Betonwerken

Ben je op zoek naar een stevig en veelzijdig bouwmateriaal? Dan is beton de ideale keuze: het is sterk, duurzaam en geschikt voor allerlei doeleinden en bouwprojecten.

Vergelijk offertes

2432

Voordelen betonwerken

Betonwerken bieden heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om beton te gieten:

Duurzaam

Beton heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden, slijtage en vuur. Dit maakt het een ideale keuze voor constructies die lang moeten meegaan.

Sterk materiaal

Beton is ontzettend sterk en erg stabiel. Het kan zware lasten dragen zonder te vervormen of te breken. Daardoor is het een erg geschikt materiaal voor funderingen, vloeren en muren.

Vele mogelijkheden

Beton kan je in verschillende vormen en structuren gieten. Zo vind je beton niet alleen terug in ruwbouwtoepassingen, maar ook als afwerking voor trappen en vloeren. 

Uitstekende isolatie

Beton heeft goede thermische massa-eigenschappen, waardoor je ruimtes langer warm blijven. Dit draagt bij aan energiezuinige gebouwen en een comfortabel binnenklimaat.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Snel in contact met professionals

Na het invullen van waar ik naar op zoek was en een paar persoonlijke gegevens (naam, tel. enz.) kreeg ik vrijwel direct (dag later) al een aantal telefoontjes van professionele bedrijven voor een adviesgesprek op locatie. Het werkt dus uitstekend.

Verificatie contactgegevens uit Amsterdam zocht naar professionals en koos voor Solvari

Snel contact prettig gesprek

Er werd snel contact opgenomen en afspraak werd snel gemaakt. Prettig gesprek en werd goed uitgelegd wat ging gebeuren. Offerte was duidelijk en werd niet op aangedrongen om snel een beslissing te nemen.

Math Borghans uit Utrecht zocht naar professionals en koos voor Solvari

Hoeveel kosten betonwerken?

Beton is een populair materiaal om funderingen en vloeren te gieten. Betonwerken kan je zowel voor buiten als voor binnen laten doen. Een overzicht van enkele richtprijzen:

Soort materiaal Richtprijs  (excl. btw en incl. plaatsing)
Betonkelder Gem. € 5.000 voor 10 m²
Betonvloer Gem. € 50 à 130 per m²
Betontrap Gem. € 1.250 à 2.000
Betonbouw Prijs op aanvraag

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor betonwerken