Vlaanderen Groen bvba
2 9.2 10 2
9,2
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.5
Afspraken
9.0

Vlaanderen Groen bvba

Hopstraat 25-5
9300 Aalst

Een team van 10 gedreven, commerciële en technische medewerkers vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Allen technisch gecertificeerd, voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen en kunnen intussen refereren naar meer dan honderden tevreden klanten. Bovendien informeren we mensen over nuttige energietips waarmee ze op hun dagelijkse uitgaven kunnen besparen. Wij zijn actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, en Vlaams Brabant.
Vandaag moeten we investeren in hernieuwbare en natuurlijke energiebronnen. Het is al zo vaak vermeld in de media dat onze lucht en bodemkwaliteit steeds minder goed scoren. Wie een beetje aan zichzelf denkt, zal snel kunnen beslissen om groene energie aan te schaffen. Zelf voorzien in uw energie is bovendien een toekomstgerichte investering die uw energiekosten zullen drukken. U zo goed mogelijk informeren is voor ons een prioriteit. Vraag ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u vooraf goed te informeren.

2 reviews

9.3 10
9,3

Uitgevoerd op 06-03-2017 door:

Vlaanderen Groen bvba

(2 reviews gemiddelde score 9.2 )

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

Snelle service en vriendelijke medewerkers. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vindt u deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 26-11-2015 door:

Vlaanderen Groen bvba

(2 reviews gemiddelde score 9.2 )

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

Correct advies en correcte prijs. Zeer tevreden over de na service. Alles werkt mooi jongens! Thx.

Vindt u deze beoordeling waardevol? (4) (0)

1 project

Bekijk dit project

5 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Tip: vraag voor eind juni uw offertes aan en maak kans op 250€ korting.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2017

In 2017 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Tip: vraag voor eind juni uw offertes aan en maak kans op 250€ korting.

Vloerisolatie
Vloerisolatie
Vloerisolatie

Geen warmte meer uit uw woning laten ontsnappen en daarmee uw wooncomfort verhogen? Het kan met vloerisolatie! U bespaart jaarlijks tot wel €250 op uw energiefactuur, doordat warmte wordt vastgehouden. Uw cv-­ketel hoeft minder hard te werken om de temperatuur op peil te houden.

Premie voor vloerisolatie in 2017

In 2017 heeft u recht op 6€ premie voor vloerisolatie per geïsoleerde vierkante meter. Er is geen maximum gesteld aan het premiebedrag. Wel moet de minimale Rd-waarde 1,2 m²K/W zijn.

Voordelen vloerisolatie

• Waarde van uw woning stijgt
• Levert meer op dan rente over geld op uw spaarrekening
• Binnen één dag geïsoleerd
• Tot €6 premie per geïsoleerde vierkante meter

Bent u benieuwd wat het isoleren van uw vloeren kost en oplevert? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij vertellen het u graag!

Tip: vraag voor eind juni uw offertes aan en maak kans op 250€ korting.

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2017

In 2017 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd.

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Tip: vraag voor eind juni uw offertes aan en maak kans op 250€ korting.

Pelletkachels
Pelletkachels
Pelletkachels

Als u uw energiefactuur omlaag wilt brengen, kunt u dit doen met een pelletkachel. Een pelletkachel is een kachel waarin houtpellets verbrand worden. Daardoor verwarmt u milieuvriendelijk en betaalbaar. Goed om te weten: de pellets zijn samengeperste staafjes hout, gemaakt van zaagsel en resthout. Hier worden geen bomen speciaal voor gekapt!

Vroeger werden pelletkachels gebruikt als bijverwarming, maar tegenwoordig kunt u ze zelfs aansluiten op uw centrale verwarming of gebruiken als sierhaard.

Pelletkachel prijzen vergelijken

Bent u benieuwd naar de kosten voor een pelletkachel en wat voor kachel u het best kunt kiezen? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten en kunt u gemakkelijk pelletkachel prijzen vergelijken!