Tibas bvba
5 9.2 10 5
9,2
Prijs/kwaliteit
8.6
Service
9.8
Afspraken
9.3

Tibas bvba

Moortelstraat 27 27
9140 Temse

Vocht in muren, opstijgend vocht, schimmel, condensatie... Deze vochtproblemen worden door ons vakkundig behandeld.

We stellen u een blijvende oplossing voor elk vochtprobleem in en rond uw woning. Tibas behoudt doelbewust haar familiaal karakter. Dit om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. We werken met eigen uitvoerders over heel Vlaanderen.

Volledig nazicht van uw vochtprobleem en een vrijblijvende offerte

5 reviews

Uitgevoerd op 15-12-2017 door:

Tibas bvba

8.7 10
8,7

Vochtbestrijding

Uitermate stipt, vriendelijk

Aanbeveling:
Vuile kelder waar vaak water in stond. Een grote ergernis in huis. En wat is het fijn dat dit op twee dagen proper en net werk opgelost is. Nu een mooie bruikbare kelder die kan dienen als voorraadplaats

Uitgevoerd op 14-11-2016 door:

Tibas bvba

9.7 10
9,7

Vochtbestrijding

proficiat , zeer goed gewerkt

Aanbeveling:
“Zeer correcte firma . Van A tot Z professionals met een passie voor hun vak. Ook de uitvoerders waren allemaal Nederlandstalig en mensen van bij ons. Het was een aangename samenwerking met deze firma. Het prijsverschil met andere firma’s was het dan ook meer dan waard. Deze firma is echt aan te raden

Uitgevoerd op 18-12-2016 door:

Tibas bvba

9.5 10
9,5

Vochtbestrijding

Kwaliteit en vakkennis!!

Aanbeveling:
Zeer correcte firma, vertegenwoordiger met kennis van zaken en uitvoerders met passie. . Bij geen enkele andere firma die langskwam hebben we een goed gevoel gehad buiten Tibas.We voelen aan alles dat deze firma de klant centraal zet en kwalitatief de zaken aanpakt.

Uitgevoerd op 07-11-2015 door:

Tibas bvba

9 10
9

Vochtbestrijding

Ventilatie

Aanbeveling:
Ik wil Tibas bedanken voor

Uitgevoerd op 15-10-2015 door:

Tibas bvba

9 10
9

Vochtbestrijding

Vlamingen !

Aanbeveling:
na verschillende bezoeken even verder gaan zoeken naar de firma's welke zijn langs geweest voor offerte. Zeer goede referenties over deze firma gevonden, wel duurder dan de rest . Uitvoerders waren wel uit de streek . Kan ik niet zeggen van alle andere aannemers die hier al geweest zijn. Met deze mensen kon je tenminste een babbeltje slaan in het Nederlands. Propere harde werkers, chapeau !

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

1 werkzaamheid

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!