Loading...

Over Wim Noelants

Dakwerken Wim Noelants BVBA is een jong en flexibel bedrijf doch met de nodige ervaring van 15 jaar om service en kwaliteit te garanderen.
Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerken, zowel platte daken in roofing of EPDM, alsook hellende daken in zowel leien als pannen, zink- en loodwerken.

Elke dag geven wij het beste van onszelf. Het is voor ons een erezaak om mooi en degelijk werk af te leveren. Een tevreden klant en een perfect afgewerkt dak is het beste bewijs van ons vakmanschap. Ook kan u rekenen op een correcte prijsopgave en eerlijk advies bij de materiaalkeuze.

Wij beschikken ook over een attest voor asbestverwijdering en zijn erkende RESITRIX plaatser . Wij zorgen ervoor dat we mee zijn met de laatste trends en normen om te voldoen aan de huidige wetgeving inzake isolatie en uitvoering. Tevens zijn wij lid van Confederatie Bouw.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Lea

Dakwerken

Wim Noelants

Aanbevolen door klant

Een tevreden klant!

Dakwerken, isolatie en gyprocwerken, alles netjes binnen de afgesproken tijd ondanks het snikhete weer. Prima afgewerkt. Goede communicatie. Bij elke vraag een vriendelijk antwoord.

Uitgevoerd op 02-07-18

Vraag offerte aan bij Wim Noelants