Buitendeuren

Nieuwe buitendeuren op maat bieden superieure isolatie, verhoogde veiligheid en een stijlvolle uitstraling die perfect bij je woning past. Investeer in kwaliteit en geniet van een comfortabele, veilige en aantrekkelijke woonomgeving.

Vergelijk offertes

1530

Voordelen van nieuwe buitendeuren op maat

Buitendeuren op maat bieden heel wat voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste redenen om voor een nieuwe buitendeur op maat te kiezen:

Betere isolatiewaarde

Op maat gemaakte buitendeuren isoleren erg goed, waardoor je minder last hebt van warmteverlies in de winter en koelteverlies in de zomer. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Esthetische aantrekkingskracht

Je kan het ontwerp, de kleur en het materiaal kiezen zodat het perfect bij de stijl van je huis past. Dit kan de algehele uitstraling van je woning verbeteren en zelfs de waarde ervan verhogen.

Verhoogde veiligheid

Je kan je nieuwe buitendeuren op maat uitrusten met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals sterker materiaal, verbeterde sloten en inbraakwerende technieken. Dit verhoogt de veiligheid van je woning aanzienlijk.

Betere geluidsisolatie

Woon je aan een drukke straat? Het is mogelijk om een deur te kiezen die ontworpen is om geluid van buitenaf te dempen. Wat bijdraagt aan een rustiger en meer ontspannen binnenomgeving.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Wat kost een nieuwe buitendeur?

De prijs van een nieuwe buitendeur op maat hangt voornamelijk af van de grootte van de deur en het materiaal. In de tabel hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde kosten voor een nieuwe buitendeur per soort materiaal.

Soort materiaal Gemiddelde kosten (excl. btw)
Hout € 900 à € 1100
PVC € 800 à € 1000
Aluminium € 1100 à € 1300

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor buitendeuren