Loading...

Over JP Projects

Bij JP Technics zit de passie voor loodgieterij in het dna.

Wij hebben we met trots talloze badkamers verbouwd en gerenoveerd, waardoor we een solide reputatie hebben opgebouwd in het leveren van hoogwaardig vakmanschap en tevreden klanten. We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat we binnenkort een nieuwe fase ingaan onder de naam JP-Projects.

Na het succesvol transformeren van talloze badkamers, hebben we geluisterd naar onze gewaardeerde klanten en hun groeiende vertrouwen in ons werk. Onze klanten hebben ons gevraagd om ons expertisegebied uit te breiden naar andere vormen van renovatie en verbouwingen. Met JP-Projects willen we vooruitkijken en ons richten op een breder scala aan renovatiewerken.


Onze toekomstgerichte visie omvat een uitgebreide reeks kleine renovatiediensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het plaatsen van gyproc voor een strakke en moderne afwerking, het betegelen van ruimtes om een nieuwe dimensie aan uw interieur toe te voegen, het schilderen voor een frisse uitstraling, of zelfs het uitvoeren van elektriciteitswerken voor een veilige en efficiënte woning, JP-Projects staat voor u klaar.
Ons team van ervaren vakmensen blijft zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit in elk project dat we aannemen. We begrijpen dat elk detail telt en streven ernaar om uw visie tot leven te brengen. Met onze uitgebreide ervaring en bewezen staat van dienst kunt u erop vertrouwen dat uw renovatieproject in goede handen is.

Bij JP-Projects draait alles om het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes die aan uw levensstijl en behoeften voldoen. We zijn enthousiast over deze nieuwe stap en kijken ernaar uit om onze expertise met u te delen, ongeacht de omvang van het project.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe JP-Projects uw renovatiedromen werkelijkheid kan maken. Samen maken we van uw huis een prachtige en vernieuwde leefomgeving.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (12)

Marit

Totaalrenovatie woning
Geverifieerde klant

Zolderrenovatie

JP technics hebben bij ons de zolder gerenoveerd. Voorafgaand en tijdens de werken werd er goed met ons meegedacht over wat eventueel betere ideeën/opties waren voor de verbouwing. Uiteindelijk zijn er een aantal extra dingen gedaan zoals: inbouwkasten, laminaat leggen, plafond herstellen, extra laag schilderen, deur ophangen. Kleine extra verzoekjes zoals het naar boven tillen van dozen, het vervangen van een knop van de verwarming en het naar boven sjouwen van het bed werd gedaan zonder iets terug te verwachten.
Door de vele extra’s verschilde de eindfactuur natuurlijk wel van de initiële offerte en duurde het proces allemaal wat langer dan gehoopt, maar we zijn uiteindelijk ontzettend tevreden met onze nieuwe zolder.
In april komt JP bij ons de badkamer doen, we kijken uit naar een volgende samenwerking.

Uitgevoerd op 12-02-2024

Svea

Totaalrenovatie woning
Geverifieerde klant

Betrouwbare vakman

Alles was in orde en tot in de details afgewerkt. Een aanrader.

Uitgevoerd op 19-12-2023

Karel

Badkamer renovatie

Badkamer!!

Super werk geleverd … vakman met ervaring en denkt mee met klant!
Heel tevreden met stip tijd & netheid!
Zeker een aanrader…

Dankjewel Jp Technics

Uitgevoerd op 27-10-2023

Steven

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Zeer nauwkeurig en erg behulpzaam.

Het werk is zeer netjes uitgevoerd. Zijn ook iets vroeger begonnen dan voorzien. Heeft ons constant op de hoogte gehouden tijdens de werken. Heel professioneel en streeft altijd naar perfectie. Wij zijn zeer tevreden!!

Uitgevoerd op 18-09-2023

Walter

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Behulpzame vakman

Vriendelijke en behulpzame vakman. Als enigste heeft hij in de offerte mijn hulp en voorbereiding meegenomen. Hij was terecht fier op zijn werk

Uitgevoerd op 15-09-2022

E.

Cv-ketel installeren of vervangen

.

.

Uitgevoerd op 18-11-2022

Koen

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Vriendelijk ,correct werk

Vriendelijk ,correct werk , wel iets langer over gedaan dan voorzien. Maar wel goede afwerking ,prijs/kwaliteit

Uitgevoerd op 13-12-2022

Erik

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

gemoedelijk doch correct

Top werk. Contact was zeer gemoedelijk doch correct. Er werd ook snel gekeken wanneer er nog plek was.

Uitgevoerd op 09-09-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij JP Projects