Loading...

Over Welmac

Waarom Welmac?
Meer dan 250 kleuren
U kiest uit de brede waaier van RAL-kleuren en Welmac maakt het mogelijk. Reken op een hoogwaardige kleurvastheid bij alle geleverde ramen en deuren.
Verschillende houtnerf-imitaties
Wil u profiteren van het uitzicht van hout bij PVC? Bekijk dan onze ramen en deuren van PVC, voorzien van houtnerf-imitatie. Kunststof ramen en deuren gelijken bijna aan uitvoeringen in echt hout. Deze keuze biedt u een langere levensduur én een aantrekkelijk prijskaartje.
Uitgebreid getest én goedgekeurd
Luchtdoorlaatbaarheid, waterdichtheid en windweerstand, eisen waaraan uw ramen en deuren van Welmac dienen te voldoen. Daarom zijn onze producten geattesteerd en voorzien van een 10-jarige garantie.

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Danny

Ramen en deuren

Welmac

na verkoop en service: waardeloos !

Deurslot afregelen: 175 euro, als je dan vraagt hoeveel tijd het inbeslag neemt: 1u30 werk, op 25 min was de hersteller weg, als je dan vraagt om 1uur werktijd in mindering te brengen op de factuur kan dit niet, forfetair bedrag laten ze achteraf weten en vermelden ze niet op de offerte of in de algemene voorwaarden. Dit zijn frauduleuze praktijken en pure oplichterij, een goede raad: blijf daar weg !

Uitgevoerd op 01-09-2021

Kristine

Ramen en deuren

Welmac

VOLLEDIG AF TE RADEN!

Verkopen wel, maar nadien sta je in de kou! Na contact met klantenservice en heel veel aandringen voor een slotplaat van amper 10€ die gebroken is (slechte kwaliteit en onder garantie), vragen ze 70€ om deze op te sturen zodat je de herstelling zelf kan uitvoeren!! Pure oplichterij!! Kan je even goed je buitenschrijnwerk in een supermarkt aankopen, waar je nog een betere service zal krijgen!

Uitgevoerd op 26-01-2021

S

Ramen en deuren

Welmac

Aanbevolen door klant

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs. Goede plaatsing van onze aluminium ramen en deuren. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 05-12-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Welmac