Loading...

Over SS Electro

SS electro werd in 2009 opgericht door Steven Stouten na jaren praktijkervaring op het gebied van elektriciteitswerken in woningbouw, industrie, nutsvoorzieningen. SS Electro staat garant voor een kwalitatieve, betrouwbare installatie geplaatst door een vakman. SS Electro werkt volgens de wensen van de klant binnen een afgesproken planning en budget.

Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Sabine

Elektriciens
Aanbevolen door klant

Echt een topper!

Echt een topper, oog voor kwaliteit en perfectie.

Uitgevoerd op 21-11-2021

Siiri

Elektriciens
Aanbevolen door klant

Het was tip top in orde!

Wij zijn enorm tevreden van de werken die Steven heeft gedaan. Onze elektriciteit moest vernieuwd worden van ons appartement uit de jaren 70. Steven reageerde snel. We hebben niet lang moeten wachten op een afspraak wat heel fijn was. Ook regelende Steven een herkeuring van de elektriciteit. Die was uiteraard goedgekeurd. Het was tip top in orde! Als ik iemand moet aanraden voor elektriciteit is het Steven wel!

Uitgevoerd op 03-02-2022

Rudy

Elektriciens
Aanbevolen door klant

Zeker een aanrader wat mij betreft.

Na bezoek ter plaatse werd een offerte bezorgd. Alhoewel bij de uitvoering onverwachte problemen opdoken (doorboring bleek moeilijker dan gedacht) die heel wat tijd heeft gevraagd, werd er geen meerprijs aangerekend. De factuur was 100% identiek aan de offerte. De uitvoering was ook top, verzorgd en getuigend van vakmanschap.

Uitgevoerd op 31-03-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij SS Electro