Wim Noelants
1 9.7 10 1
9,7
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
10.0
Afspraken
10.0

Wim Noelants

Potbergstraat 23
2310 Rijkevorsel

Dakwerken Wim Noelants BVBA is een jong en flexibel bedrijf doch met de nodige ervaring van 15 jaar om service en kwaliteit te garanderen.
Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerken, zowel platte daken in roofing of EPDM, alsook hellende daken in zowel leien als pannen, zink- en loodwerken.

Elke dag geven wij het beste van onszelf. Het is voor ons een erezaak om mooi en degelijk werk af te leveren. Een tevreden klant en een perfect afgewerkt dak is het beste bewijs van ons vakmanschap. Ook kan u rekenen op een correcte prijsopgave en eerlijk advies bij de materiaalkeuze.

Wij beschikken ook over een attest voor asbestverwijdering en zijn erkende RESITRIX plaatser . Wij zorgen ervoor dat we mee zijn met de laatste trends en normen om te voldoen aan de huidige wetgeving inzake isolatie en uitvoering. Tevens zijn wij lid van Confederatie Bouw.

1 review

Uitgevoerd op 02-07-18 door:

Wim Noelants

9.7 10
9,7

Dakwerken

Een tevreden klant!

Aanbeveling:
Dakwerken, isolatie en gyprocwerken, alles netjes binnen de afgesproken tijd ondanks het snikhete weer. Prima afgewerkt. Goede communicatie. Bij elke vraag een vriendelijk antwoord.

6 werkzaamheden

Dakwerken
Dakwerken
Dakwerken

Dakwerker nodig?

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Het is dan ook van belang dat uw dak in een goede staat is! U kunt voor verschillende werkzaamheden aan uw dak bij een dakwerker terecht. Een dakwerker kan het onderhoud aan uw dak verzorgen, reparatiewerkzaamheden uitvoeren en natuurlijk uw dak bedekken met bijvoorbeeld leien of pvc dakbedekking.

Omdat dakwerkers vrij zijn eigen prijzen te bepalen, kunnen de kosten nogal uiteenlopen. Het is slim om meerdere offertes met elkaar te vergelijken en zo de beste keus te maken.

Wilt u weten wat uw klus aan het dak kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten dakwerkers.

Dakkapellen
Dakkapellen
Dakkapellen

Meer ruimte, meer licht

Het plaatsen van een dakkapel is ideaal als u meer ruimte en licht in uw woning wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook erg mooi. Een dakkapel kan geplaatst worden op een plat of schuin dak en kan zelfs naar uw eigen smaak gebouwd worden.

Voordelen dakkapel

• Meer lichtinval
• Uw woning wordt meer waard
• Meer ruimte
• Vaak in één dag geplaatst

Wilt u weten welke soorten dakkapellen er zijn en wat het best bij uw woning past? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal vijf van de bij ons aangesloten specialisten.

Gevelbekleding
Gevelbekleding
Gevelbekleding

Mooie uitstraling van uw woning

Investeren in isolatie is altijd een goed idee. Een bijkomend voordeel als u investeert in gevelkleding is dat u de buitenmuur laat bekleden met een materiaal naar keuze. U bespaart dan dus niet alleen op uw energiefactuur, maar u kunt ook het uiterlijk van uw woning veranderen als u dat wilt. Waarschijnlijk heeft u dan ook recht op een premie.

Voordelen nieuwe gevelbekleding

• Honderden euro’s per jaar besparen op energiefactuur als u kiest voor goed isolerende bekleding
• Uw wooncomfort verbetert dankzij de isolerende werking van gevelbekleding
• Gevel ziet eruit als nieuw

Wilt u weten wat gevelbekleding in uw geval kost én oplevert? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag verder.

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Bespaar 650€ per jaar

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2018

In 2018 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd. Let op: vanaf 2019 daalt deze premie voor dakisolatie naar 4€ per vierkante meter. 

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Dakgoten
Dakgoten
Dakgoten

Onderhoud uw dakgoot

Lekt uw dakgoot of moet uw dakgoot geleegd worden? De bij ons aangesloten specialisten lossen de problemen met uw dakgoot graag voor u op.

De dakgoot is ervoor gemaakt om regenwater af te voeren. Een slecht onderhouden dakgoot kan gaan lekken en dat is iets dat u wilt voorkomen. Lekkende dakgoten kunnen houten delen in uw dak laten wegrotten. Laat daarom uw dakgoot geregeld controleren en repareren zodra dat nodig is.

Wilt u weten wat het kost om werk aan uw dakgoot uit te laten voeren? Door uw gegevens achter te laten, komt u in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Groen dak
Groen dak
Groen dak

Tuinieren op uw dak

Wilt u ‘zo’n dak met planten of gras’? Dit noemen we een groen dak en het is zeker een meerwaarde voor uzelf en voor de stad.

U kunt kiezen voor een intensief groen dak of een extensief groen dak. Een intensief groen dak bestaat uit verschillende grassen, struiken, kruiden en soms zelfs bomen. Een extensief groen dak bestaat uit kleine mossen, kruiden en vetplanten. Deze vorm van een groen dak is makkelijker te onderhouden.

Voordelen groen dak

• Goede isolatie
• De dakbedekking gaat langer mee
• Duurzame uitstraling

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn voor een groen dak? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder.