Elektricien

Ben je geen krak in elektriciteit? Dan laat je beter je elektriciteitswerkzaamheden over aan een professional! Zo ben je zeker van een elektrische installatie die beantwoordt aan alle veiligheidseisen.

Vergelijk offertes

1062

Waarom een elektricien inschakelen?

Een elektricien biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een elektricien in te schakelen:

Gecertificeerd professional

Erkende elektriciens krijgen regelmatig een controle door een beroepsfederatie of branchevereniging. Zo ben je er zeker van dat je elektrische installatie voldoet aan de AREI-voorschriften.

Veiligheid

Een elektricien heeft de nodige kennis en ervaring om elektriciteit aan te sluiten. Hij houdt hierbij rekening met de technische eisen en volgt de veiligheidsvoorschriften correct op.

Gedragscodes

Een erkende elektricien voldoet ook aan gedragscodes en normen die door een overkoepelende organisatie zijn opgesteld. Dit biedt zekerheid en vermijdt de kans op ongelukken.

Klachtenprocedure

Er kunnen er altijd problemen ontstaan. Is je elektricien aangesloten bij een vakorganisatie? Dan kan je de hulp inschakelen van een geschillencommissie.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Top pro
Top pro
Top pro
Top pro

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Elektrische installatie klaar maken voor keuring

Zeer tevreden over de werken aan onze elektrische installatie door AWE.

René uit Leuven zocht naar Elektriciens en koos voor Arno Wits Elektriciteit

TEVREDEN !

Een GEDREVEN ; bekwame jongeheer = Sven !

Frieda uit Gent zocht naar Elektriciens en koos voor SDV Systems

Hoeveel kost een elektricien?

Het loon van een elektricien varieert doorgaans tussen € 20 – 70 per uur. Dit is een hele brede richtprijs, aangezien het ook veel kan verschillen per elektricien. De prijs kan verschillen op basis van ervaring, eventuele specialisatie en je regio.

Veelgestelde vragen over elektriciens

Extra stopcontacten plaatsen, nieuwe verlichting in je badkamer of de tuin, alle vormen van domotica,... een elektricien neemt deze klussen graag voor je over. Meestal laat je ook een elektricien komen voor herstellingen: een overbelasting van je installatie, een kapotte dompelpomp in de kelder of een slecht geïsoleerde kabel. Voor elke klus dat iets met elektriciteit te maken heeft, is een elektricien de specialist die je zoekt!

Een elektricien heeft de nodige kennis en ervaring om al jouw kleine en grote problemen op te lossen. Dat kan alleen met de juiste materialen en met gespecialiseerd gereedschap. Materialen die je vaak zelf niet in huis hebt. Als je beroep doet op een elektricien loop je zelf geen gevaar én heb je recht op 6% btw voor alle kosten (op voorwaarde dat je woning minimaal 10 jaar oud is).

Een keuring is in veel situaties verplicht: je kreeg een negatief keuringsverslag, je kocht een woning met een afgekeurde elektriciteitsinstallatie, de laatste keuring was 25 jaar geleden of je liet recent je installatie wijzigen, renoveren of uitbreiden. In dit geval moet je een erkend elektriciteitskeurder inschakelen.

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes van elektriciens