Loading...

Over Techni-Cal BV.

Techni-Cal begon in 1994 als een tweemanszaak van de huidige zaakvoerders Jean-Marie Sienaert en Luk Swolfs. Hun eerste locatie was Aalst, waar ze een klein kantoor huurden om van daaruit verder te groeien. Aanvankelijk concentreerden ze zich hoofdzakelijk op elektriciteit en verlichting, maar al snel evolueerde dat naar een andere richting, namelijk klimatisatie. Airconditioning en ventilatie zijn heden dan ook uitgegroeid tot de specialiteit van het bedrijf. Niet enkel de vraag naar airconditioning is sindsdien sterk gestegen, ook de technologie is vooruitgegaan. Van die groei maakte Techni-Cal goed gebruik.

Tegen 1998 was men reeds verhuisd naar een nieuwe locatie in Denderleeuw. Daar was naast een kantoorruimte ook een toonzaal aanwezig. Toch bleek ook deze locatie te klein. De groeiende vraag en de verschuiving van verlichting naar airco betekende dat er meer materiaal nodig was. Een magazijn was dus een noodzaak geworden.

Dat magazijn werd ook in Denderleeuw gevonden. Scherpstraat 1b was die nieuwe locatie. Het gebouw werd gekocht en grondig gerenoveerd. Er was voldoende opslagruimte, plaats voor bureaus en parking voor de wagens. Ondertussen ontstond ook de noodzaak om personeelsleden aan te nemen. Geleidelijk aan groeide Techni-Cal uit tot een bedrijf van 10 personen. Meer en meer bedrijven deden een beroep op de diensten van Techni-Cal. Er werd ook steeds meer geïnvesteerd in gereedschap, machines en het wagenpark. Het gebouw in Denderleeuw werd ook uitgebreid maar toch werd het ook hier te krap.

Kenmerken

2.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1994
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

3 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Review (1)

Henk

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Plaatsen zonnepanelen en omvormer

Tijdig geplaats voor de subsidieaanvraag ( voor 31/12/2023)

Uitgevoerd op 17-01-2024

Vraag offerte aan bij Techni-Cal BV.