Vlaanderen Groen bvba
3 9.0 10 3
9,0

"Zeer tevreden"

3 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.3
Afspraken
8.5

Vlaanderen Groen bvba

Hoveniersstraat 53
9300 Aalst

Een team van 10 gedreven, commerciële en technische medewerkers vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Allen technisch gecertificeerd, voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen en kunnen intussen refereren naar meer dan honderden tevreden klanten. Bovendien informeren we mensen over nuttige energietips waarmee ze op hun dagelijkse uitgaven kunnen besparen. Wij zijn actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, en Vlaams Brabant.
Vandaag moeten we investeren in hernieuwbare en natuurlijke energiebronnen. Het is al zo vaak vermeld in de media dat onze lucht en bodemkwaliteit steeds minder goed scoren. Wie een beetje aan zichzelf denkt, zal snel kunnen beslissen om groene energie aan te schaffen. Zelf voorzien in uw energie is bovendien een toekomstgerichte investering die uw energiekosten zullen drukken. U zo goed mogelijk informeren is voor ons een prioriteit. Vraag ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u vooraf goed te informeren.

3 reviews

Uitgevoerd op 03-07-2017 door:

Vlaanderen Groen bvba

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Goede prijs en correcte plaatsing

Aanbeveling:
Goede advies bij prijsbestek. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle en goede plaatsing. Rendement zelfs beter dan verwacht.

Uitgevoerd op 06-03-2017 door:

Vlaanderen Groen bvba

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Snelle service en vriendelijke medewerkers. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Uitgevoerd op 26-11-2015 door:

Vlaanderen Groen bvba

9 10
9

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Correct advies en correcte prijs. Zeer tevreden over de na service. Alles werkt mooi jongens! Thx.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

2 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Bespaar 650€ per jaar

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2018

In 2018 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd. Let op: vanaf 2019 daalt deze premie voor dakisolatie naar 4€ per vierkante meter. 

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Bedrijfsvideo