerd op 13-12-2021

Rafael

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

kan voorlopig niets melden...

geen beoordeling mogelijk, vertegenwoordiger tot 2 a 3 x toe belooft en zal bellen....ben in verwachting....

Uitgevoerd op 10-12-2021

Vermander

Ramen en deuren

Goede service

We hadden een prettig contact met Wouter, die de opmetingen kwam doen. We hebben wel een tijdje moeten wachten tot de oplevering ten gevolge van de wachttijden bij de fabriek. Maar de plaatsing is vlot verlopen en service na verkoop was prima. De ontbrekende klink werd snel geleverd en geplaatst.

Uitgevoerd op 26-08-2021

Danny

Ramen en deuren

Niet de juiste kleur

Op de offerte de juiste kleur en op de,bestelbon een ander kleur en dat hebben op goede trouw niet gecontroleerd dus hebben we een kleur van ramen die we niet willen

Uitgevoerd op 08-11-2021

Axie

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Was een leuke samen werking

Ik vond alles duidelijk uit gelegd . Ze hebben de boel proper achtergelaten. Alles was eigenlijk perfect . Er was alleen geen vliegenraam bijgeleverd . Maar ondanks dat ik alles mooi had betaald hebben ze dat kei spoedig in orde gebracht . Ik heb in het verleden wel eens pech gehad met aannemers. En dan is het leuk dat dit zo goed is verlopen ik heb er terug vertrouwen in gekregen dat er ook nog bangelijke en goede aannemers zijn

Uitgevoerd op 03-11-2021

Pramod

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Good Communication of the Work

I was offered good advice and the communication of the work was explained well.
I was also informed about the waiting time. The work was carried out at the appointed date.
The place was also cleaned up after execution of work.

Uitgevoerd op 17-11-2021

Ellen

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

schandalig slechte afwerking

slechte afwerking van de geplaatste ramen. (geen opvulling aan de zijkant van de raamkozijnen) Geen aansluiting van de elektrische rolluiken, daar moesten we zelf nog voor zorgen Geen slot en een gat (!) in de voordeur, nog weken op een nieuwe voordeur moeten wachten Slechte doorgave van het benodigde aantal parkeerplaatsen (zelfs een nodig op een feestdag??) Geen voorziening van een cijferslot bij de elektrische poort (stond wel in de offerte)

Uitgevoerd op 23-05-2020

Danny

Ramen en deuren

na verkoop en service: waardeloos !

Deurslot afregelen: 175 euro, als je dan vraagt hoeveel tijd het inbeslag neemt: 1u30 werk, op 25 min was de hersteller weg, als je dan vraagt om 1uur werktijd in mindering te brengen op de factuur kan dit niet, forfetair bedrag laten ze achteraf weten en vermelden ze niet op de offerte of in de algemene voorwaarden. Dit zijn frauduleuze praktijken en pure oplichterij, een goede raad: blijf daar weg !

Uitgevoerd op 01-09-2021

Tine

Ramen en deuren

De Verbouwgroep BV

Geverifieerde klant

Goed werk, slechte communicatie

Het resultaat is goed. De uitvoering was ok. De communicatie met ons en binnen team was verschrikkelijk. Emails werkten niet. Je moest hen telefoneren om dingen in orde te brengen. Op papier werden parkeerplaats en specifieke watertoevoer geëist die niet gebruikt werden. Kosten voor niets dus. 1ste dag 1 uur te laat zonder bericht. Aannemer A had aan aannemer B blijkbaar niet doorgegeven dat er extra isolatie geplaatst moest worden, waardoor ze extra werk hadden. Aannemer zie dat werkmannen tot 18u zouden doorwerken, maar zodra deze vertrok, vertrokken de werkmannen binnen het half uur ook. Hierdoor moesten ze extra halve dag komen (gelukkig zonder extra kosten voor ons). Luchtafvoer werd veranderd zonder uitleg. Enzovoort. Als we dan uitleg vroegen, was men wel super vriendelijk. Maar het vertrouwen zonk elke keer een beetje meer, ook door combinatie met hun vochtbestrijden project. Geen fijne ervaring.

Uitgevoerd op 06-09-2021

Natalie

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles verliep vlot, vanaf het opmaken van de offerte tot en met de oplevering. Glenn is heel begaan met zijn klanten en volgt alles nauwgezet op. Hij is ook op elk moment bereikbaar voor bijkomende vragen. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen. Zeer goede kwaliteit aan een correcte prijs.

Uitgevoerd op 01-07-2021

Frieda

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Goede en vlotte communicatie

Bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel bij de stiptheid van afspraak, informatie....
Bij het tekenen werd alles dik en dubbel gecontroleerd. Afspraken werden gemaakt en ondanks corona, werden deze mooi nagekomen. Bij de minste vragen die we hadden, kregen we ook onmiddellijk antwoord.
Super vriendelijke en bekwame persoon, Glenn.
Zeker een aanrader

Uitgevoerd op 08-03-2021

Frederik

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prijs en datum correct gevolgd

Offerte duidelijk en correct zoals gevraagd. Afgesproken leverdatum perfect gevolgd. Proper afgewerkt en netjes alles opgekuist. Een aanrader!!!

Uitgevoerd op 13-07-2021

Hans

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer hulpzaam

Goed advies.

Uitgevoerd op 07-07-2021

Senesael

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Alles zoals afgesproken verlopen.

Volledige uitleg en alle vragen beantwoord en de werken zijn mooi ,correct en proper uitgevoerd.Zelfs vroeger kunnen plaatsen dan eerst afgesproken was.

Uitgevoerd op 13-05-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review