Loading...

Over SonicWave Mobility

Over Ons:

Opgericht in 2022 als eenmanszaak door een gepassioneerde IT-consultant met een hart voor techniek, heeft SonicWave zich snel ontwikkeld van een uit de hand gelopen hobby tot een professionele aanbieder van laadpaalinstallaties. Met een graduaat Elektriciteit en een gespecialiseerde opleiding tot Laadpaalinstallateur in de achterzak, zijn we gestart met het bedienen van klanten recht uit onze eigen straat in Ranst, en hebben we ons doelgebied uitgebreid tot een straal van 30 minuten rondom.

Onze Missie en Visie:

Bij SonicWave Mobility streven we ernaar om een begrip te worden in de regio voor iedereen die de overstap naar elektrisch rijden maakt. Ons doel is om binnenkort uit te groeien tot een gerenommeerd bedrijf met een team van experts, allen gedreven door dezelfde visie: het leveren van ongeëvenaarde service en kwaliteit. We onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, waarbij we onze klanten van A tot Z begeleiden; van het eerste advies tot de uiteindelijke plaatsing en zelfs de nazorg inclusief elektriciteitscontrole en hulp bij belastingaangiften.

Wat Maakt Ons Uniek:

Onze achtergrond in IT en elektriciteit stelt ons in staat om diepgaand advies te bieden en installaties van de hoogste kwaliteit te realiseren. Omdat laadpaalinstallatie een passieproject is naast de IT-consultancy, kunnen we scherpe prijzen aanbieden zonder compromissen op kwaliteit of service. Klanttevredenheid staat voorop; we verkopen geen producten waar we niet volledig achter staan en zorgen ervoor dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over hun keuzes. We richten ons exclusief op particulieren, met de belofte van eerlijkheid, transparantie en een persoonlijke touch.

Ons Aanbod:

Wij bieden topkwaliteit laadpalen met 2 jaar garantie, uitbreidbaar met onderhoudscontracten voor nog meer zekerheid. Onze klanten genieten van voorrang bij interventies en de mogelijkheid tot een vervangtoestel, zodat ze nooit lang zonder laadmogelijkheid zitten. Gevestigd in Ranst, garanderen we snelle service en interventies binnen een straal van 30 minuten om onze competitieve prijzen en hoge kwaliteit te handhaven.

Onze Successen:

De afgelopen twee jaar hebben we tal van installaties mogen voltooien tot grote tevredenheid van onze klanten. Onze persoonlijke aanpak en commitment aan kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat elke uitgebrachte offerte heeft geleid tot een succesvolle installatie. Bij SonicWave Mobility, maken we de overstap naar elektrisch rijden niet alleen eenvoudiger, maar ook betrouwbaarder en persoonlijker.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
1
medewerkers
Sinds 2022
werkzaam in de branche
2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven