Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Frederik

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prijs en datum correct gevolgd

Offerte duidelijk en correct zoals gevraagd. Afgesproken leverdatum perfect gevolgd. Proper afgewerkt en netjes alles opgekuist. Een aanrader!!!

Uitgevoerd op 13-07-2021

Hans

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer hulpzaam

Goed advies.

Uitgevoerd op 07-07-2021

Senesael

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Alles zoals afgesproken verlopen.

Volledige uitleg en alle vragen beantwoord en de werken zijn mooi ,correct en proper uitgevoerd.Zelfs vroeger kunnen plaatsen dan eerst afgesproken was.

Uitgevoerd op 13-05-2021

Dominique

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer correct

Ik ben zeer tevreden. Ze komen de afspraken nauwkeurig na.
En ze leveren goed werk.

Uitgevoerd op 28-04-2021

Inge

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Topfirma! Zeer tevreden!

Goede, professionele communicatie van Glenn voor, tijdens en na de werken. Zeer vriendelijke, ervaren hardwerkende vakmensen. Oog voor elk detail! Alles was naar wens zoals levertijd, plaatsing, afwerking,... Zeker en vast een aanrader!!!
Bedankt Quinor construct voor het prachtige resultaat!!!!

Uitgevoerd op 07-04-2021

guido

Ramen en deuren

de afwerking is helemaal niet ok!!

afwerking laat de wensen over.

Uitgevoerd op 07-09-2020

Dominique

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Ik ben zeer tevreden!

Goed advies,afspraken allemaal na gekomen👍
Goede uitvoering en afwerking.
Top team!

Uitgevoerd op 28-04-2021

Vince

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Vlotte planning en plaatsing

De planning en plaatsing van de nieuwe ramen verliep vlot. Ook goede communicatie en prijs-kwaliteitsverhouding.

Uitgevoerd op 09-04-2021

Henny

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correct en kwaliteitsvol

Correcte zaakvoerder die meedenkt en oplossingen zoekt. Duidelijke afspraken, goede opvolging en vlotte communicatie, zowel telefonisch als via mail. Kwaliteitsvolle materialen die degelijk geplaatst worden.

Uitgevoerd op 02-03-2021

Monica

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Dit zijn profs!

Bij de eerste kenismaking kreeg ik een duidelijk advies en werd er door Glenn mee gedacht! De afspraken waren helder en zijn correct nagekomen. Communicatie verliep enorm vlot ... zowel telefonisch als per mail of Whats App. De installatie is snel en goed afgewerkt, de werkplek proper achtergelaten. Top ploeg!!!!

Uitgevoerd op 01-03-2021

Danny

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak goed verlopen vanaf info en offerte tot afwerking.Vlotte samenwerking en verwerking aan een zéér sterke prijs/kwaliteit verhouding.Aanrader.

Uitgevoerd op 25-01-2021

Christof

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Top op zowel ramen als plaatsing!

Afspraken werden telkens prima nagekomen, heel flexibel waar de ramen door omstandigheden later moesten geplaatst worden door de aannemer maar Quinor hier uitstekend op heeft ingespeeld. Zeer tevreden over de service, transparantie en nakomen van afspraken. Top Service!

Uitgevoerd op 21-12-2020

Bart

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

De plaatsing van de deuren voor onze Chirolokalen werd ruim binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Een correcte en vakkundige plaatsing van de deuren met oog voor de nodige details. Er was steeds een vlotte communicatie over het verloop van het traject tussen bestelling en plaatsing.
Een firma die zeker en vast aan te raden is voor de plaatsing van deuren en ramen.
Ze zorgen voor een betaalbaar project met kwaliteitsvolle materialen.
Bedankt voor de vlotte service!

Uitgevoerd op 23-02-2021

Klaas

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correct

Snelle, correcte opvolging
Goede communicatie
Mooi werk

Uitgevoerd op 19-03-2021

Monica

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

100% tevreden

Van eerste kennismaking tot laatste factuur een positieve ervaring!
Prijs/kwaliteit dik ok en alle afspraken correct en meer dan op tijd nagekomen.
Zeer goede communicatie zowel wat antwoorden betreft als het uit zichzelf verstrekken van de nodige informatie.

Uitgevoerd op 02-03-2021

Paul

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak en op tijd

Ik had al verschillende aannemers gecontacteerd maar de leveringstermijn van minstens 3 a 4 tot 5 maanden was veel te lang voor mij. Toen ik een advertentie van quinor -construct op fb zag staan, heb ik contact met hen opgenomen. Nog geen 5 weken zijn de ramen al geplaatst. Kortom, een van de weinige aannemers die al zijn afspraken echt nakomt. Een goed advies, levering binnen de afgesproken termijn en een correcte plaatsing.

Uitgevoerd op 15-02-2021

Freya

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klanten, aanrader!!!

Wij lieten alle deuren en ramen en garagepoort in ons huis in januari 2021 vervangen door Quinor Construct. Voor de uitvoering van de werken werd de tijd genomen door de zaakvoerder om alles uitvoerig te bespreken. Werken zelf werden tijdig en nauwkeurig uitgevoerd, met de nodige zorg en netheid voor ons huis. Prijs/kwaliteit van ramen en deuren is prima. Zeer bekwame, hardwerkende en sympathieke zaakvoerder, net als zijn vakmensen!! Hebben ons op geen enkel vlak teleurgesteld. We zouden iedereen Quinor Construct aanraden!

