Loading...

Over Solisun

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen we topkwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw behoeften. We staan altijd paraat voor een uitstekende service en nazorg. Samen streven we naar een groenere toekomst vol duurzame energie. Kies voor Solisun en maak vandaag nog de overstap!

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2024
ingeschreven bij KBO

Reviews (5)

Sébastien

Zonnepanelen

Super tevreden van de kwaliteit en plaatsen van de zonnepanelen. Proper en netjes te werk gegaan en heel behulpzaam bij alle informatie en vragen die we hadden tijdens en na de installatie voor het gebruiken van de app! Een echte aanrader! Vanaf het begin tot einde top communicatie

Uitgevoerd op 25-03-2024

Chantal

Prijs / kwaliteit

Een hele goeie prijs en kwaliteit , wat mij betreft de installateur met uitstek voor zonnepanelen.

Uitgevoerd op 22-03-2024

Stéphanie

Tevreden klant

Als tevreden klant van Solisun kan ik met vertrouwen zeggen dat mijn ervaring met dit bedrijf uitstekend was. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van de installatie van mijn zonnepanelen, was het hele proces naadloos en professioneel. Het team van Solisun was zeer deskundig en behulpzaam, en ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en mijn zorgen weg te nemen. De installatie verliep vlot en werd binnen de afgesproken tijd voltooid, zonder enige verstoring van mijn dagelijkse activiteiten. Ik ben erg blij met de kwaliteit van het werk en het feit dat mijn zonnepanelen nu efficiënt energie opwekken voor mijn huis.

Uitgevoerd op 21-03-2024

Mohammed

Zonnepanelen

Snelle respons met een supervriendelijke verkoper die alles tot op de puntjes uitlegt en een goed gevoel gaf.

Uitgevoerd op 20-03-2024

El mhassani

Laadpaal

Positieve ervaring. Snelle respons!
Vriendelijke verkoper!
Houden zich aan hun afspraken

Uitgevoerd op 20-03-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solisun