Loading...

Over Outrexx

Service, zowel voor als na de reiniging, is belangrijk om een vlekkeloze samenwerking te creëren. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ondernemen en het onderhoud rondom en aan uw woning, staan wij garant voor een professionele aanpak van uw wensen. Uiteraard werken wij 100% ecologisch, dus zonder schadelijke producten. Als zelfwerkend patroon vinden wij service enorm belangrijk, en werken wij alles af tot in de puntjes.

Outrexx staat voor :
een persoonlijke aanpak
snelle & efficiënte resultaten
correcte nazorg en opvolging
eerlijk en transparant
oog voor detail
een woord is een woord

Bij Outrexx denken wij uiteraard ook aan het milieu en werken we uitsluitend met verwarmd water en stoom. Door het water te verwarmen tot 100° kunnen wij ook onder zeer lage druk de perfecte resultaten behalen. Dit zonder risico op schade aan uw eigendom.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KBO

Reviews (2)

Jurgen

Dakwerken
Geverifieerde klant

Tevreden klant

Correcte afspraken, vriendelijk personeel en vooral keurig en professioneel werk geleverd. Ons dak is mosvrij gemaakt zoals het hoort.

Uitgevoerd op 21-02-2024

jo

Dakonderhoud
Geverifieerde klant

Zeer professioneel en betrouwbaar!

Het eerste contact verliep al heel vriendelijk. Er werd binnen de dag een prijsofferte toegestuurd die ik meteen aanvaard heb, want die was interessant. De uitvoering van het werk is ook een week later gebeurd. Dat was een extra meevaller omdat men toch in mijn buurt was. Het is heel proper werk, zeer professioneel gedaan en geen druppel water binnen ook al heb ik geen onderdakbescherming.

Uitgevoerd op 21-02-2024

Vraag offerte aan bij Outrexx