Uitgevoerd op 04-01-2021

Eveline

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Plaatsing van ramen en deur

Onze ramen en deur zijn geplaatst door Quinor construct. Wij zijn hier ZEER tevreden van.
Goede bespreking voor het plaatsen gebeurd.
Het werk was op 2 dagen gedaan, alles netjes achtergelaten.
Snelle en goede werking met oog voor detail!
Gebruik van kwaliteitsvol materiaal, en dit voor een goede prijs.
Zeer hardwerkende, vriendelijke en respectvolle vakmannen.
Alles was naar wens, niets op aan te merken.
Zeker en vast een aanrader.
Bij verdere verbouwingen weten wij waar aankloppen.
Bedankt QUINOR CONSTRUCT voor het mooie resultaat!

Uitgevoerd op 21-12-2020

Michel

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prima advies

Vertegenwoordiger gaf advies om de eerste jaren geen vervangingen te doen. Omdat de kwaliteit van glas & ramen goed waren.
Wel renovatie van sluitingen en scharnieren

Uitgevoerd op 07-07-2023

Kristof

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer goede communicatie

Ik heb bij quinor, reeds meerdere malen ramen besteld. En vanaf dag 1 was de communicatie top. De levering en plaatsing was op tijd en de kwaliteit/prijsverhouding, wauw !! Een verademing in het ramen landschap

Uitgevoerd op 09-01-2021

Kristine

Ramen en deuren

VOLLEDIG AF TE RADEN!

Verkopen wel, maar nadien sta je in de kou! Na contact met klantenservice en heel veel aandringen voor een slotplaat van amper 10€ die gebroken is (slechte kwaliteit en onder garantie), vragen ze 70€ om deze op te sturen zodat je de herstelling zelf kan uitvoeren!! Pure oplichterij!! Kan je even goed je buitenschrijnwerk in een supermarkt aankopen, waar je nog een betere service zal krijgen!

Uitgevoerd op 26-01-2021

Erika

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, prijs en kwaliteit!

Ik zocht degelijke aluminium ramen en een dubbele deur voor een tiny house in hout gemaakt. Ik kreeg goed advies, toch een beetje anders dan een doorsnee plaatsing in een gewoon huis, en een correcte offerte. De afspraken zijn nagekomen en de plaatsing gebeurde zoals gevraagd. Bij een kleine fout die niet kon ingeschat worden door de plaatser is er meteen een oplossing gekomen en is de aanpassing zonder verdere discussie correct uitgevoerd. Het resultaat is helemaal zoals gevraagd en ik ben zeer tevreden. Glenn is een vriendelijke leverancier die niet enkel een verkoper is, maar ook kennis van zaken heeft.
2 ramen gaan zowel op kip als gewoon open en een heel klein raampje voor de badkamer kon normaal gezien enkel opendraaien, maar men slaagde er toch in om ook dat een kleine kip functie te geven zodat er altijd verluchting mogelijk is zonder extra te moeten voorzien. Helemaal blij!

Uitgevoerd op 23-11-2020

Thomas

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Goede afspraken, mooie materialen

Duidelijke afspraken, door problemen bij transport duurde het wel wat langer maar correct geplaatst. De afwerking kon niet met silicone, maar men heeft latjes gemaakt in dezelfde kleur als de ramen, en dit bracht geen extra kosten mee en zorgde voor een mooie afwerking!

Uitgevoerd op 09-11-2020

Yolande

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Op voorhand duidelijke uitleg gekregen van Glenn. Hij had ook materiaal bij zodat je kon zién wat je koos (en genoeg keuzemogelijkheden). De prijs viel ook heel goed mee. En de plaatsing werd ook uitgevoerd volgens de planning. Er doken een paar keer problemen op (wat niet abnormaal is bij de renovatie van een oud huis) maar die werden steeds en snel opgelost.

Uitgevoerd op 23-03-2020

Agna

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Mooie ramen en deur laten plaatsen
Door 3 vriendelijke , bekwame vakmensen uitgevoerd 😃
Prima service !! Wanneer er iets beschadigd was werd dit vervangen zonder probleem
Dikke pluim voor iedereen 👍
Zou deze firma zeker aan iedereen aanraden

Uitgevoerd op 05-10-2020

Paul

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Tevreden met de ramen en rolluiken

Goede binnenafwerking van de ramen en rolluiken.

Uitgevoerd op 01-10-2020

Ilse

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Uitermate tevreden!!!

Deze firma is een absolute aanrader! Afspraken worden perfect nagekomen, de werken zeer nauwkeurig uitgevoerd! Werkmannen werken proper, zijn correct over de ganse lijn, dagelijkse supervisie en bijsturing waar nodig. Een enorme meerwaarde voor het huis. Een dikke dank jullie wel voor de goede en fijne samenwerking!

Uitgevoerd op 29-09-2020

Davy

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Snel en uitstekend werk

Ze hebben mooie pvc ramen geplaatst in onze nieuwbouw inclusief bepleistering.
De firma heeft in de voorbije jaren ook een aantal keer schilderwerken voor ons uitgevoerd.
Telkens zeer mooi en goed afgewerkt uitgevoerd.

Uitgevoerd op 02-07-2020

C

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correcte service en betaalbaar

Alles is naar wens verlopen en het resultaat mag er zijn. De prijs was aanzienlijk lager dan de offerte van een ander bedrijf. Een tevreden klant dus.

Uitgevoerd op 20-02-2020

Arlette

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Uitstekende service aan een zeer goede prijs.
Firma maakte duidelijke afspraken qua leveringstermijn en plaatsing en kwam deze ook allemaal na.
Binnenafwerking ook zeer mooi gedaan.

Uitgevoerd op 21-05-2018

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review