Loading...

Over www.vsdakwerken.be

Ik werk reeds meer dan 15 jaar als dakwerker, gespecialiseerd in het waterdicht maken van platte daken, zowel nieuwbouw als renovatie. Ik beschik over de nodige ervaring, inzicht en deskundigheid om, in samenspraak met u, tot de meest economische en duurzame dak-oplossing te komen van topkwaliteit.

Ik ben er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden, omdat ik er van overtuigd ben dat dit garant staat voor het voortbestaan van VS Dakwerken. Ik bied u een eerlijk advies, voer het werk met de grootste zorg uit en sta borg voor een perfecte afwerking. Ik streef naar minimale kosten voor de klant en maximale waarden in de geleverde diensten met uiteraard een garantie van 10jaar.

Door de verscheidenheid in het aanbod van de verschillende materialen kan er goed ingespeeld worden op al de behoeften van de klant. Dit zijn troeven die VS Dakwerken succesvol maken. Voor een overzicht van deze diensten, neem je best een kijkje op de pagina "Diensten". Zo krijg je een idee van de verschillende mogelijkheden.

Heeft u nog vragen, wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of had u graag wat meer info gehad?

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari