Dakkoepel

Heb je een plat dak en wil je extra natuurlijk licht in je woonruimtes? Dan is een dakkoepel de ideale oplossing. Zo oogt je woning groter en geniet je van een aangename sfeer in huis. 

Vergelijk offertes

1452

Voordelen van een dakkoepel

Meer lichtinval in huis

Extra licht in je woning betekent een wereld van verschil. Meer daglicht zorgt voor een gezellige, open sfeer en het is bovendien goed voor de mentale gezondheid. 

Budgetvriendelijk

Een dakkoepel plaatsen kost geen handenvol geld. Acrylaat, polycaronbaat, ... zijn niet de duurste materialen. Vergelijk wel zeker de plaatsingskosten van meerdere dakbedrijven. 

Snelle plaatsing

Dankzij de ervaring en vakkennis van gespecialiseerde dakbedrijven is jouw dakkoepel geplaatst in een mum van tijd. Zo'n expert zorgt ook voor een piekfijne afwerking!

Meerdere uitvoeringen mogelijk

Voor een dakkoepel kan je kiezen uit meerdere materialen, afmetingen, vormen en extra opties. Zo stel je moeiteloos de koepel samen die het best bij jouw woning en wensen past.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Zeker aan te bevelen !!!!!

Zeker aan te bevelen !!!!!

I. uit Leopoldsburg zocht naar Dakkoepel en koos voor S&E dakwerken BV

Snel in contact met professionals

Na het invullen van waar ik naar op zoek was en een paar persoonlijke gegevens (naam, tel. enz.) kreeg ik vrijwel direct (dag later) al een aantal telefoontjes van professionele bedrijven voor een adviesgesprek op locatie. Het werkt dus uitstekend.

Rob Hendriks uit Amsterdam zocht naar professionals en koos voor Solvari

Prijs dakkoepel

De kosten voor een dakkoepel hangen vooral samen met de gekozen materialen, de afmetingen, ... Bij koepels die open en dicht kunnen speelt ook de bediening een rol. Een kort overzicht van de richtprijzen (excl. plaatsing):

- Dakkoepels in acrylaat: € 800 per m² (vaste bediening) / € 1.450 per m² (elektrische bediening)

Dakkoepels in polycarbonaat: € 850 per m² (vaste bediening) / € 1.500 per m² (elektrische bediening)

Dakkoepels in glas: € 1.000 per m² (vaste bediening) / € 1.750 per m² (elektrische bediening)

Veelgestelde vragen over dakkoepels

Bij een dakkoepel denken we in de eerste plaats aan een ronde vorm. Maar ook koepels in een vierkante of rechthoekige vorm zijn mogelijk. Bovendien kan je bij al die vormen ook nog eens kiezen voor een vlakke of bolvormige koepel. Bespreek dus uitgebreid met je dakbedrijf wat het beste past bij jouw woning en verwachtingen. 

Er zijn dakkoepels die je kan open- en dichtschuiven voor extra verluchting in je woning. Die bediening kan elektrisch zijn. Maar dat is slechts één van de mogelijke extra opties voor je koepel. Je kan bv. ook zonwering toevoegen, kiezen voor extra inbraakveiligheid, ... 

Naast zo'n koepel zijn er nog manieren om meer daglicht in je woning te krijgen. Denk bv. aan een standaard dakraam in je plat of hellend dak. Ook een lichtstraat is een optie bij een groter plat dak. Dat is een aaneenschakeling van meerdere lichtkoepels. Vraag zeker naar de mogelijkheden bij een dakbedrijf actief in jouw buurt. 

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor dakkoepels