Loading...

Over Solid Group - De geveldokter

Solid Group - DE GEVELDOKTER is gespecialiseerd in het gezond maken van uw woning : vocht is en blijft een van de grootste problemen in een woning, soms omdat de woning niet genoeg geïsoleerd is maar soms ook omdat ze te goed geïsoleerd is. Wij zorgen ervoor dat alles binnen uw woning in balans komt. Onze kernactiviteit is vochtbestrijding en isolatie. Opstijgend vocht - Condensatie/schimmelvorming - kelderdichting - Gevelrenovatie/isolatie - Spuitkurk - Crepi - Hydrofuge het hoort er allemaal bij.
Solid Group is gespecialiseerd in de afwerking : Plaatsen van ramen & deuren - bezettingswerken, gyprocwerken en afwerking die vaak moet gebeuren na de vochtbestrijding. U heeft als klant slechts één aanspreekpunt voor al uw werken. Voor werken die we zelf niet uitvoeren, kennen we door onze jarenlange ervaring, vaak ook de juiste mensen. Bovendien volgt de zaakvoerder alle projecten zelf op. Vraag gerust om referenties, we hebben er genoeg!

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Schrijf een review

Milleke

Gevelrenovatie met spuitkurk
Aanbevolen door klant

een aanrader om mee te werken!

De zaakvoerder is een man van zijn woord, uiteindelijk minder betaald dan de originele offerte omdat de werken sneller klaar waren. Hij kwam ook regelmatig langs om de werken op te volgen. De Uitvoerders waren vriendelijk, en hebben proper werk geleverd.

Uitgevoerd op 31-10-2017

Vraag offerte aan bij Solid Group - De geveldokter