TNT renovaties

7.1 (6 Reviews )

Werkzaamheden

TNT renovaties

Deel dit bedrijf

Over TNT renovaties

Algemeen reinigen en ontmossen van daken en gevels

Ook het plaatsen van nieuwe platte en hellende daken is ook ons vak zie filmpje

Wij zetten ons vakkundig en vol enthousiasme in bij het ontmossen van daken, waar u zich bijv. geen meester over ziet in een minimum aan tijd kraaknet af te leveren. Bovendien verlenen wij u een supersnelle service.

Nadat de expertise is verricht, rukt ons team van ervaren ontmossers meteen uit. TNT Renovaties houdt ook rekening de natuur. De producten waarmee we o.a. dakpannen reinigen, zijn daarom 100 % biologisch, en dus heel natuur besparend.

Deze ontmossers zorgen voor een snelle en kraaknette opkuis van alle groene en zwarte aanslag op uw gevel ,dak , terras oprit enz.

Reviews (6)

Schrijf een review
8
Prijs/kwaliteit
5
Service
5
Afspraken

Goed doorgewerkt.

Altijd optijd zoals afgesproken.
Min punt: geen afspraak voor dat je betaald hebt en zeer opdringerig qua betaling en beoordeling.
Goed geleverd werk

Uitgevoerd op 21-08-2019

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig, heel vriendelijk

Hebben op voorhand goede uitleg over alles gekregen, prijs, materialen en hoe alles gaat verhopen. is een heel vlotte samenwerking wordt ook steeds direct van alles op de hoogte gebracht. De werken zijn wel nog bezig maar wij zijn tevreden klanten.

Uitgevoerd op 02-09-2019

3
Prijs/kwaliteit
1
Service
3
Afspraken

Onprofessioneel en onvriendelijk

Op zich is de plaatsing van dakisolatie goed verlopen en afgewerkt. Echter heeft onze loodgieter vastgesteld dat bij het plaatsen van dakisolatie te sterk gewrongen en getrokken was aan onze ventilatieschacht waardoor deze was los gekomen. Dit was echter goed verstopt achter de dakisolatie zodat dit niet meer te zien was. Indien onze loodgieter dit niet had opgemerkt hadden we vochtige lucht tussen onze dakpannen en dakisolatie gezogen wat op termijn gegarandeerd voor vochtproblemen had gezorgd (zie foto)

Nadat dit was vastgesteld wouden wij dat onze loodgieter de ventilatie eerst zou herstellen waarna wij TNT renovaties zouden informeren om het verwijderde paneel dakisolatie te herstellen. Uiteraard wilden wij het restbedrag pas na herstel volstorten. In plaats van verontschuldiging voor ongemak werden ze bij TNT renovaties bijzonder onvriendelijk en wilden ze meteen hun geld zien. Een schandalige reactie die ik nooit zal vergeten.

Uitgevoerd op 12-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Lieselotte,
Dank u voor het delen van uw ervaring. We hebben het besproken met TNT Renovatie.
Deze lieten ons weten te betreuren dat ze niet zelf hebben kunnen herstellen, aangezien werkzaamheden uiteraard onder garantie vielen.
Wel geven ze aan blij te zijn dat u tevreden bent over de verdere afwerking.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solvari

Bekijk alle beoordelingen